آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای خرید پروگرامر بین TNM و RT809

Kameli.svc

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-03-17
48
76
خوزستان - شوشتر
درود وقت بخیر همکاران عزیز .. بنده از RT مدتهاست استفاده میکنم خیلی عالی کار رو راه میندازه اما برای آیسی های هارد Emmc یه مقدار ب مشکل برمیخورین .. از دوستان با تجربه استدعا دارم تجربیات خودشونو با پروگرامر های دیگ مثل ایزی جی تگ و UFI و .. که برای emmc ها گزینه های بهتری هستن راهنمایی بفرمایید درحال حاضر خرید کدوم پروگرامر برای این نوع آی سی ها بهتره ..
سپاس فراوان

آخرین ویرایش:

Kameli.svc

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-03-17
48
76
خوزستان - شوشتر
باکس های ایزی جیتک پلاس وufi کاملا حرفه ای ومخصوص هارد میباشد
هر کدوم بخرید کارتونو راه میندازه
من هر ۲ تا رو دارم تقریبا کارایی یکسانی دارن .
درود بر شما همکار عزیز ..
شما که هر دو رو دارید مقایسه بخواید انجام بدین از منظر کارایی , ساپورت سخت افزارها, آپدیت و کارکرد نرم افزار خود پروگرامر بین این دو تا کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین ... برتری با کدومشه ؟ کار هایی هست که هر کدوم نتونن انجام بدن ؟ و یا سرعت کارکردشون .. بعضی پروگرامر ها قلق های خاصی دارن .. کدومش دردسر کمتری داره ؟
سپاس از شما :love:

esinior

کاربر
2010-06-10
14
14
منم با توجه به جستجوم به tnm 7000 رسیدم یکی بخاطر اینکه tnm ایرانیه و ساپورت و پشتیبانی راحتتر و شاید بهتری بشه گرفت و دوم لیست ای سی های ساپورت شده rt809 خیلی مشخص نیست

spider1

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2013-01-05
329
417
yahoo.com
درود بر شما همکار عزیز ..
شما که هر دو رو دارید مقایسه بخواید انجام بدین از منظر کارایی , ساپورت سخت افزارها, آپدیت و کارکرد نرم افزار خود پروگرامر بین این دو تا کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین ... برتری با کدومشه ؟ کار هایی هست که هر کدوم نتونن انجام بدن ؟ و یا سرعت کارکردشون .. بعضی پروگرامر ها قلق های خاصی دارن .. کدومش دردسر کمتری داره ؟
سپاس از شما :love:
از خیلی لحاظ تقریبا یکی هستن سرعت رید و رایت یکیه کارکرد هر دو تا عالیه ولی ایزی جیتک از لحاظ رید ورایت فایل وندور یکم برتری داره به Ufi.
ولی دقت وکارایی هر دو تا بینظیره.

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
583
1,249
سلام دوستان
من با 2000 tnm سالهاست دارم کار می کنم و جدا از سرعت کمش هیچ مشکلی نداشته تا حالا ، الان برای آی سی های جدید باید TNM 7000 یا RT809 بگیرم ، ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم ، چون با هیچ کدوم کار نکردم ، در ضمن کار من کامپیوتر و لپ تاپ هستش

ممنونم
سلام
من هم چندین سال است پروگرامر tnm2000 استفاده میکنم،پرگرامر خوبی است.
چند ماه است پروگرامر RT809H خریدم،امکانات بیشتری دارد و سرعت خیلی بالا دارد،فقط مشکل خطا دادن زیاد است. در کل راضی هستم.اگر پروگرامر TNM این امکانات و ورودی خروجی را داشت،که TNM میخریدم،چون خطایش خیلی کم است.

بالا