آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای تعویض صفحه باند پایونیر

kataag

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-03-27
744
1,095
با سلام و درود به همه اساتید عزیز
دو جفت باند پایونیر و jvc دارم که صفحه هاش نیتز به تعویض داره.چند مدل صفحه دارم که به سیم پیچ ها میخوره اما
ارتفاع صفحه هایی که دارم به دمپر نمیرسه.در حد نیم سانت فاصله هست.
دو راه به ذهن خودم رسید یکی اینکه این فاصله را با چسب دوقلو پر کنم.یا سیم پیچ جدید بگیرم و چون ارتفاع گلویی سیم پیچ نو بلندتره صفحه را به سیم پیچ بچسبونم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
88
181
سلام
یه راه اینه که
بعد از جدا کردن صفحه قدیمی، و پاک کردن ووتراشیدن تمام بقایا و چسب ها از دور بوبین
، یه حلقه کاغذی به ارتفاع نیم سانت درست میکنی و دور بوبین با چسب دوقلو میچسبونی تا ارتفاع بوبین نیم سانت بیاد بالا
بعد صفحه جدید میچسبونی
مشکل اصلی فقط این هست که باید با حوصله و ابزار دقیق دور بوبین رو از چسب تمیز کنید

پر کردن این فاصله با چسب یکم کار رو شلخته میکنه.
تعویض بوبین هم یعنی صرف وقت و هزینه بیشتر.

آخرین ویرایش:

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,614
4,942
با سلام و درود به همه اساتید عزیز
دو جفت باند پایونیر و jvc دارم که صفحه هاش نیتز به تعویض داره.چند مدل صفحه دارم که به سیم پیچ ها میخوره اما
ارتفاع صفحه هایی که دارم به دمپر نمیرسه.در حد نیم سانت فاصله هست.
دو راه به ذهن خودم رسید یکی اینکه این فاصله را با چسب دوقلو پر کنم.یا سیم پیچ جدید بگیرم و چون ارتفاع گلویی سیم پیچ نو بلندتره صفحه را به سیم پیچ بچسبونم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
درود مهندس اگر کار تعمیر بلندگو انجام میدید بهتره انواع مختلف صفحه بلندگوی پر مصرف تو مغازتون داشته باشید تهران نمونه تصویر بفرستید سریع ارسال میکنن براتون . صفحه 6975 قدیم و جدید باهم فرق دارند . یک چسب مشکی هستکه برای پر کردن فاصله صفحه به دمپر مناسب هست .

kataag

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-03-27
744
1,095
درود مهندس اگر کار تعمیر بلندگو انجام میدید بهتره انواع مختلف صفحه بلندگوی پر مصرف تو مغازتون داشته باشید تهران نمونه تصویر بفرستید سریع ارسال میکنن براتون . صفحه 6975 قدیم و جدید باهم فرق دارند . یک چسب مشکی هستکه برای پر کردن فاصله صفحه به دمپر مناسب هست .
درود بر شما
متاسفانه تهران نیستم.
کم کم میخوام شروع کنم به تعمیر بلندگو.
اینها چون مال خودمه عجله ای هم ندارم.فقط من سایت ها را خیلی گشتم و چند مدل هم سفارش دادم.اما همه مشکل کوتاهی صفحه را داشتن.
اصولا میخام بدونم قلق کوتاه بودن صفحه چیه؟

kataag

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-03-27
744
1,095
سلام
یه راه اینه که
بعد از جدا کردن صفحه قدیمی، و پاک کردن ووتراشیدن تمام بقایا و چسب ها از دور بوبین
، یه حلقه کاغذی به ارتفاع نیم سانت درست میکنی و دور بوبین با چسب دوقلو میچسبونی تا ارتفاع بوبین نیم سانت بیاد بالا
بعد صفحه جدید میچسبونی
مشکل اصلی فقط این هست که باید با حوصله و ابزار دقیق دور بوبین رو از چسب تمیز کنید

پر کردن این فاصله با چسب یکم کار رو شلخته میکنه.
تعویض بوبین هم یعنی صرف وقت و هزینه بیشتر.
ممنون از شما،جنس اون صفحه از کاغذ معمولی که قطعا جواب نمیده.منظورتون نوع خاصی از کاغذ هست؟

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
88
181
ممنون از شما،جنس اون صفحه از کاغذ معمولی که قطعا جواب نمیده.منظورتون نوع خاصی از کاغذ هست؟
من کاغذ معمولی و چسب دوقلو استفاده کردم و جواب داده. میتونید کاغذ ضخیم تر استفاده کنید ، ولی گلاسه نباشه. از اونجايی که چسب دوقلو بکار میره و ارتفاع زیادی نداره، محکم میشه. این حلقه کاغذی از داخل با چسب به بوبین متصل میشه و از بیرون به صفحه.
بلندگو های جی وی سی معمولا نیم سانت از بلندگو های دیگه بلندتر هستن. برای بلندگو هایی که این مشکل دارن فقط چسب دوقلو استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,614
4,942
درود بر شما
متاسفانه تهران نیستم.
کم کم میخوام شروع کنم به تعمیر بلندگو.
اینها چون مال خودمه عجله ای هم ندارم.فقط من سایت ها را خیلی گشتم و چند مدل هم سفارش دادم.اما همه مشکل کوتاهی صفحه را داشتن.
اصولا میخام بدونم قلق کوتاه بودن صفحه چیه؟
درود مهندس بنده هم تهران نیستم با تیپاکس سفارش میدم تعمیرات بلندگو هم خوبه برید توکارش بنده هم دوسالی هست انجام میدم جایی هم آموزش ندیدم فقط فضای مجازی و تکرار و تمیرن زیاد البته با آزمون و خطا دوستمون راهنمایی کردن یکم که کار کنید خودتون خلاقیت خرج میدید بعضی وقتها دمپر هم حالت خودشو از دست میده و پایین میفته که تعویض بشه بهتره ولی اگر مشکل صفحه هست میتونید از کاغذ یا دفیوزر تلویزیون یا بوبین خراب یک بلندگوی دیگه یا کاغذ کپتون استفاده کنید وقتی بیس کارو میزان کردید با چسب محکم میکنید بعد میتونید برای زیبایی کار همون قسمتو با اسپری یا ماژیک رنگ کنید موفق باشید .

kataag

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-03-27
744
1,095
درود مهندس بنده هم تهران نیستم با تیپاکس سفارش میدم تعمیرات بلندگو هم خوبه برید توکارش بنده هم دوسالی هست انجام میدم جایی هم آموزش ندیدم فقط فضای مجازی و تکرار و تمیرن زیاد البته با آزمون و خطا دوستمون راهنمایی کردن یکم که کار کنید خودتون خلاقیت خرج میدید بعضی وقتها دمپر هم حالت خودشو از دست میده و پایین میفته که تعویض بشه بهتره ولی اگر مشکل صفحه هست میتونید از کاغذ یا دفیوزر تلویزیون یا بوبین خراب یک بلندگوی دیگه یا کاغذ کپتون استفاده کنید وقتی بیس کارو میزان کردید با چسب محکم میکنید بعد میتونید برای زیبایی کار همون قسمتو با اسپری یا ماژیک رنگ کنید موفق باشید .
ممنون از شما،‌جنابعالی همیشه به بنده و بقیه گروه لطف دارین.واقعا از حضور شما در گروه خیلی خوشحالم.

kataag

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-03-27
744
1,095
من کاغذ معمولی و چسب دوقلو استفاده کردم و جواب داده. میتونید کاغذ ضخیم تر استفاده کنید ، ولی گلاسه نباشه. از اونجايی که چسب دوقلو بکار میره و ارتفاع زیادی نداره، محکم میشه. این حلقه کاغذی از داخل با چسب به بوبین متصل میشه و از بیرون به صفحه.
بلندگو های جی وی سی معمولا نیم سانت از بلندگو های دیگه بلندتر هستن. برای بلندگو هایی که این مشکل دارن فقط چسب دوقلو استفاده کنید.
ممنون مهندس عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم درباره تنظیم سیم پیچ داخل مگنت.اصولا باید بالای سیم پیچ باید لب به لب مگنت باشه یا بالاتر؟

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,614
4,942
ممنون از شما،‌جنابعالی همیشه به بنده و بقیه گروه لطف دارین.واقعا از حضور شما در گروه خیلی خوشحالم.
خواهش میکنم وظیفست . یکم باید بالاتر باشه توی پستیکه پیوست کردم کامل توضیح دادن . فقط شما باید قبل جدا کردن بوبین خراب بوبین جدیدو برعکس موازی با بوبین خراب یعنی لبه سبمپیچ روی دمپر و قسمت خالی بالای قسمت سیمدار بوبین خراب قرار بدید و با ماژیک یا قلم اطرافشو خط بکشید بعد بوبینو خارج کنید و بوبین جدیدو تا جاییکه خط کشیدید بدید داخل تا لبه دمپر .البته این سوالیکه شما از دوستمون پرسیدید برای زمانیه که الگو نداشته باشید مغازه رفتم یک نمونه براتون میفرستم . https://www.irantk.ir/threads/تعمیر-باندهای-سیستم-صوتی-ماشین.46154/page-3

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kataag
بالا