من یک تحقیق کردم در این مورد. ببینید اینها هر کدوم بسته به مدل و امکاناتشون تعدادی ورودی و خروجی برای آلارم داره. ورودی ها سنسورهای مختلف هستند و خروجی ها هم میتونه به آژیر ، لامپ ، قفل برقی و .... وصل بشم. ولی بیشترشون برای دستگاه های خروجی برق رو تأمین نمیکنن و پاور جدا نیاز دارند.
حالا کاربرد این آلارمها اینجور که تو سایتهای مختلف انگلیسی نوشته اینه که:
[hide]مثلا شما دوربین خودتون رو روبروی در پارکینگ وصل می کنید و اون رو روی حالت motion detector قرار می دهید تا وقتی چیزی رد میشه شرع کنه ضبط کردن. اما یک درخت روبروی پارکینگ هست که این دائما برگهاش رو باد تکون میده و این باعث میشه دوربین شما دائما ضبط کنه. حالا شما یک سنسور به در پارکینگ میتونید وصل کنید و به ورودی DVR بدید. حالا تا زمانی قفل در باز نشه motion detector کار نمیکنه و در این صورت الکی ضبط نمیکنه.
یا میتونید از خروجی آلارم بگیرید و به یک لامپ وصل کنید و دستگاه خود رو باز هم روی motion detector بگذارید. وقتی چیزی حرکت کنه دستگاه اول لامپ رو روشن میکنه و بعد شروع میکنه به ضبط کردن و بعد از اتمام حرکت لامپ خاموش میشه.
پس این یک توضیحی در مورد خروجی و ورودی. که چیزهای دیگری هم میشه به اون وصل کرد.
ولی اینکه بشه هر تعداد وصل کرد و محدودیتی نداشته باشه به نظر من اینطور نیست چون دستگا هایی که این قابلیت رو دارند همشون تعداد آلارمهای ورودی و خروجی رو تنظیم کردند پس به نظر میاد اگر محددیتی نبود نیازی هم نبود تعداد براش مشخص بشه.
مگر اینکه شما از یک خروجی خودتون چند چیز استفاده کنید! که نمیدونم دقیق این کار شدنی باشه یا خیر. قاعدتا اگر پاورشون به یک اندازه باشه باید محدودیتی نباشه[/hide]
این چند عکس منو و پشت از dvr هایی هست که قابلیت ورودی و خروجی برای آلارم دارند:
[hide]
[/hide]