دوستانی که براشون سوال درخصوص این شماتیک پیش اومده بایدخدمتشون عرض کنم![]()
شماتیک فوق قسمت درایورسیم پیچ اصلی مربوط به فلزیاب لورنزه که میتونیدعینابرای این فلزیاب استفاده کنین مقداردیودزنر۲/۲ولته بقیه قطعات هم که مشخصه
سلام . تصاویر دستگاه و مدار هاش رو آپلود کنید .سلام دوستان یه دستگاه به اسم analyzer 18000 سال ۸۴ خریدم این دستگاه کپی همون mdl8500 هستش و برد عالی داره و بهترین نقطه زنی که تا حالا دیدم حتی صفحه کلید جلو و قاب دستگاه تقریبا شبیه همه دیگه هم بعد از سال ۸۴ بغیر از یه مورد دست کسی ندیدم یه ساچمه تفنگهای سر پر اندازه یه نخود رو از عمق ۸۰ سانتی با این دستگاه آنالیزر در آوردیم و قبل از کندن زمین دستگاه بوق با صدای بلند سنسش کرد یعنی اون ساچمه را حتی توی ۱۱۰ سانت هم میزد
درود دقیقا این درست است من چند وقتی فکر میکنم اگه دستگاهی با کاوش عمق بالا وجود میداشت اسراییل غاصب برای پیدا کردن تونلها استفاده میکردبا سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز محترم .خدا رو شکر در دوران زندگی میکنیم که با علم همه چیز ثابت شده و دوران خرافات به اتمام رسیده البته امیدوارم ! اون دسته از دوستانی که کارشناسی میکنن که فلان دستگاه ۱۰ یا ۵ متر عمق را کاوش میکنه با کدام دلیل و مدرک این حرف رو میزنن با چه دلایلی اثبات میکنن با کدام ماسفت این کار انجام میشه با چه لوپی تست کردن کدوم مدار میتونه این کار رو انجام بده ؟ متاسفانه حرف زدن خیلی راحته بخدا اگر این دوستان یک ساعت سابقه اپراتور داشته باشن . نمیدونم چرا همش دنبال یک دستگاه رویایی هستیم بهتره خودمون رو گول نزنیم و کمی واقع بین باشیم و شایعه پراکنی نکنیم . با تشک