- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام به دوست عزیز جناب hasank
در مورد ایزوله بودن نسبت به برق شهر عرض کنم که به تصویر برد این پاور که قرار دادم توجه کنید :
اگر دقت کنید بین اولیه و ثانویه اون ترانس یک فاصله ای وجود داره و هیچ ارتباط مسی بین اونها وجود نداره که من فکر می کنم فقط طرف اولیه ترانس با برق شهر در تماس باشه
البته این نظر من هست.
جناب hasank عزیز راستش من هیچ تجربه ای در زمینه سوئیچینگ ندارم ولی می خوام به طور کلی نظرتون رو راجع به این قضیه بدونم که میشه به عنوان یک منبع تغذیه برای آمپلی فایر ازش استفاده کرد؟؟؟
با تشکر
سلام
1- بابت برق گرفتگی: اگر از پایه های سمت راست استفاده کرده اید ایزوله است اما یادمان باشد که همیشه پاسخ عملی حرف اول و آخر را میزند و لذا هرچند در منطق و ظاهر ایزوله است معذالک با یکی از دو روشی که عرض کردم تست کن تا احتمال هرگونه خطا را منتفی سازد
زیرا هرچند بسیار بعیده اما ارتباط و اتصالات سیمهای ثانویه به برق شهر تعیین کننده است نه شکل ظاهری و دریای علم ( شاید استانداردها در این برد رعایت نشده باشه و تفکیک ظاهری با تفکیک باطنی اتصالات ترانس متفاوت باشه) . لذا علیرغم اطمینان صد درصدی ظاهری هرگز از اطمینان عملی که تعیین کننده است غافل نشو
2- بابت نحوه اتصال : در پست 4 فرموده اید : ( قسمت ثانویه این ترانسها 6 پایه داره که از این 6 پایه دو تاش بهم وصل نیستند ) سیم کشیدم
مگه بقیه پایه ها بهم وصل هستند (محال )
تشریح شما با تعبیر دو پایه آزاد هم ناممکنه چون در عکس دیده نمیشه و لذا توضیح شما نامفهومه
درهرصورت اگر عزم جزم کرده اید اتفاقا هدف خوبی است و با شناختی که از شما دارم توفیق شما الگو و مهر تاییدی بر صحت اطلاعات ارزشمند سایت و آغازگر توفیقات دیگران نیز خواهد شد
دراینصورت باید نقشه و نحوه اتصال بدنه و یا خازن ودیودهای یکسوساز به این 6 پایه (به انضمام نحوه ارتباط با کوپلر ) را استخراج و آپلود فرمایید تا صدور نظر صائب از سوی اساتید محترم و نظر ناپخته از سوی حقیر میسر گردد
3- درخصوص توان دریافتی که متناسب با آمپلیفایر است یا نه
بستگی به قدرت آمپلیفایر و شرایط و کیفیت توفیق دارد مثلا صرفنظر از توان آمپلیفایر اگر قطر یکی از سیمهای ثانویه که برای این منظور استفاده میکنید خیلی کمتر از بقیه باشد دراینصورت همانگونه که استاد رجبی به تفصیل فرمودند بخشی از توان پاور برای هدف شما قابل استفاده میشود که کافی نیست
اما اگر قدرت پاور متناسب و ترجیحا بیشتر از قدرت آمپلیفایر باشد و ولتاژ لازم نیز توسط سیمهایی با قطر مناسب حاصل شده باشد دراینصورت حصول مقصود ایده آل را سهل الوصول و دست یافتنی ساخته اید
انشاء الله حاصل خواهد شد.
سپاس
آخرین ویرایش: