با سلام به استاد گرامی جناب رجبی
استاد عزیز آیا امکانش هست از خروجی اون ترانس زرد رنگ بزرگ در پاور کامپیوتر ولتاژ 50 ولت ( البته بعد از یکسوسازی و صاف کردن ) دریافت کرد.مورد استفاده هم آمپلی فایر هست.با تشکر
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی
استاد عزیز آیا امکانش هست از خروجی اون ترانس زرد رنگ بزرگ در پاور کامپیوتر ولتاژ 50 ولت ( البته بعد از یکسوسازی و صاف کردن ) دریافت کرد.مورد استفاده هم آمپلی فایر هست.با تشکر
عرض سلام خدمت شما اساتید عزیز
از این که پیشنهادات خود را بیان کردید سپاس گذارم
راستش قبلا" جایی خونده بودم که می توان از پاور کامپیوتر ولتاژ در حد 50 ولت البته با آمپر کم و همچنین تغییر در فیدبک گرفت. اما وقتی جند تا نقشه از منابع سوییچینگ رو دیدم احتمال دادم که بشه از پاور کامپیوتر چنین ولتاژی گرفت تا از دست اون ترانس های سنگین با هزینه زیاد راحت شد.
راستش دیروز دل رو زدم به دریا و اومدم از خروجی اون ترانس بزرگ در پاور ( قسمت ثانویه این ترانسها 6 پایه داره که از این 6 پایه دو تاش بهم وصل نیستند ) سیم کشیدم به بیرون جعبه پاور و اون رو توسط 4 تا دیود فرکانسی 3 آمپر یکسو کرده و با یک خازن 1000 میکرو فاراد 200 ولت صاف کردم. و تونستم 60 ولت تک از مدار بگیرم اما.... هنوز نمی دونم این 60 ولت چند آمپر هست و چه مصرف کننده ای بهش وصل کنم که 60 ولت مصرف کنه تا اینکه بتونم آمپرش رو محاسبه کنم؟؟
با تشکر
با سلام :سلام
احسنت
پس نکات زیر قابل توجه است
1- احتمالا ولتاژی که ساختی نسبت به اولیه ( برق شهر ) ایزوله نیست اطمینان از این مهم ضروری است
2- سیگنال منفی سوئیچینگ قابل توجه نیست و لذا متفاوت با برق شهر است و یکسوسازی با یک یا 4 دیود تفاوت چندانی ندارد
3- توانایی جریان بستگی به قطر سیمی دارد که از آن استفاده کرده اید میتوانید قطر سیم را ملاحظه کنید و جریان تقریبی را بدست آورید.
سپاس
با سلام به شما دوست عزیز جناب hasankسلام
احسنت
پس نکات زیر قابل توجه است
1- احتمالا ولتاژی که ساختی نسبت به اولیه ( برق شهر ) ایزوله نیست اطمینان از این مهم ضروری است
2- سیگنال منفی سوئیچینگ قابل توجه نیست و لذا متفاوت با برق شهر است و یکسوسازی با یک یا 4 دیود تفاوت چندانی ندارد
3- توانایی جریان بستگی به قطر سیمی دارد که از آن استفاده کرده اید میتوانید قطر سیم را ملاحظه کنید و جریان تقریبی را بدست آورید.
سپاس
سلام و درود به شما استاد عزیزم جناب رجبیبا سلام :
قابل توجه تمامی دوستانیکه در این تاپیک شرکت میکنند :!!!!
به تاپیک زیر مراجعه و سوالات و پاسخ های موجود را مطالعه کنید :
در ضمن بدلیل فرکانس بالای منابع تغذیه سویچینگ { از جمله ATX } یکسوسازی به روش تک دیودی یا پل تاثیری از نظر دامنه ولتاژ و امپر ندارد دلیلش اینکه بخاطر نزدیکی { فشرده بودن از نظر زمان بعبارتی سیکلها } یک دیود کافیست تا جای زمان های خالی توسط یک خازن با ظرفیت متوسط پر و جبران گردد .
-- توان خروجی چاپر صرفا به قطر سیم محدود نمی شود و باید توان شارش اولیه را نیز مد نظر قرار داد لذا هر گونه افزایش در ولتاز خروجی موجب کم شدن جریان { امپر } خواهد بود مگر با روشهایی بتوان کل توان اولیه را نیز افزایش داد .
-- با توجه به فرکانس بالا چنانکه خروجی چنین مداراتی { بدون مصرف کننده } در دو سر خازن جمع کنید طبعا بخاطر هارمونیک های موجود در خروجی !!! ولتاژ دو سر خازن فوق خیلی بیشتر از ولتاژ موثر خواهد بود که با کمترین جریان مصرفی کلی افت خواهد کرد .
موفق باشید .
hidden content may not be quoted
با سلام به شما دوست عزیز جناب hasank
چرا خروجی از ولتاژ برق شهر ایزوله نیست ؟؟ آخه ورودی ترانس برق شهر بهش وارد میشه.
حالا چه طور متوجه بشم که از برق شهر ایزوله هست یا نه ؟؟
با تشکر