مشاهده فایلپیوست 64036
نانو استشن رو تو گوگل بزنید اطلاعات زیادی به دست میارید
نانو استشن یک مودم بی سیم است - اندازش نصفه برگه a4
هر مودم دو تا کار میتونه انجام بده - یکی امواج فرستنده - یکی هم گیرنده
به طور مثال بنده تو مغازه اینترنت ADSL دارم - یک مودم نانو استیشن رو تو مغازه با عملیات فرستنده به کار بردم
یک نانو هم در منزل گذاشتم برای گرفتن امواج مغازه
حالا تو خونه هم اینترنت دارم -یعنی در خرید یک مودم و یک اشتراک اینترنت اضافی صرفه جویی کردم
فاصلمون هم تقریبا 2 کلیومتره
تا پارسال یک خط نامحدود داشتم - و همزمان به 3 نقطه از منطقه از طریق نانو استشن مغازه اینترنت می دادم ( منزل - کافی نت - و یکی از دوستانم
حالا شرکت هایی هستند که پنهای باند بالا تقاضا میدند و به مشتریانی که دسترسی به ADSL و وایمکس ندارند ، اینترنت انتقال میدند
اگر خوب توجه کنی تو هر منطقه بری
بالای ساختمون ها یک دکل های بلند و کوتاه میزنند که به اون ها تعدادی نانو با رنگ سفید ( شیری ) وصله
اگه تعدادش یک یا دو تا بود
یعنی استفاده کننده اینترنت از یک شرکت ایکس هستند
ولی اگه تعداد مودم ها بیش از 3 تا بود یعنی شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلس هست
امیدوارم مفید باشه
نانو استشن رو تو گوگل بزنید اطلاعات زیادی به دست میارید
نانو استشن یک مودم بی سیم است - اندازش نصفه برگه a4
هر مودم دو تا کار میتونه انجام بده - یکی امواج فرستنده - یکی هم گیرنده
به طور مثال بنده تو مغازه اینترنت ADSL دارم - یک مودم نانو استیشن رو تو مغازه با عملیات فرستنده به کار بردم
یک نانو هم در منزل گذاشتم برای گرفتن امواج مغازه
حالا تو خونه هم اینترنت دارم -یعنی در خرید یک مودم و یک اشتراک اینترنت اضافی صرفه جویی کردم
فاصلمون هم تقریبا 2 کلیومتره
تا پارسال یک خط نامحدود داشتم - و همزمان به 3 نقطه از منطقه از طریق نانو استشن مغازه اینترنت می دادم ( منزل - کافی نت - و یکی از دوستانم
حالا شرکت هایی هستند که پنهای باند بالا تقاضا میدند و به مشتریانی که دسترسی به ADSL و وایمکس ندارند ، اینترنت انتقال میدند
اگر خوب توجه کنی تو هر منطقه بری
بالای ساختمون ها یک دکل های بلند و کوتاه میزنند که به اون ها تعدادی نانو با رنگ سفید ( شیری ) وصله
اگه تعدادش یک یا دو تا بود
یعنی استفاده کننده اینترنت از یک شرکت ایکس هستند
ولی اگه تعداد مودم ها بیش از 3 تا بود یعنی شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلس هست
امیدوارم مفید باشه