سلام آقای محمدی ممنونم از محبتون اگر امکانش هست فایل و پی سی پی را اپلود کنید.یک دنیا ممنونم دوست خوبمسلام داداش گلم دسترسی به فابل الان ندارم حتما نقشه شماتیک و پی سی بی با فایل پرتیوس را اپلود میکنم
در ضمن فیبر چاپ شده هم نیاز داشتی در تعداد کم میتونم بدم
در سال 92 میخواستیم تولیدی راه بندازیم اما با سرمایه کم نتونستیم رقیب گردن کلفتهای بازار بشیم
نقشه فوق خوب از اب در امده و جوابش را داده
سلامسلام همکار عزیز، این مدار رو برای کار خاصی نیاز دارید ؟یا برای تولید انبوه و تجاری سازی نیاز دارید ؟
محافظ برق های تجاری امروزی از ترانس کاهنده و پل دیود استفاده نمی کنند
بنده تولید کننده محافظ برق هستم ، اگه به pcb و شماتیک محافظ برق مبتنی بر LM324 نیاز داشتید ، اعلام کنید در خدمتم ، موفق باشید.
سلام دوستان و همکاران عزیزم .
در صورت موجود بودن نقشه pcb محافظ برق زیر را نیاز دارم . متشکرم.
مشاهده فایلپیوست 170001
سلاماقای امیر سجاد گل میدانم علاقمند به الکترونیک هستید اگر شغلتان هم الکترونیک هست پیشنهاد میکنم التیوم را یاد بگیرد اگر اشنایی داشتید همین مدار خودتان را در عرض 2 ساعت میتوانستید بکشید.سعی کنید در هفته یکی دو ساعت با مدارهای ساده تمرین کنید
من حدودا 30 ساله با التیو به صورت غیر حرفه ای کار میکنم بطور مثال سال 94 برد زیر را در عرض 20 روز هم طراحی مدار و هم طراحی PCB را انجام دادم
موفق باشید
سلام دوستان و همکاران عزیزم .
در صورت موجود بودن نقشه pcb محافظ برق زیر را نیاز دارم . متشکرم.
مشاهده فایلپیوست 170001
سلام آقای محمدی ممنونم از محبتون اگر امکانش هست فایل و پی سی پی را اپلود کنید.یک دنیا ممنونم دوست خوبم
متشکرم