آی پی امداد
abtahi

اخبار: درخواست کمک مهندس صدیقی از سوی اساتید برجسته و اعضای اتحادیه صنف کامپیوتر و دیگر عزیزان حاظر در سایت

mojtabashaye

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-04-25
640
826
اصفهان
سلام اقای مهندس از خدا توفیق روز افزون برایتان ارزو میکنم انشاا... در پناه حق همیشه سالم و سلامت باشید .
تمام دوستان می دونند این اموزشگاههایی که با تبلیغات فریبنده فقط بفکر سود و منافع خود هستند و هیچ وقت چیزی رو که باید یاد بدن رو نمیدن . فقط افرادی مانند شما که تعداد محدودی هستند اینطور خالصانه خدمت میکنند
من دست شمارو از دور خالصانه می بوسم
خدا یار و نگهدارتان

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,895
تهران
درود

جناب مهندس صدیقی عزیز بسیار ناراحت شدم که چنین جسارتی به شما کردند و بیشتر از اون ناراحت شدم که جلوی نشر علم را می گیرند !
مهندس من خودم به شخصه عاشق تحصیل و نشر اون هستم چون ذکات دانش آموختن نشر دانش هست . متاسفانه بعضی از افراد بازاری که همیشه هم قدرت دست اونها هست سنگ جلوی پا می اندازند ولی با توکل به خدا و همون امام حسین که کار رو شروع کردید جلو بروید انشا الله از پسشون بر می آیید ما جامعه تعمیرکاران و طراحان الکترونیک نیز پشت شما هستیم
بنده ساکن تهران هستم هرگونه کمکی از من برمیاد در خدمتم

یا علی

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
398
487
ایران
سلام.
مهندس صدیقی عزیز.
ضمن همدردی و تاسف بابت مسئله پیش آمده چند نکته را جهت یاد آوری خدمت تان عرض میکنم.

اولا نشر کتاب یا جزوات آموزشگاهی انحصاری اگر شما مولف آن نباشید و تاییده کتبی نداشته باشید طبق قانون جرم محصوب میشود ( استناد به مفاد قانونی )

اما اگر خود مولف آن باشید و انحصار آن را قانونی واگذار نکرده باشید هیچ منع قانونی ندارد .

معذالک اگر بابت این مسئله مشکل داشتید بنده با چند تن از دوستان حقوقی خبره بطور رایگان در اصفهان ، خدمت هستیم .

موفق باشید.

فونیکس

کاربر
2023-11-03
71
43
خوزستان
با سلام
من مهندس نوید صدیقی هستم دارای مدرک کاردانی نرم افزار کامپیوتر و مدرک کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات it کامپیوتر که البته در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد هم قبول شدم ولی به دلایل مالی ادامه تحصیل ندادم و دارای گواهی نامه مهارت از سازمان فنی و حرفه ای در رشته های تعمیرات موبایل و تعمیرات لوازم خانگی و برق ساختمان
دوستانی که من را می شناسند در این چندین سال می دانند که هرگز منافع مالی برای من مهم نبوده و تنها ارزو داشتم که جوانان جویای کار با دستی پر همیشه باشند.
دوستان همه می دانند که من جز اولین افرادی بودم که تعمیرات سخت افزار را در اینترنت آموزش دادم و در این راه بسیار سختی کشیدم و از روی منابع خارجی چه اموزش های خوبی را به صورت رایگان در اختیار عموم قرار دادم.
اما امروز که می خواهم برای کشور خودم خدمتی کنم برخی از دوستان از اموزشگاه ها نسبت به من بی محبتی کردند و به جای این که به من از قبل انتقادی کنند هماکنون به من معترض و در پی شکایت هستند که چرا می خواهم کتابی بنویسم و آن را در جامعه در اختیار عموم قرار دهم.
دوستان من از ابتدا با توکل به خدا و امام حسین کار خودم را آغاز کردم و بدون این که در هیچ کلاسی سرمایه کنم و تنها تا به امروز از روی تحقیقات و به صورت تجربه ای هر چه داشتم با شما تقسیم کردم.
حتی در این راه مقدار کمی پولی هم که در جیب داشتم صرف خرید جزوات از دیگر دوستان کردم تا با هر زحمتی هست به هدفم برسم
من زکات عمر خودم را به این مردم و جامعه تعمیر کاران کشور دادم
هدف من این بود تا بتوانیم کشوری داشته باشیم که تعمیر کاران سخت افزار آن در جهان شناخته شده باشند. و با کمک یکدیگر کتابی را بنویسیم که استاندارد مناسبی جهت یادگیری تعمیرات سخت افزار در کشور باشد قصد من ضربه زدن به برخی از اموزشگاه ها نبود و به خدا قسم در هیچ یک از آموزشگاه های تهران ثبت نام نکردم چگونه برخی از آن ها مرا محکوم می کنند . من تا به حال از چه آموزشگاهی بد گویی کرده ام ؟؟؟؟
همه شاهد هستند که حتی برخی از آموزش هایی که خودم در سایت های خارجی فرا گرفته ام و به همه اموزش دادم در هیچ آموزشگاه هی در ایران یاد داده نمی شود.
همین آموزشگاه هایی که هماکنون به من معترض هستند برخی از هنرجویانشان را مدیون من هستند زیرا من برای آن ها در جامعه عمومی اینترنتی به نیکی یاد کردم.
دوستان از شما انتظار کمک مالی ندارم همین که شما دوستان عزیز با ایجاد تاپیکی، شما را شاهد بگیرم که این همه سال زحمتم بیهوده نبوده است و تمامی این زحمات ها و دست رنج ام را به نیکی یاد کنید و گواه من باشید کافیست.
با تشکر از همه مدیریت سایت سرویسکاران
خواهشا من را در این راه تنها نگذارید دوستان لطفا نام و سابقه کاری خود را بیان کنند و از من دفاع کنید
با سلام به مهندس نوید صدیقی عزیز آیا موفق به نگارش و چاپ و انتشار کتاب پر ارزش خود شدید ؟ اگر موفق شدید لطفا اسم کتاب را بگویید با تشکر فراوان

بالا