منم خمین مشکل دارم ممنون میشم جایگزین ای سی بگین
S sajadjo کاربر vip کاربر 2010-11-03 142 140 2023-09-27 #11 منم خمین مشکل دارم ممنون میشم جایگزین ای سی بگین
F firal.s.m کاربر 2024-04-07 1 0 ملایر 2024-04-07 #12 سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه ایسی دارم روش نوشته ahhcyb و سوخته نمیدونم چی هستش امکانش هست اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه ایسی دارم روش نوشته ahhcyb و سوخته نمیدونم چی هستش امکانش هست اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
infoshinfo VIP+ افتخاری کاربر +vip پلاس vip 2010-02-07 946 1,637 2024-04-07 #13 firal.s.m گفت: سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه ایسی دارم روش نوشته ahhcyb و سوخته نمیدونم چی هستش امکانش هست اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه کلیک کنید تا گسترش یابد... تصویر واضح از ۱- آیسی ۲- پشت و روی برد ۳- همچنین بفرمایید در چه دستگاهی استفاده شده. چون با این کد، پکیجهای مختلفی وجود داره که جناب @جمشيدا در پست ۶ اطلاعات با پکیج SOT23-6 رو قرار دادند.
firal.s.m گفت: سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه ایسی دارم روش نوشته ahhcyb و سوخته نمیدونم چی هستش امکانش هست اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه کلیک کنید تا گسترش یابد... تصویر واضح از ۱- آیسی ۲- پشت و روی برد ۳- همچنین بفرمایید در چه دستگاهی استفاده شده. چون با این کد، پکیجهای مختلفی وجود داره که جناب @جمشيدا در پست ۶ اطلاعات با پکیج SOT23-6 رو قرار دادند.