آی پی امداد
abtahi

درخواست کمک. جهت تعمیر یا معرفی ماژول چراغ شارژی

amir2064829

کاربر
2022-03-02
70
58
سلام دوستان و مهندسین عزیز

احتراما. چراغ اضطراری dp. مدار شارژ. ترکیده.
روش راه اندازی دیگه هم داره ؟ چنین بردی. بیرون دارن؟

و سوال سوم :

میشه آداپتور سوئیچینگ ۵ ولت ۳ امپر برای تغذیه ورودی در نظر بگیرند. باطری سیلید اسید. خراب نمیشه ؟

پیوست‌ها

• 378.9 کیلوبایت بازدیدها: 58
  • 434.7 کیلوبایت بازدیدها: 57

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
445
525
ایران
سلام دوستان و مهندسین عزیز

احتراما. چراغ اضطراری dp. مدار شارژ. ترکیده.
روش راه اندازی دیگه هم داره ؟ چنین بردی. بیرون دارن؟

و سوال سوم :

میشه آداپتور سوئیچینگ ۵ ولت ۳ امپر برای تغذیه ورودی در نظر بگیرند. باطری سیلید اسید. خراب نمیشه ؟
سلام.

به احتمال زیاد باطری های شما خراب و معیوب هستند که چنین وضعیتی پیش آمده.

ابتدا از سالم بودن باطری ها اطمینان حاصل کنید.

بعد میشود مدار تغذیه خازنی را اصلاح و تعمیر یا جایگزین کرد.

amir2064829

کاربر
2022-03-02
70
58
سلام.

به احتمال زیاد باطری های شما خراب و معیوب هستند که چنین وضعیتی پیش آمده.

ابتدا از سالم بودن باطری ها اطمینان حاصل کنید.

بعد میشود مدار تغذیه خازنی را اصلاح و تعمیر یا جایگزین کرد.
متشکر مهندس یقینا همینه باطری که تعویض خواهد شد. فقط میخوام بدونم اگر مدارش جایگزین پیدانمیشه کلا با مدارشارژ جدید و با باطری یونی. راه اندازی کنیم

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
445
525
ایران
متشکر مهندس یقینا همینه باطری که تعویض خواهد شد. فقط میخوام بدونم اگر مدارش جایگزین پیدانمیشه کلا با مدارشارژ جدید و با باطری یونی. راه اندازی کنیم
سلام.

تغذیه مدار شما برای led ها 12 ولت است. پس میتوانید به دو روش عمل کنید:

1- از ماژول شارژر مستقل برای شارژ باطری ها استفاده کنید.
2- از ماژول dc به dc افزاینده با باطری لیتیوم یون استفاده کنید.ماژول افزاینده ولتاژ 3.7 به 12 ولت

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,390
33
دو تا رو برای خونه درست کردم خانوادم به بهه چهه افتادن و تعریف و تجمید عجب چیزی شد! خانواده دقیقاً همون مشتریه و مخاطبه تو هر مورد تعمیری مشتری میتونه از خانوادت باشه اینو فقط تعمیرکار درک میکنه کار خوب درست نشه یا احیانا اتفاق بدی بیفته باتری(لیتیوم) بترکه یا هرچیزی
برای خونه و خانواده فشارش چندین برابر کار مشتری و غربیه س خانواده همون حکم آشنا رو داره فرقی نداره فقط ازش دستمزد نمیگیری
بنده به سطحی بالایی از کار رسیدم دیگه کارام به قیمت نیست و به ارزشه به مشریام هم ازعان میکنم خواستی بخواه نازشصت میشه برای خیلیا درست بازسازیش کردم دارن حالشو میبرن و با توجه به گذر زمان و تشدید ارزش روز افزون کارم بنده ضدحال میخورم چرا با این قیمت براشون در نظر گرفتم نخواستی هرطور صلاحه برات درست نکنم برای من بیشتر صرف داره تو مشتری برو دوباره نو بخر ۳ بار هم نتونی استفاده ش کنی
چرا که فقط صفر تا صد کار باباتری و ماژول های شارژ لیتیوم و در انواع چراغ ها و اسپیکرها پژوهش ۱ سال آزگار زمان برد و کلی انرژی صرف شد
مشتریام میاند برام تعداد چراغ میارن زار میزنن که براشون درست کنم براشون شرایط درنظر میگیرم تازه اگه دلم براشون بسوزه کار انجام میدم همون طوری که اصول هست درستش کنم یا بازسازیش کنم که مدنظر و پس زمینه ذهن شون از زیاده خواهی شون بود وارد تعمیرگاه می شوند
بنده خودم رو به سطح زیاده خواهی هر مشتری رسوندم شب و روز تلاش و پژوهش کردم ولی به علت که اینکه ریال بی ارزش شده تو کتم نمیره
تعمیرات شغل و کار مهمیه....تمام روابط و ضوابط تحت شعاع این کاره و هرکس که مخاطبت محسوب میشه شامل ادعا و زیاده خواهی هست منه نوعی برای سرمنزل رسیدن این مورد تلاش زیادی کردم خون دل خوردم تا به این سطح رسیدم چرا که هر وسیله و دستگاه شامل عمر مفید کارکرد و قطعات هست شخص تعمیرکار هم مدعی و زیاده خواست باید تمام ورق را به شیوه احسن برگرداند براساس قانون جذب افراد هم فرکانس و ارتعاش جذب هم می شوند مشتری های من از جنس مننن پس باید با من کار بیاند واگرنه اوت میشن
تاریخ 14/6/1403

آخرین ویرایش:
بالا