یه پاور a1 دارم اون ماسفت فلایبک که ولتاژ 12 ولت برد کنترل رو میسازه ترکیده ممنون میشم اگر شماره اون ماسفت رو بهم بگید یا اینکه نقشه شماتیک پاور رو لطف کنید
با تشکر
سلام.
به طرز اورژانسی من و همکارم احتیاج به شماتیک پاور ماینر a1 داریم و هیچ کجا پیدا نمیشه.
مشکل از خروجی 3 ولت هست که هنگام تست مولتی متر، ولتاژ کم میکنه . خازن های خروجی رو هم تعویض کردیم اما مشکل همچنان پابرجاست.
اساتید لطفا نظر بدید...
درود آی سی 6bch3 می باشد که اگر خراب شود خروجی 12 ولت رو نداریم و باعث سوختن ماسفت هم میشود و اگر فرمان 15 ولت نداشتیم باید آی سی دیجیتال و زنر اطراف رو چک کنیم
با توجه به اصرار و درخواست مکرر علاقمندان و میزان استقبال از این بخش در خصوص تحلیل و عیب یابی پاورهای ماینر مصمم به اجابت خواسته شدم که البته اوقات فراغت ناچیزی دارم و درواقع ندارم ، اما با توجه به اهمیت و ضرورت آن ، تحلیل و الگوریتم عیب یابی را آغاز میکنم و بتدریج و به آهستگی در اوقات آزاد ناچیز کامل خواهم کرد .
بویژه تا آنجاکه در اینترنت جستجو کردم ، کلیه فیلم ها و مطالب منتشره که در این خصوص دیدم فقط عناوین بزرگ و غلمبه و جذابی دارند ولی جملگی فاقد محتوا هستند و مطلب و محتوای ارزشمندی در آنها ندیدم و همگی به مطالب و فیلم های تکمیلی حواله کرده اند که وجود خارجی نداره و لذا خلاء قابل توجهی احساس کردم و اشتیاقم را مضاعف کرد.
بنابمراتب در صورتیکه نقشه و نمونه ای هر چند خراب و غیرقابل تعمیر ارسال گردد نسبت به تقدیم تحلیل و عیب یابی آن اقدام خواهم کرد تا مانند تغذیه سوئیچینگ ، دخل و تصرف علمی و حسابشده و کم و زیاد کردن دلخواه ولتاژ خروجی براتون راحت الحلقوم بشه.
سلام.درود .وقت بخیر
قبل از جواب دادن به خواسته شما بنده یه سوال داشتم از خدمت شما؟
مهندس جان ایا شما تعمییرکار هستید؟ مخترع و یا تحلیلگر مدارات و یا امثال اینها؟
سلام.درود .وقت بخیر
قبل از جواب دادن به خواسته شما بنده یه سوال داشتم از خدمت شما؟
مهندس جان ایا شما تعمییرکار هستید؟ مخترع و یا تحلیلگر مدارات و یا امثال اینها؟
بنده هیچ کدام از موارد بالا نیستم .فقط علاقه مند به الکترونیک هستم.
فقط چرا اطلاعات اشتباه به اشتراک میزارید؟کی گفته که دیتاشیت پاور ماینر در گوگل وجود ندارد؟؟
با توجه به اصرار و درخواست مکرر علاقمندان و میزان استقبال از این بخش در خصوص تحلیل و عیب یابی پاورهای ماینر مصمم به اجابت خواسته شدم که البته اوقات فراغت ناچیزی دارم و درواقع ندارم ، اما با توجه به اهمیت و ضرورت آن ، تحلیل و الگوریتم عیب یابی را آغاز میکنم و بتدریج و به آهستگی در اوقات آزاد ناچیز کامل خواهم کرد .
بویژه تا آنجاکه در اینترنت جستجو کردم ، کلیه فیلم ها و مطالب منتشره که در این خصوص دیدم فقط عناوین بزرگ و غلمبه و جذابی دارند ولی جملگی فاقد محتوا هستند و مطلب و محتوای ارزشمندی در آنها ندیدم و همگی به مطالب و فیلم های تکمیلی حواله کرده اند که وجود خارجی نداره و لذا خلاء قابل توجهی احساس کردم و اشتیاقم را مضاعف کرد.
بنابمراتب در صورتیکه نقشه و نمونه ای هر چند خراب و غیرقابل تعمیر ارسال گردد نسبت به تقدیم تحلیل و عیب یابی آن اقدام خواهم کرد تا مانند تغذیه سوئیچینگ ، دخل و تصرف علمی و حسابشده و کم و زیاد کردن دلخواه ولتاژ خروجی براتون راحت الحلقوم بشه.