پاسخ : نقشه و راهنماي سرويس تلفن و فکس هاي پاناسونيک | Service Manual and Schematic Diagram for Panasonic Fax Machine - Phone
اینطور که فرمودید به نظر من ایراد از منبع تغذیه هستش اگه براتون امکان داره فکس رو به 220 ولت تبدیل کنید برای این کار توی برد تغذیه فکس خازن الکترولیتی ابتدا که خازن بزرگی هست رو با یه خازن 400 ولتی تعویض کنید همینطور VDR ابتدای تغذیه رو 400 ولتی بزارین تا فکس بدون ترانس 110 کار کنه شاید با این کار مشکل حل بشه
باتشکر
دوست عزیز شما فرموده بودید سرویس منوال اینم سرویس منواله البته ایراد فکس شما نیازی به نقشه ندارهبه نام خدا
سلام دوست گرامی
از لطف شما تشکر میکنم
ولی این نقشه نیست ارسال کردید این دفتر چه راهنمای دستگاه است
ابته اینجا جای عیب یابی نیست ولی کمی عرض میکنم و یک پست جدید در ادامه ایجاد میکنم تشکر
احتراما بنده نماینده سرویس پاناسونیک هستم
یک دستگاه 1050 اومد 110 ولتی که وقتی روشن میکنم 5 ثانیه روشن است موتورها میگردد و بوق هم داریم ولی بعد 5 ثانیه کامل هنگ میکنه و هیچ کاری انجام نمیده و دیس پلی اون کمی شبه مانند کم نور داریم که ظاهرا پرت پرت میکنه سیستم هم کامل تعطیله ؟؟
اینطور که فرمودید به نظر من ایراد از منبع تغذیه هستش اگه براتون امکان داره فکس رو به 220 ولت تبدیل کنید برای این کار توی برد تغذیه فکس خازن الکترولیتی ابتدا که خازن بزرگی هست رو با یه خازن 400 ولتی تعویض کنید همینطور VDR ابتدای تغذیه رو 400 ولتی بزارین تا فکس بدون ترانس 110 کار کنه شاید با این کار مشکل حل بشه
باتشکر