آی پی امداد
abtahi

درخواست میکرو بورد پکیج ایران رادیاتور براهما L

m_bidaar

کاربر vip
vip
کاربر
سلام دوستان
اگر کسی میکرو بورد پکیج ایران رادیاتور براهما L داره، لطفا خبر بده.
IMG_20250111_130827.jpg
IMG_20250111_130833.jpg
IMG_20250111_130840.jpg
IMG_20250111_131127.jpg
IMG_20250111_130857.jpg

Mnemati94

کاربر
2022-01-06
4
3
قم
سلام دوست گرامی اگر کد قطعه رو میخوای برد پکیج من دقیقا همینه کدش رو برات بگم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m_bidaar

Mnemati94

کاربر
2022-01-06
4
3
قم
سلام
بله لطف می‌کنید.
اگر خود قطعه رو هم داشته باشید که عالی میشه.
فقط اگه امکان داره شما هم یه لطفی در حق من بکنید و مقدار دیود های هرزگرد زیر رله پمپ و رله شیربرقی رو به صورت جداگانه بهم بگید ممنون میشم

بردی که عکسشو گذاشتم متاسفانه این چهارتا دیود هرزگرد به مشکل خوردن و من از روی یه برد داغی تعویض کردم اما الان پمپ آب روشن نمیشه و بعد از بررسی متوجه شدم که از روی برد، برق به پمپ نمی‌رسه و بعد از اینکه تعویض کردم فهمیدم که ظاهرشون یکیه اما مقدارشون متفاوته و من هم ترتیب جاگذاریش رو رعایت نکردم 🥲
در هیچ سایت هم مشخصات این برد رو پیدا نکردم
اگر شما بتونید کمکی کنید ممنون میشم

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m_bidaar

m_bidaar

کاربر vip
vip
کاربر
فقط اگه امکان داره شما هم یه لطفی در حق من بکنید و مقدار دیود های هرزگرد زیر رله پمپ و رله شیربرقی رو به صورت جداگانه بهم بگید ممنون میشم

بردی که عکسشو گذاشتم متاسفانه این چهارتا دیود هرزگرد به مشکل خوردن و من از روی یه برد داغی تعویض کردم اما الان پمپ آب روشن نمیشه و بعد از بررسی متوجه شدم که از روی برد، برق به پمپ نمی‌رسه و بعد از اینکه تعویض کردم فهمیدم که ظاهرشون یکیه اما مقدارشون متفاوته و من هم ترتیب جاگذاریش رو رعایت نکردم 🥲
در هیچ سایت هم مشخصات این برد رو پیدا نکردم
اگر شما بتونید کمکی کنید ممنون میشم
سپاس از شما.
احتمالا همشون 1N4148 هستن. زنرهای SMD که روشون چیزی ننوشته معمولا 4148 هستن (البته نه در همه‌ی موارد).
البته این بورد فعلا دست من نیست. ولی میتونم بگم دوباره برام بیارن همون رو. اما چون اون دیودها هرزگرد هستن، زباد تفاوتی نمی‌کنه چی بزارید.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mnemati94
بالا