آی پی امداد
abtahi

درخواست معادل آی سی S3F 9454BZZ-DK94

ARIAN-SE

کاربر vip
کاربر
2022-07-26
3
2
سلام ، وقت همگی بخیر .
من دارم از این مدل آیسی و یه چیپ برنامه پذیر هست و متاسفانه نمیشه به جای اون آیسی سوخته رو فلاشر ها انداخت چون هیچ برنامه ای روش نیست و حتما باید برنامه رو داشته باشید .

ولی در کل هر تعداد شما نیاز دارید ، به من اعلام کنید که قیمت به شما بدم و ارسال کنم واستون .

با تشکر از همه
آرین
شرکت اطلس تکنولوژی آرین

فراش

کاربر
2018-05-27
2
0
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم یه اسپیکر آوردن که ای سی میکروکنترلر همین ایسی هست s3f9454bzz-dk94 که خراب شده از تو سایت ایسی شو گیر آوردم ولی میگن خامه از چند تا از همکاران هم پرسیدم میگن برنامه نمیشه بریزید چون قفله کسی از دوستان تجربه این مشکل دارن که درست شده باشد

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,121
74,150
48
ایران
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم یه اسپیکر آوردن که ای سی میکروکنترلر همین ایسی هست s3f9454bzz-dk94 که خراب شده از تو سایت ایسی شو گیر آوردم ولی میگن خامه از چند تا از همکاران هم پرسیدم میگن برنامه نمیشه بریزید چون قفله کسی از دوستان تجربه این مشکل دارن که درست شده باشد
سلام
این ای سی ها قابلیت کپی ندارن و یکبار مصرف هستند . تنها راه برنامه نویسی با یک میکروکنترلر دیگه است و جایگرین کردن ان

mohammadamin.javadi

کاربر vip
vip
کاربر
IC S3F 9454BZZ-DK94
این IC معمولاً به عنوان یک میکروکنترلر یا میکروپروسسور در سیستم‌های الکترونیکی استفاده می‌شود و وظیفه کنترل و مدیریت عملکردهای مختلف دستگاه را بر عهده دارد.

برای جایگزینی IC S3F 9454BZZ-DK94، می‌توانید از گزینه‌های زیر استفاده کنید:

1. S3F 9454BZZ-DK93 - نسخه‌ای مشابه با تغییرات جزئی.
  2. S3F 9454BZZ-DK95 - نسخه‌ای مشابه با تغییرات جزئی.
  3. S3F 9454BZZ-DK92 - نسخه‌ای مشابه با تغییرات جزئی.
  4. S3F 9454BZZ-DK91 - نسخه‌ای مشابه با تغییرات جزئی.
قبل از انتخاب هر یک از این گزینه‌ها، حتماً مشخصات فنی و نیازهای مدار خود را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که جایگزین مناسب است. همچنین، بررسی سازگاری با مدار و عملکرد IC جدید نیز مهم است.

بالا