کاملا درست فرمودین. اون سوکتی که سوخته مشکل سازه. البته اون خط ماژیک نمیزاره مسیر برد دیده بشه اما طبق فرمایش دوستمون ترانزیستور نباید مستقیم به n-out وصل باشه. اونجارو دقیق بازبینی کنید احتمالا پایه بغلی ترانزیستور فقط با مقاومت r7 به پایه وسط اون یکی ترانزیستور وصله و n-in و n-out به دوتا پایه های پایینی و وسطی سوکت سوخته وصلن. ونباید به ترانزیستور وصل باشهمن اشتراکم تموم شده نمیتونم فایل پیوست کنم . پشت مدار رو که دوتا کانکتور کنار ترانزیستور 8050درایور ترایاک هست . اون دوتا کانکتور فاز مدار هستن و بهم وصل هستند ولی اون قسمت اتصال ac نباید به 8050 وصل باشه که میبینم وصل کردی . پایه ترانزیستور فقط با یک مقاومت به پایه وسط ترایاک ( گیت) وصل باشه که بتونه روشن و خاموش کنه ترایاک رو و اون اتصال های جریان شهری هم به پایه های کنار یک ظرف ترایاک وصل هستند
حتما این اتصالی ac برق شهر ی رو که به امیتر 8050 اشتباهات وصل شده اول رفع کن . ترانزیستور اصلا چرا باید به برق متناوب متصل بشه . خطرناکه . اگه جایی رو گنگ گفتم و عجله داشتید بهم ایمیل بده چون فک کنم شماره تلفن دادن ممنوع باشه . تو پروفایلم اطلاعات کامل دادم که فک کنم . [email protected]
پیامک هم میتونی بدی.
آخرین ویرایش: