سلام اتفاقآ من هم دنبال مشابه یک ترانزیستوری به شماره mbr2045ct که مال خروجی 5 ولت پاور است میگردم شاید مال من و تو به هم بخوره؟!!!
از دوستان کسی اگه مشابه این دو ترانزیستور رو میدونه ممنون میشم کمک کنه.
سلام اتفاقآ من هم دنبال مشابه یک ترانزیستوری به شماره mbr2045ct که مال خروجی 5 ولت پاور است میگردم شاید مال من و تو به هم بخوره؟!!!
از دوستان کسی اگه مشابه این دو ترانزیستور رو میدونه ممنون میشم کمک کنه.
به نام خدا
آیا امکان جایگزینی دیود شاتکی غیر هم شماره ولی با توان آمپر و ولتاژ بالاتر وجود دارد؟
مثلابه جای یک دیود شاتکی 1240 که 12 آمپر و 40 ولت است می توان یک دیود شاتکی 2045 که 20 آمپر و 45 ولت هست گذاشت؟
به نام خدا
آیا امکان جایگزینی دیود شاتکی غیر هم شماره ولی با توان آمپر و ولتاژ بالاتر وجود دارد؟
مثلابه جای یک دیود شاتکی 1240 که 12 آمپر و 40 ولت است می توان یک دیود شاتکی 2045 که 20 آمپر و 45 ولت هست گذاشت؟
با سلام :
در صورتیکه حتما باید شاتکی !!! ولی غیر هم شماره باشه بله میتونید استفاده کنید و هیچ مشکلی هم پیش نمی اید معمولا در جایگزینی قطعات توصیه میکنم از ولتاژ و امپر بالاتر از قطعه اصلی استفاده کنید چون قطعات یدکی موجود در بازار تجارتی نوع درجه 3 یا بیشتر { بخصوص قطعات فله ای امروزا انهم چینی ؟!!!! } با نمونه دیتاشیت یا مورد مصرفی کارخانجات تولیدی از کیفیت پایین تری برخوردار هستند .
موفق باشید .