saeedkorgpa
کاربر
سلام این مبدل از قسمت ورودی آسیب دیده،خازن ورودی باد کرده ،ماسفت ترکیده ،آی سی ka7500 سوخته ،و دو ترانزیستور smd که حرف اولش Hو آخرش Dمعلومه حروف یا عدد وسط مشخص نیست چونکه باد کرده .خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره ،به اشتراک بزاره.ممنونمشاهده فایلپیوست 188096
فک میکنم اون دوتا ترانزیستور q3وq4 کهsmd هست و سوخته یا h3d که کد 2n6517m هست یا hy3d که کد ss8050 هست باشه. هر دو ترانزیستور npn هستند اما ولتاژشون فرق میکنه که زیاد روی اینورترها دیدم.شما اون ترانزیستورهای j6 هم بیرون مدار تست کنید نشتی نداشته باشه.
فک میکنم اون دوتا ترانزیستور q3وq4 کهsmd هست و سوخته یا h3d که کد 2n6517m هست یا hy3d که کد ss8050 هست باشه. هر دو ترانزیستور npn هستند اما ولتاژشون فرق میکنه که زیاد روی اینورترها دیدم.شما اون ترانزیستورهای j6 هم بیرون مدار تست کنید نشتی نداشته باشه.
سلام ممنون .ببخشید کد j6 چیه ؟2sc9014 هستش؟؟دو عدد دیود بین ka7500و q3,q4هم سوخته بود .به نظرتون آی سی lm324 و lm358 هم سوخته ؟
آره J6 کد s9014 هست به جای ka7500 میتونی tl494 هم بذاری شما قطعاتی که امکان تست دارن رو تست کنید J6 ها حتما بیرون مدار تست کنید نشتی نداشته باشن ماسفت های ورودی و خروجی سالم باشن چون سمت چپ مدار سوختگی داشته و سمت راست ظاهرا مشکلی نداره انشاءالله که اون آیسی ها سالم باشه اما اگر بعد از اینکه مطمئن شدید همه چیز سالمه اما هنوز اینورتر راه نمی افته باید به اونا هم شک کرد.
سلامسلام این مبدل از قسمت ورودی آسیب دیده،خازن ورودی باد کرده ،ماسفت ترکیده ،آی سی ka7500 سوخته ،و دو ترانزیستور smd که حرف اولش Hو آخرش Dمعلومه حروف یا عدد وسط مشخص نیست چونکه باد کرده .خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره ،به اشتراک بزاره.ممنونمشاهده فایلپیوست 188096
اینجا هر دو ترانزیستوریکی هستند تفاوتی ندارندماسفت خودش 50n06 بود،ولی گیرم نیومد بجاش 50n06 استفاده کردم
تفاوت در پایین بودن ولتاژ و آمپر ماسفت 50n06 نیست؟؟؟