من هم با همین مشکل روبرو ام!
سیم های نازک رو با تیراژ بالا میخوام لاک برداری کنم! تقریبا همه روش ها رو امتحان کردم که در زیر نتایج رو شرح میدم!
اول روش شیمیایی: این روش اصلا کار آمد نیس چون بعد از استفاده مس هم خورده شده و قلع را به راحتی نمی گیرد. علاوه بر اون این ماده شیمیایی بسیار خطرناکه و همه چیزو میخوره پلاستیک و فلز و ... حالیش نیست و اگر قطره ایش روی دست افتاد به شدت سوزش ایجاد میکنه و اگه سریع هم بشورید بعد جاش پوست پوست میشه! من با دستکش با این ماده کار میکردم که ناگاه دیدم دستم میسوزه! سریع شستم اما بعدش یه لایه از پوستم بر اومد. (خیلی بزرگ نبود ولی)
دوم روشی که دوستمون در بالا گفتند که با استفاده از قلع داغ شارلاک رو بتراشیم! من این روش رو تست کردم و شارلاک حتی خش هم نیفتاد! منطقی هم هست چون این شارلاک پخته میشه و با 200 درجه لحیم طوریش نمیشه!
روش سوم استفاده از تیغ: این کار، کاریه که من الان دارم انجام میدم. که اولا خیلی وقت گیره مخصوصا کار من که تیراژ بالاست! و ثانیا باید خیلی مواظب باشید چون اگه تیغو یکم ناشیانه بکشید به سیم سیم میشکنه و اگه همون موقع هم نبره، قابل اعتماد نخواهد بود. اما با این کار قلع رو خوب میگیره البته اگه با دقت انجام بشه!
روش چهارم استفاده از دستگاه لاک تراش: 3 نوع دستگاه لاک تراش توی بازار هست (البته من این 3 تا رو دیدم) اول نوع فرچه ای که فکر نکنم برای سیم های زیر 50 مناسب باشه! دوم تیغه ای غیر اتومات و سوم تیغه ای اتومات من تیغه ای اتوماتش رو از راد الکتریک قیمت گرفتم بیشتر از یک میلیون قیمتش بود منم منصرف شدم!
رفقا اگه کسی روشی داره که هم هزینش معقول باشه و هم کیفیتش خوب لطفا دریغ نکنه!
در ضمن اگه کسی شیوه کار دستگاه های لاک بردار که در قسمت چهارم نوشتم رو میدونه لطفا دریغ نکنه!