- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام خیلی جالبه تو این سایت کلاً کسی جواب گو نیست.........................
من پارسال حق عضویت رو پرداخت کردم کلاً تمام کانال برام قفل بود کلی پیغام دادم از بس هیچ کسی جواب نداد من دیگه پیگیر نشدم................... حالا امسال هم دوباره تکرار شد من حق عضویت رو پرداخت کردم از حسابم کم شده همه چیز رو هم دارم الان 4 روزه شدیداً دارم پیگیری میکنم ......................
فکرش رو بکنید اینقدر دیگه تو این کانال کسی تره هم برای آدم خورد نمیکنه که اینجا دارم مشکل رو بیان می کنم. چون هیچ کجا نمیشه پیغام داد نه شماره تماسی نه مدیری نه پیگیری خیلی جالبه آقای مدیر کل محمودی پیغام من رو دریافت کرد تاکید کردم که من از 92 عضویت دارم الان 2 سال به مشکل بر خوردم ولی فقط گفت تاریخی که پرداخت کردین کی هست؟ همین نه هماهنگی نه شماره ای نه چیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا این شماره تماس من هست اگر کسی تو این سایت این پیغام رو می خونه بدونه هفته دیگه می خوام برم پلیس فتا کتبی شکایت کنم !!!!!!!!!!! این هم شماره من
درود
من هم با شما تفاوتی ندارم و در سود و زیان و امور مالی انجمن کمترین نقش و نفع و زیانی ندارم اما نظر به اینکه از عبارات تهدید امیز بجای تقدیر و تحسین ، استفاده فرمودی و موجب رنجش و احساس درد هر منصفی میشه به عرض میرسانم .
مگه عضو شدی بهت جواب بدن ؟
بهتر بود قبل از پرداخت حق عضویت قوانین و مقررات مربوطه را مطالعه میفرمودی.
با این حق عضویتی که برای یکسال پرداخت کردی با این فرض که تصورات و تخیلات شما واقعی باشه ، لطفا بفرمایید ، چند گروه از اساتید برای یکسال باید در خدمت شما باشند تا معادل مبلغ حق عضویت شما باشه و احساس رضایت کنی که فتا نکنی ؟
اگه کمی به خودت زحمت مطالعه مقررات را میدادی لااقل در این پست تهدید آمیز رعایت میکردی و شماره تلفن خودتو منعکس نمیکردی .
و اگه به منطق رجوع میکردی در قبال حق عضویت قادر به ادای چنین توقعی نبودی.
سپاس
آخرین ویرایش: