سلام ،
خیلی خیلی ممنون و متشکرم. کم مونده بود یه آداپتور دیگه سفارش بدم.
این کارو در حالت جدا از برق شهر و با مولتی متر دیجیتال انجام دادم و در همه حالاتی که فرمودید OL شد.
در ضمن آداپتور رو جدا کردم و لب تاپ رو در حالت کار با باتری لب تاپ راه اندازی کردم و در این حالت هم فازمتر روشن شد. یعنی نشون میده برق DC باتری هم باعث روشن شدن فازمتر می شود. یعنی طبق فرمایش شما مشکلی ندارد.
جناب آقای غزال آیا میشه اختلاف ولتاژ اون نقطه خاص رو هم اندازه گرفت؟ ( نمیدونم این روش به طور تقریبی درست است یا نه در مواقعی که فازمتر روشن می شود من در حالت AC مولتی متر ، ابتدا پراب قرمز رو به نقطه دارای فاز و پراب مشکی رو به نول پریز برق وصل می کنم آیا این روش درست است؟ اگر درست هست اختلاف ولتاژ چند ولت منطقی هست ؟ )
در گذشته من در ر س ی و ر این کار رو انجام دادم اختلاف ولتاژ Dc درست بود ولی فازمتر در محل ال ان بی اونو هم روشن می کرد به ماهواره ای گفتم ، اومد و بررسی کرد گفت رسیورتون برق داره و مشکل آداپتوری دارید و در نهایت با تعویض آداپتور مشکلم حل شد و الان هم فازمتر در محل ال ان بی روشن نمیشه.
آیا امکان داره آداپتور به مروز زمان تواناییش کم بشه که این فازمتر رو روشن کنه ؟
درود
lnb که فازمتر را روشن میکرده با همون شرایط همیشه روشن میکنه و تعویض قطعه ثمری نداره اما چرا بعد از دستکاری تعمیرکار روشن نکرده ؟
چون تعمیرکار شرایط را تغییر داده و تعویض قطعه فقط برای پول گرفتن اثر داشته نه در روشن کردن فازمتر
مثلا ممکنه دوشاخه برق را برعکس به پریز زده باشه
یا قبلا کفش عرق کرده پوشیده و بعدا کفش کاملا خشک پوشیده که با زمین کاملا ایزوله باشه
شما هم روی عایق خوبی بایستی و فازمتر را به فاز بزنی دیگه روشن نمیشه
ضمنا اندازه گیری ولتاژ هر نقطه و هر دستگاهی نسبت به نول ثمری نداره و اساسا نمیتونی ولتاژ واقعی هر ننقطه دلخواهی را اندازه گیری کنی مگر با دستگاههایی که مقاومت بسیار بسیار بالایی دارند و موجب کاهش ولتاژ های کم جون نمیشن
چون ممکنه ولتاژ نقطه ای ۱۰۰۰ ولت باشه ولی بمحض اتصال با ولتمتر ۱ ولت بشه
ولتاژهایی با ولتمتر معمولی قابل اندازه گیری هستند که جریاندهی آنها بسیار ناچیز نباشه.
لذا بدون تردید رسیور شما هم سالمه
سپاس