سلام به دوستان عزیز و خسته نباشید .
مطلب کامل کنم و ماه عسلی از تجربه تعمیرات mr 100 رو به دوستان بگم
اول اینکه مشگل 100 درصدی این مودم از ای سی نند 139 مگابایتی هست و به این صورت چراغ های مربوط به انتن روشن نمی شود و کانفیگ مودم وارد نمی شه . ولی مودم روشن میشه و چراغ wifi روشن میشود خوب اول از همه یک فایل دامپ سالم از این ای سی که تاکید می کنم با پروگرمر RT809H رد بگیرین و بکاپ بگیرین با هیچ پروگرام دیگه استفاده نکنید گفتن با من گوش دادن با شما . توجه حتما حتما از ایسی که رد میگیرین مودم سالم و بدن مشگل بالا بیاد ، حالا با هر وقت مشگلی گفتم روبرو شدین ای سی نند در بیارین و باز تاکید می کنم فقط با پروگرم که گفتم روی ای سی رایت کنید . مطلبی هست باز اینه که جا زدن خود ای سی رو اداپتور مبدل کمی سخته بعضی موقع چند بار برداشتن ای سی و باز جا گذاشتن ایسی موفق میشم ای سی رو پروگرم کنم پس دقت کنید .
مطلب دیگه اینه که اصلا با ای سی 8 پایه کوچیک 8 مگی کاری نداشته باشین که imei و سریال و رمز wifi همگی داخل این ای سی می باشد و در صورت تغییر و یا کپی زدن ای فایل imei روی چند تا مودم باعث قطع شدن سرویس ان مودم خواهد شد پس شوخی بردار نیست .
دوستان هی سوال الکی دیگه نیان بپرسین بنده 20 و شایدم بیشتر روی این مودم کار کردم و همه حل شده بدون هیچ مشگلی کار میکنه .با پروگرامر های دیگه کار کردم ولی هیچ کدام جواب ندادن . فقط تنها پروگرام که جواب داده فقط RT809H بوده .
باز مطلبی بود در ورژن 1.0 و 1.20 هیچ فرقی در فایلشون نیست نگران نباشید به هم می خورن .
من فایل سالم و تست شده 100 در صدی اپلود می کنم تا از بابت فایل خیالتون اسوده بشه .
یا حق با مشگلی بود با ادی بنده در تماس باشین
@mohamadreza26204
09364825008