با سلام اگر ممکنه شماره تماس آقای ابطحی پور یا راه تماس رو برایم بفرستید ممنون
B backstreet کاربر vip vip کاربر 2011-01-13 3 0 2024-04-24 #11 با سلام اگر ممکنه شماره تماس آقای ابطحی پور یا راه تماس رو برایم بفرستید ممنون
F fatim VIP+ افتخاری کاربر 2019-12-20 761 701 2024-04-25 #12 bardia.t گفت: با درود ///اقا شرمندم این که من دارم این مدل نیست واسه مدل 42 هستش ولی یک سری هم با 43 ها یکی بود ولی متاسفانه اینی که شما دارید فرق داره///در ضمن مشکلش چیه؟بفرستید پیش اقای اپطحی پور واستون تعمیرش میکنه //ایدی تلگرام ایشون را براتون خصوصی میفرستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام آقا اگه ممکنه آدرس و تلفن آقای ابطحی رو برای من بفرستید
bardia.t گفت: با درود ///اقا شرمندم این که من دارم این مدل نیست واسه مدل 42 هستش ولی یک سری هم با 43 ها یکی بود ولی متاسفانه اینی که شما دارید فرق داره///در ضمن مشکلش چیه؟بفرستید پیش اقای اپطحی پور واستون تعمیرش میکنه //ایدی تلگرام ایشون را براتون خصوصی میفرستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام آقا اگه ممکنه آدرس و تلفن آقای ابطحی رو برای من بفرستید
M mohammadhadi مدیر تالار مدیر تالار 2008-03-31 3,308 11,954 2024-04-25 #13 fatim گفت: سلام آقا اگه ممکنه آدرس و تلفن آقای ابطحی رو برای من بفرستید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام تبلیغشون پایین سمت راست صفحه انجمن هست
fatim گفت: سلام آقا اگه ممکنه آدرس و تلفن آقای ابطحی رو برای من بفرستید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام تبلیغشون پایین سمت راست صفحه انجمن هست