meysamm
Banned
- 2008-08-22
- 399
- 582
سلام دوست منسلام ميثم جان من هيچ اطلاعاتي در مورد فلزياب ندارم وقصد خريد يك فلز ياب معتبر ومطمن دارم كه بطونه تاعمق5متر مفيد رو برام اسكن بكنه شما چه دستگاهي رو ترجيح ميدي
اولین سوال بنده از شما اینه که تا چه مقدار قصد دارید هزینه کنید؟؟؟
ببینید دستگاهای موجود در بازار که به اسم تصویری فروخته می شوند دارای کیفیت متفاوت با هم هستند.مثلا از یک مدل ساده و قیمت معمول بخوایم نام ببیریم دستگاه rover cii شرکت آلمان هستش که در حال حاضر فکر می کنم قیمتی حدود 13.5 تا 14 داشته باشه.
ببینید دوست این دستگاها که به اسم تصویری از اونا نام برده میشه نیاز به علم خیلی بالا تجربه و تمرکز بالا داره و برد معمول اونها توی خاک ایران هم فکر نمی کنم بیشتر از 4متر باشه.دوستانی بودن که از این دستگاه استفاده کردن و راضی بودن و عده ای هم سخت ناراضی بودن. و تایید مطلق در مورد این دستگاها وجود نداره....
من به شما پیشنهاد میکنم که اگه قصد خرید فلزیاب رو دارید دستگاه لورنز دیپ مکس 6 رو تهیه کنید که صوتی و تصویری هستش و بزرگترین فلزیاب پالسی حال حاضر جهان هستش سیستم تصویری اون همپای دستگاه rover cii عمل میکنه و سرعت اون هم میشه گفت 50برابر بیشتر از دستگاهای تصویری.
ناگفته نمونه که دستگاه لورنز دیپ مکس 6 امسال در فستیوال فلزیابها در یونان مقام اول رو از لحاظ کیفیت و کارایی بین تمامیه فلزیابهای دنیا کسب کرد.
قیمت این دستگاه هم خیلی مناسب هستش فکر می کنم حدودا 12.5 باشه حالا یا کمی کمتر یا بیشتر
عمق کاووش این فلزیاب فوق العاده هستش به عنوان مثال یک ورق طلا به ابعاد 60*60 که بیش از 40 سال زیر خاک مونده باشه رو با فریم 1*1 در عمق 5.60 میزنه.این چیزیه که توی کاتالوگ این دستگاه توی خود سایت لورنز گذاشتن
در کل اگه قصد خرید فلزیاب رو دارید من این سیستم رو به شما پیشنهاد می کنم .این نظر منه باز هم خودتون تحقیق کنید و ببینید .اگه کمکی از من بر میومد بنده در خدمتم
موفق باشید
meysam