با سلام خدمت همه دوستان.
مدتی که دی وی دی رایتر لب تابم دیسک دی وی دی نمی خونه اما سی دی رو به راحتی می خونه اگه می شه راهنماییم کنید.
با سلام و تشکر سوال بنده این است که سی دی (لنز پاک کن) که با لنز تماس ندارد چگونه میتواند لنز را تمیز کند؟احتمالا لنز آن کثیف شده. اگر دسترسی به آن ندارید، با سی دی های مخصوص لنز پاک کن آن را تمیز کنید.
با سلام و تشکر سوال بنده این است که سی دی (لنز پاک کن) که با لنز تماس ندارد چگونه میتواند لنز را تمیز کند؟
با سلام خدمت همه دوستان.
مدتی که دی وی دی رایتر لب تابم دیسک دی وی دی نمی خونه اما سی دی رو به راحتی می خونه اگه می شه راهنماییم کنید.
سلام واقعیت من یک DVD رایتر نو خریدم و از اونجایی که کنجکاو هستم بعد 2 روز کل قطعات شامل موتور اسپندل اسلندر اپتیک در موتور درب و ........ را باز کردم تا خودم سر هم کنم ولی وقتی قطعات را سر جاش گذاشتم بعضی وقتا CD رو میخونه بعضی وقتا نمیخونه و برای DVD هم به همین ترتیب البته چون من خودم تعمیر کار هستم هیچ کاری به اپتیک نداشتم تا مبادا خطی روش بی یوفته حالا نمیدونم چاره چیه و چه طوری میشه موتور یا لنزو تنظیم کرد اگه پاسخ بدبد ممنون میشم
بله حق با شماست من هم نمیخواستم این کارو بکنم چون دیروز با دی ال اپ وصل بودم خیلی کند کار میکردم فکر کردم مطلبم سند نشد شرمنده و ممنون از جوابتون من فلتهارو تمیز کردم حتی عوض کردم باز هم جواب نداد یه نفر گفت تنظیمات اپتیک یا موتورت بهم ریخته ممنون میشم اگه پاسخ بدین
سلام دوست عزیزسلام واقعیت من یک DVD رایتر نو خریدم و از اونجایی که کنجکاو هستم بعد 2 روز کل قطعات شامل موتور اسپندل اسلندر اپتیک در موتور درب و ........ را باز کردم تا خودم سر هم کنم ولی وقتی قطعات را سر جاش گذاشتم بعضی وقتا CD رو میخونه بعضی وقتا نمیخونه و برای DVD هم به همین ترتیب البته چون من خودم تعمیر کار هستم هیچ کاری به اپتیک نداشتم تا مبادا خطی روش بی یوفته حالا نمیدونم چاره چیه و چه طوری میشه موتور یا لنزو تنظیم کرد اگه پاسخ بدبد ممنون میشم