آی پی امداد
abtahi

مشکل: خطای pf در ماشین لبسشویی lg

samarayaneh

کاربر vip
کاربر
2010-04-30
183
171
ماشین لباسشویی ال جی دو سه ثانیه روشن میشه و خاموش میشه و یا خطای pf میده برد باز کردم تریاک bcr8pm 14l پایه ها شکسته بود با تریاک bt138 عوض کردم ولی این ارور همچنان باقی است در اینترنت گشتم ارور ان را از دست دادن
LG ماشین لباسشویی نمایش خطا کد PF
WM2032HS
قطع برق // نه یک خطا

تولید کننده این خطا یا خطا کد به نشان می دهد که دستگاه به طور موقت قدرت از دست رفته اختصاص داده است. لغو را برای روشن صفحه نمایش.
LG Washing Machine Displaying Fault Code PF
WM2032HS
POWER FAILURE // Not an error
The manufacturer has assigned this error or fault code to indicate that the appliance lost power temporarily. Press CANCEL to clear the display.
لطفا کمک کنید مشکل از چی میتونه باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fakoor86

samarayaneh

کاربر vip
کاربر
2010-04-30
183
171
همون حالت میشه دکمه ها رو بزنی عمل میکنه ولی چند ثانیه نمیکشه که خاموش میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hardik

goldar.5638

کاربر
2015-04-15
7
1
اگه ایپرم بخواد باید ببری پیش برد ساز تا از روی مدل برنامه بریزه

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
ماشین لباسشویی ال جی دو سه ثانیه روشن میشه و خاموش میشه و یا خطای pf میده برد باز کردم تریاک bcr8pm 14l پایه ها شکسته بود با تریاک bt138 عوض کردم ولی این ارور همچنان باقی است در اینترنت گشتم ارور ان را از دست دادن
LG ماشین لباسشویی نمایش خطا کد PF
WM2032HS
قطع برق // نه یک خطا
برد تغذیه که در ال جی ها به صورت جداگانه است ویا خود برد مشکل دارد

تولید کننده این خطا یا خطا کد به نشان می دهد که دستگاه به طور موقت قدرت از دست رفته اختصاص داده است. لغو را برای روشن صفحه نمایش.
LG Washing Machine Displaying Fault Code PF
WM2032HS
POWER FAILURE // Not an error
The manufacturer has assigned this error or fault code to indicate that the appliance lost power temporarily. Press CANCEL to clear the display.
لطفا کمک کنید مشکل از چی میتونه باشه
مشکل در برد تغذیه که در ال جی ها به صورت بردی جداست ویا ایپیرام برد مادر که باید توسط تعمیرکاری ماهری برنامه ریزی مجدد گردد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hardik

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,783
29,878
ایران
LG....

سلام
دوست عزیزنوشتن مدل ماشین لباسشویی و یا هر دستگاهی که برای آن تاپیک ایجاد می کنید در عنوان ضروری می باشد. لطفا قوانین را رعایت فرمایید
با تشکر

ahsolgi

کاربر
2014-07-14
6
5
با سلام. ماشین لباسشویی ما م همین خطا رو میداد ک با هزار زحمت و تست و رجوع به کاتالوگ و ... به زور مشکلش رو پیدا کردم.زنگ زدم یه مهندس ک کارش تعمیر لباسشویی بود گفتم خطای پی اف گفت چهل تومن بریز حساب بهت بگم. اومدم یکم دیگه تست کردم (بعد از یک هفته کار کردن روش) بلاخره مشکلش رو پیدا کردم.دوتا رله سوکت خور به رنگ زرد و مشکی داره ک بر اثر کار کردن زیاد عمرشون تموم میشه. رله هارو از روی برد جدا کنید و دوتا پایه نزدیک به هم 12ولت بدید هرکدوم خراب بود تعویض کنید. فقط توی لحیم کاری خیلی مواظب باشید بردش خیلی حساسه.موفق باشید:pirate:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DeDe
بالا