سلام.دوست عزیز بسیار عالی هست و خیلی خیلی مناسب گرفتین .کجا گرفتین؟میتونید لطفی کنید آدرس و تلفن مغازهای که گرفتین رو ذکرکنید؟
باتشکر از راهنمایی بسیار خوبتون.منتظر پاسختون هستم
با سلام دوست عزیز ،به این قیمتی که میخوای گیرت نمیاد شما هم اینقدر متعصب نباشید من یه اهم متر عقربه ای نانجینگ چینی گرفتم که واقعاً کارکردش عالیه و قابلیت های خیلی زیادی هم داره رنج اهم از در یک اهم تا در یک مگا اهم ، تست خازن تقریبا هر خازنی ازکمتر از یک نانو تا 100 میلی فاراد ، اندازه گیری دسیبل ، تست ترانزیستور و کلی قابلیت دیگه ،در کنار این همه امکانات واقعا اندازه گیریش دقیقه من خودم تست کردم قیمتش هم فوق العاده مناسبه من 18 تومن گرفتم شما بگیر پشیمون نمیشیمشاهده فایلپیوست 100330
سلام دوست عزیز آقای khebreh .توسایت امیر آی سی رفتم نداشت .اگه آدرس و تلفن اونجایی که دوست عزیزمون(ali_esf) خریدن رو میخواید اطلاع بدید تا براتون با پیام خصوصی بفرستم.البته این تلفن وآدرس رو هم همون دوست عزیز(ali_esf) برام فرستادن و تماس هم گرفتم ولی نداشتن.
با سلام :
ممنونم دوست گرامی ! اگه پیدا کردید خوشحال میشوم حقیر را هم مطلع سازید ! من هم میخواهم چون به نظر میرسه که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه !
با تشکر
با سلام : ممنونم دوست گرامی ! اگه پیدا کردید خوشحال میشوم حقیر را هم مطلع سازید ! من هم میخواهم چون به نظر میرسه که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه ! با تشکر