آی پی امداد
abtahi

خرید لوپ دیجیتال

امیر220

کاربر
2024-11-08
58
19
ایران
سلان به همکاران عزیز
بنده هر دومدل دوچشمی انالوگ ونوع دیجیتال را دارم واز هر دو راضیم ولی اولویت با دوچشمی است وبعد نوع دیجیتال در چند پست قبلی تجربیات خودم در باره این مدلها ذکر کرده ام البته در ان موقع بنده نوع انالوگ دوچشم را نداشتم که بعدها یک نمونه دسته دوم ان را تهیه کردم
سلام از لحاظ بزرگنماییه کل دیجیتال بهتره با دوچشمی؟دوچشمی گویا تا چهلو پنج برابر بزرگ میکنه ولی دیجیتال انگار بیشتر.

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,075
همدان کوی ولیعصر
سلام از لحاظ بزرگنماییه کل دیجیتال بهتره با دوچشمی؟دوچشمی گویا تا چهلو پنج برابر بزرگ میکنه ولی دیجیتال انگار بیشتر.
سلام
بزرگنمایی بدون کیفیت به چه دردی میخورد اگر بخواهم یک نمونه خوب را معرفی کنم نوع سه چشم با یک دوربین قدرت مند فول اچ دی را معرفی میکنم این نمونه ها دارای دوربین بسیارقوی هستند وبه دلیل استفاده از قسمت اپتیکال دو چشمی دارای زوم وبزرگنمایی عالی است یعنی شما هم یک نمونه دوچشم با فاصله عدسی مناسب جهت لحیم کاری زیر ان دارید هم یک نمونه دیجیتال ولی بسیارگران هستند لوپ به علاوی دوربین ان بالای سی میلیون تومان می شود بنده با تمام مدل هایی که گفته ام کار کرده ام واز نزدیک اشنا هستم

Mahdi neda

کاربر vip
کاربر
2016-08-28
156
378
سلام و عرض ادب خدمت همکاران عزیز
بنده هم دو چشم و هم سه چشم مانیتوردار رو دارم.
اگه بخوام به طور ساده توضیح بدم لوپ دو چشم یا همون آنالوگ تصاویر طبیعی تر و واقعی رو به نمایش می زاره ولی دیجیتال مصنوعیه و یه جوریه که به دل نمیشینه.
اولین لوپی که چند سال پیش تهیه کردم AK12 بود که خیلی ازش راضی هستم و هنوزم دلم نمیاد بدمش بره.
فقط تنها ضعفش پایه کوچیکی که داره،که اونم میشه پایه متحرک براش تهیه کرد.
ضمنا از لوپ های دیجیتال یا دوربین دار هم بیشتر برای آموزش یا ضبط تصاویر استفاده می کنند.
در انتها پیشنهاد بنده تهیه لوپ سه چشم می باشد که هر دو امکان را به شما میده.( به نظرم آدم اگه بتونه یه مقدار به روز هم باشه بهتره)
امیدوارم تجربیاتم به کارتون بیاد.

امیر220

کاربر
2024-11-08
58
19
ایران
دوستان فکر کنم چون لوپ های دوچشمی حس سه بعدی بودن تصویرو بیشتر از دیجیتال به بیننده میدن از اون نظره میگید تصویر طبیعیتره.بشخصه بزرگنماییه بیشتر برام مهمه.

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,075
همدان کوی ولیعصر
دوستان فکر کنم چون لوپ های دوچشمی حس سه بعدی بودن تصویرو بیشتر از دیجیتال به بیننده میدن از اون نظره میگید تصویر طبیعیتره.بشخصه بزرگنماییه بیشتر برام مهمه.
سلام
اگر به توضیحاتم دقت کرده باشید همیه ان چیزی که میخواستید را توضیح دادم حتی در مورد زوم که گفتم بهترین نوع دوربین دیجیتال ها در لوپ های سه چشمی استفاده میشود هم از لحاظ کیفیت تصویر هم زوم به خاطر استفاده از قسمت اپتیکال لوپ دوچشمی انالوگ

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
سلام بر جمع اساتید ،اگر منظورتان سه چشمی هست که هیچ اگر دیجیتال مانیتور دار هست اول ببینید چرا لوپ دیجیتال مذکور کمتر طالب داره برا تعمیرات ؟ آیا تصور کردید تابحال که هنگام تعمیرات تمرکز خاصی نیاز دارید که در خط دید متفاوت از خط عملیات تعمیرات ،انطباق سخت دوگانه ای باید انجام بشه. راحت بگم به یه سمت نگاه میکنی اما تو یه سمت و زاویه دیگه داری تعمیرات میکنید در دو محور مجزا ایکس وایگرگ عمود برهم!اگه متوجه منظورم نشدید تفاوتش رو با لوپ دوچشمی تو ذهنتان پیاده کنید

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
دوستان گرامی از زاویه دیگه هم بحث رو بازتر کنید فرض کنید مدلی از لوپ دو یا سه چشمی رو بما معرفی کردن شاخصه های کیفی اپتیکیش چی هست تو این بازاری که همه چی های کپی داره چه علایم ومشخصاتی روی لنزهای شیئی وچشمی وجود داره که چه نو چه کارکرده شو به آدم نندازن میدانم تو هر برندی شاخصه های مربوط به خودشو داره فقط منظورم قطعات اصلی هست نه لنزها وپایه های جانبی اون که اگر فلان لنز رو بگذاری فاصله کار بیشتر میشه یا زوم‌میشه یا واید میشه.شاید هرکسی یه کاربلد رو نداشته باشه همراه ببره واسه خرید وتنها باشه .سپاس.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
سلام تاپیک جدید باز نمیکنم مگر اینکه مثل سوال قبل بی جواب بمونم.

سوالم اینه که تو بازار لوپهای چینی معادل ومشابه صاایران ۱۰۰۱ زیاد هست به اسامی cs40 و….. یه دوتا اسم چینی دیگه هم دیدم البته بعید هم نیست صا ایران اسم برندشو رو خارجیها بزاره مثل اسیلسکوپ ویا مولتیمترهاش .تو این شرایط نظرتان رو خرید این لوپ که عکسهاش رو ضمیمه کردم که حداقل ظاهرا صا ایران هست نه مارک دیگه چیه ظاهرش خیلی تمیزه قیمت میگه ۱۵ م بنظرتان قیمت زیاد داغ نیست؟با این قیمت این بهتره یا ak33 کیفیت عکسها یکم افت کرده لازم بود پس زمینه رو حذف کنم.سپاس

پیوست‌ها

• 378.2 کیلوبایت بازدیدها: 8
  • 448.5 کیلوبایت بازدیدها: 8
  • 238 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 304.6 کیلوبایت بازدیدها: 7

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,075
همدان کوی ولیعصر
سلام
من یک نمونه قدیمی دوچشمی صاایران دارم که پایه و نورش تغیر دادم وخیلی از اون راضیم صاایران در لوپ واقعا مستقل است واپتیک اون در ایران ساخته میشه البته این قیمت که گفته دو برابر است درسته که خوب وعالی است ولی این یک نمونه قدیمی است وقیمت ان هم باید در حد خودش باشد نه دو برابر

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
سلام
من یک نمونه قدیمی دوچشمی صاایران دارم که پایه و نورش تغیر دادم وخیلی از اون راضیم صاایران در لوپ واقعا مستقل است واپتیک اون در ایران ساخته میشه البته این قیمت که گفته دو برابر است درسته که خوب وعالی است ولی این یک نمونه قدیمی است وقیمت ان هم باید در حد خودش باشد نه دو برابر
ازینکه نظرتان را با کلام شیوا ورسا بیان کردید که راهنمای راه ما باشید بینهایت سپاسگذارم لایک خالی جوابگوی محبتتان نبود🙏🌹🙏

بالا