الان اونی که نوسان داره ولتاژاش کار میکنمشما کدوم پاور رو داری کار می کنی اونی ک نوسان ولتاژ داره یا اونی که فیوز می سوزونه
فرستادم تو تلگرام ولی فعلا گزارش تحوسل ندادهpm1267 پشت رو رو تو تلگرام بفرس
سلام.دوست عزیز.بله اون پاور درست شد خداروشکر.الان رو پاور بعدی کار میکنم.ولی نقشه شو میخوام.چون روهیت سینک اول نمیدونم دوتا13009کنار هم بودن یا یه ترانزیستور دیگه مابینشون.اخه دقت نکردم موقع در اوردن.و الان که وصل میکنم نه ولتاژ ورودی داره نه خروجی.شاید از جابجازدن ترانزیستورا باشه.به لامپ سری هم که میزنم پاورو حتی بدون اینکه بخوام سیم سبزو مشکی اتصال بدم روشن میشه لامپ و لی کمرنگ ووقتی روشن میکنم پاورو نور لامپ پررنگ میشه که یعنی اتصالی داره.الان میخوام ببینم از کدوم قطعه میتونه باشه؟پل دیود تعویض شده فیوز تعویض شده ترانزیستورای13009 تعویض شده.ولی بازم ولتاژ ندارم هنوز.البته خودم فک کنم از همون هیت سینک ورودی باشه چون سیم بنفش 5ولتو ندارم و این یعنی احتمال خیلی زیاد از همون ورودی باشه ولی نمیدونم کدومشهموفق شدی
دوست عزیز از اول بصورت کامل و دقیق مشکل رو توضیح بده و دقیقا کارهایی که کردی. ضمنا مدل و یه عکس هم بذاربه یه مقاومق کنار هیت سینک شک دارم 27اهم هست.به نظرت احتمال خرابیش هست؟
راستی مقاومت 27اهم وقتی با اهم متر اندازشو میگیرم 34-35 اهم نشون میده
دوست عزیز از اول بصورت کامل و دقیق مشکل رو توضیح بده و دقیقا کارهایی که کردی. ضمنا مدل و یه عکس هم بذار