سلام
متاسفانه جنابعالی پاسخ سوالات همکاران را به درستی نمیدهید؛ لذا طبیعی است که نباید انتظار رفع مشکل را داشته باشید.
۱- بطور مثال، همکار گرامی جناب
@J1375 طی چندین مورد سوالاتی طرح کردند؛ لیکن با پاسخ ناقص و یا عدم پاسخ مواجه شدند:
الف- در یک مورد طی پست ۱۶ مجبور شدم سوال ایشان را برای شما تشریح کنم؛ و نتیجه همین سوال کلیدی ایشان که نادیده گرفته شده بود؛ مشخص کرد موتور هود بدون ایراد و برد دستگاه دچار مشکل است.
ب- در پاسخ پست ۲۲ هم، بخش اول سوال ایشان را پاسخ دادید اما بخش دوم که قرار بود تصاویر قطعات ایستاده رو ارسال بفرمایید ناقص و بی پاسخ ماند.
۲- برد شما را تا جای امکان بررسی کردم؛ اما همان نقاط ابهامی که جناب
@J1375 فرمودند به قوت خود باقی است.
مثلا خروجی U200 وارد قطعهای با پکیج TO-220 در زیر فیوز میشود که بدلیل مشخص نبود پارتنامبر و حتی فوتپرینت آن، ماهیت قطعه و کارکرد آن مشخص نیست.
حتی در آخرین تصویر ارسالی شما، این قطعه از برد خارج شده و جای آن خالی است.
۳- در تصویر روی برد، برخی قطعات در سایه و یا پشت قطعات دیگر مخفی شده و مشخص نیست.
بهتر است چند تصویر واضح از زوایای مختلف روی برد ارسال فرمایید.
۴- توصیه میشود با توجه به نوع کارکرد رلهها در این مدار، نسبت به عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل فرمایید. چرا که عملکرد ناقص حتی یکی از رلهها، باعث عدم حصول نتیجه مطلوب خواهد شد. (خصوصا رلههای K201 و K202 که بصورت همزمان عمل میکنند. "رلههای بالا و پایین")
ویرایش شده: (۵- در کنار تصویر مشخص فرمایید؛ هر یک از پینهای کانکتور به چه قسمتی متصل است. اگر به موتور رفته؛ به کدام دور موتور وصل است و اگر به برد پنل و ... رفته؛ به کدام بخش متصل شده
در مجموع تا جنابعالی به روشن شدن ابهامات کمک نفرمایید؛ حل و کمک برای حل مشکل نیز از سوی همکاران امکانپذیر نیست.)
در پایان توجه حضرتعالی را مجددا به نوشته جناب
@J1375 در پست ۱۱ جلب میکنم: