آی پی امداد
abtahi

خرابی هود کن مدل Hilux

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
389
205
عزیزان میکرو دستگاه رو با میکرو برد دیگر هم جا به جا کردم ولی تغییری حاصل نشد
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با سپاس

J1375

کاربر
2021-03-26
250
458
زیر سایه خدا
عکس برد به خدمتتون تقدیم میشه
لطفا یه عکسی ارسال کنید که مسیر اتصالات مسی واضح باشه
گوشی رو با زاویه بگیرید تا نور فلش عکس رو خراب نکنه
یه عکس واضح هم از قطعات ایستاده مانند رگولاتور بگیرید.

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
389
205
لطفا یه عکسی ارسال کنید که مسیر اتصالات مسی واضح باشه
گوشی رو با زاویه بگیرید تا نور فلش عکس رو خراب نکنه
اوکی الان ارسال می کنم

پیوست‌ها

• 281.7 کیلوبایت بازدیدها: 24

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
978
1,703
عزیزان لطفاً راهنمایی بفرمایید

سلام
متاسفانه جنابعالی پاسخ سوالات همکاران را به درستی نمی‌دهید؛ لذا طبیعی است که نباید انتظار رفع مشکل را داشته باشید.

۱- بطور مثال، همکار گرامی جناب @J1375 طی چندین مورد سوالاتی طرح کردند؛ لیکن با پاسخ ناقص و یا عدم پاسخ مواجه شدند:
الف- در یک مورد طی پست ۱۶ مجبور شدم سوال ایشان را برای شما تشریح کنم؛ و نتیجه همین سوال کلیدی ایشان که نادیده گرفته شده بود؛ مشخص کرد موتور هود بدون ایراد و برد دستگاه دچار مشکل است.
ب- در پاسخ پست ۲۲ هم، بخش اول سوال ایشان را پاسخ دادید اما بخش دوم که قرار بود تصاویر قطعات ایستاده رو ارسال بفرمایید ناقص و بی پاسخ ماند.

۲- برد شما را تا جای امکان بررسی کردم؛ اما همان نقاط ابهامی که جناب @J1375 فرمودند به قوت خود باقی است.
مثلا خروجی U200 وارد قطعه‌ای با پکیج TO-220 در زیر فیوز می‌شود که بدلیل مشخص نبود پارت‌نامبر و حتی فوت‌پرینت آن، ماهیت قطعه و کارکرد آن مشخص نیست.
حتی در آخرین تصویر ارسالی شما، این قطعه از برد خارج شده و جای آن خالی است.

۳- در تصویر روی برد، برخی قطعات در سایه و یا پشت قطعات دیگر مخفی شده و مشخص نیست.
بهتر است چند تصویر واضح از زوایای مختلف روی برد ارسال فرمایید.

۴- توصیه می‌شود با توجه به نوع کارکرد رله‌ها در این مدار، نسبت به عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل فرمایید. چرا که عملکرد ناقص حتی یکی از رله‌ها، باعث عدم حصول نتیجه مطلوب خواهد شد. (خصوصا رله‌های K201 و K202 که بصورت همزمان عمل می‌کنند. "رله‌های بالا و پایین")

ویرایش شده: (۵- در کنار تصویر مشخص فرمایید؛ هر یک از پین‌های کانکتور به چه قسمتی متصل است. اگر به موتور رفته؛ به کدام دور موتور وصل است و اگر به برد پنل و ... رفته؛ به کدام بخش متصل شده
در مجموع تا جنابعالی به روشن شدن ابهامات کمک نفرمایید؛ حل و کمک برای حل مشکل نیز از سوی همکاران امکانپذیر نیست.
)

در پایان توجه حضرتعالی را مجددا به نوشته جناب @J1375 در پست ۱۱ جلب می‌کنم:

کسایی که قصد دارن به شما کمک بکنند به اون برد دسترسی ندارند پس شما باید چشم و گوش اونا باشید تا سریع تر به نتیجه برسید

آخرین ویرایش:

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
389
205
سلام
آیا بطور مستقیم ولتاژ به موتور هود داده و از سلامت اون اطمینان دارید؟

سلام
متاسفانه جنابعالی پاسخ سوالات همکاران را به درستی نمی‌دهید؛ لذا طبیعی است که نباید انتظار رفع مشکل را داشته باشید.

۱- بطور مثال، همکار گرامی جناب @J1375 طی چندین مورد سوالاتی طرح کردند؛ لیکن با پاسخ ناقص و یا عدم پاسخ مواجه شدند:
الف- در یک مورد طی پست ۱۶ مجبور شدم سوال ایشان را برای شما تشریح کنم؛ و نتیجه همین سوال کلیدی ایشان که نادیده گرفته شده بود؛ مشخص کرد موتور هود بدون ایراد و برد دستگاه دچار مشکل است.
ب- در پاسخ پست ۲۲ هم، بخش اول سوال ایشان را پاسخ دادید اما بخش دوم که قرار بود تصاویر قطعات ایستاده رو ارسال بفرمایید ناقص و بی پاسخ ماند.

۲- برد شما را تا جای امکان بررسی کردم؛ اما همان نقاط ابهامی که جناب @J1375 فرمودند به قوت خود باقی است.
مثلا خروجی U200 وارد قطعه‌ای با پکیج TO-220 در زیر فیوز می‌شود که بدلیل مشخص نبود پارت‌نامبر و حتی فوت‌پرینت آن، ماهیت قطعه و کارکرد آن مشخص نیست.
حتی در آخرین تصویر ارسالی شما، این قطعه از برد خارج شده و جای آن خالی است.

۳- در تصویر روی برد، برخی قطعات در سایه و یا پشت قطعات دیگر مخفی شده و مشخص نیست.
بهتر است چند تصویر واضح از زوایای مختلف روی برد ارسال فرمایید.

۴- توصیه می‌شود با توجه به نوع کارکرد رله‌ها در این مدار، نسبت به عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل فرمایید. چرا که عملکرد ناقص حتی یکی از رله‌ها، باعث عدم حصول نتیجه مطلوب خواهد شد. (خصوصا رله‌های K201 و K202 که بصورت همزمان عمل می‌کنند. "رله‌های بالا و پایین")

ویرایش شده: (۵- در کنار تصویر مشخص فرمایید؛ هر یک از پین‌های کانکتور به چه قسمتی متصل است. اگر به موتور رفته؛ به کدام دور موتور وصل است و اگر به برد پنل و ... رفته؛ به کدام بخش متصل شده
در مجموع تا جنابعالی به روشن شدن ابهامات کمک نفرمایید؛ حل و کمک برای حل مشکل نیز از سوی همکاران امکانپذیر نیست.
)

در پایان توجه حضرتعالی را مجددا به نوشته جناب @J1375 در پست ۱۱ جلب می‌کنم:
درود
چشم. اطاعت امر میشه
موارد درخواستی رو ارسال می کنم

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
389
205
اساتید و همکاران گرامی
مشکل خرابی برد دستگاه هود با تعویض رگولاتور 7805 با شماره لوکیشن U201 برطرف شد
رگولاتور در ظاهر سالم بود و ولتاژ تثبیت شده هم می داد که در بیرون از برد تست کردم و بین پایه خروجی و گراند اهم بیزر نشون می داد که مشخص شد به خاطر همین مورد و استیبل نبودن ولتاژ خروجی این رگولاتور میکرو دائما ریست میشده
از تمامی اساتید و عزیزان گرامی که راهنمایی و مساعدت کردند تمال تشکر و قدردانی را دارم

بالا