آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن چراغ آنتن رومیزی بعد از وصل کردن فیش آنتن به تلوزیون

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,410
13,509
Hamedan
درود برای تفهیم بهتر قضیه. شما فرض کنید سیم انتن رو سیم افشانشو وصل کنید به بدنه فیش نری انتن که باید بخوره به تلویزیون. سیم مغزیشو بواسطه یک خازن عدسی وصل کنید به مغزی فیش انتن و حدود 10 سانت بالاتر از فیش انتن سیم انتنو روکششو برمیدارید و سیم منفی رو به سیم افشان و مثبت رو به مغزی سیم انتن وصل میکنید
این صرفاً برای تفهیم هست و در عمل سیم مثبت usb و سیم آنتن به هم لحیم میشوند از همان محل لحیم به یک سر خازن و سر دیگر خازن به سوکت آنتن پیچ میشود سیم منفی usb هم به سیم شیلد آنتن پیچیده و به بدنه سوکت بسته میشود

میلاد خشتی

کاربر
2024-09-11
2
2
زنجان
خازن یک سرش به مغزی سوکت و سر دیگرش به سیم آنتن و سیم مثبت usb لحیم میشه و کمی دقت میخواد
چون داخل سوکت کمبود جا هست خازن خیلی کوچک استفاده کنید و مواظب باشید سیم با بدنه اتصال نشه
خیلی ممنون آقای مهندس حل شد ، اشتباهم توی این بود که خازن رو مابین مغز سوکت و یکی از سیم ها میزدم ، ممنون از راهنماییتون 🍀

ayhan20

کاربر
2009-09-04
3
2
37
بله جواب دادنشان بستگی به مکان دارد در جاهایی که پوشش امواج خوب باشه و طبقات بالای ساختمان ترجیحا پشت پنجره‌ها و گاهی طبقات همکف هم خوب کار میکنند
و اما مشکل شما:احتمالا سوکت آنتن توسط مشتری باز و مخدوش شده،اگر از نوعی باشه که سیم usb به سوکت آنتن وصله،سیم مغزی آنتن باید با یک خازن عدسی کوچک به سوکت وصل باشه،
گاهی افراد سوکت را باز و خازن را یا گم و گور و یا حذف میکنند اتصال مستقیم سیم آنتن به سوکت باعث این ایراد میشود

موفق باشید
سلام..بسیار درست گفتید. فقط خازن چند پیکو فاراد باشه سرامیکی که درسته؟
ک به صورت سری وصل بشه
مشخصات خازن را اگر بگید ممنون میشم

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
446
521
کوهبنان کرمان
سلام..بسیار درست گفتید. فقط خازن چند پیکو فاراد باشه سرامیکی که درسته؟
ک به صورت سری وصل بشه
مشخصات خازن را اگر بگید ممنون میشم
درود برشما ببخشید بنده پاسخ میدم. ظرفیت خازن اهمیت چندانی نداره. شما میتونید یک خازن عدسی 10 یا 22 پیکو فارادی نصب کنید فقط برای اینکه جلوی اتصال مستقیم مثبت و ورودی تی وی گرفته بشه. مطمعنا اومواج انتن از هر خازنی ببندید رد میشه و مشکل حل خواهد شد.

Recu

کاربر
2025-01-12
2
0
مشهد
دوست عزیز تمام مدلهایی که من دیدم بعلت اینکه مدار داخلی 5ولت نیاز داره از شارژر موبایل یا آداپتور و مشابه استفاده کنید چون usb تلویزیون نه ولتاژ ونه آمپراژ لازم رو نمیده و علت خاموش شدن led بخاطر جریان کشی آنتن هست

ayhan20

کاربر
2009-09-04
3
2
37
مرسی.
چون‌قبلا گفته شده بود خازن ۶۰ پیکو فاراد لذا من هم دو تا ۳۳ پیکو فاراد داشتم اونا را موازي کردم که عملا ۶۶ میکروفاراد شد جمعا. بعدهمه رو تو سکوت جا کردم و با مغزی سیم سری کردم.

به قول شما این روش صرفا برای جلوگیری اتصال مستقیم مثبت ۵ ولت به تلویزیون به کار میره. ولی فکر کنم‌ مقداری از نویز یا پرش تصویر را به صورت فرکانسی اصلاح میکنه

آیا نیاز هست که برای اصلاح بهتر امواج و آینه تر شدن تصویر دریافتی: یک خازن دیگر موازي روی آنها ببندم؟
موازي منظورم‌روی مثبت و منفی هست!
و یک مورد دیگه اینکه همچنان با این آنتن رومیزی که ما داریم شبکه های HD تلویزین را زورش نمیرسه بگیره (شبکه های HD را پیدا میکنه ولی فقط صداش میاد).
صرفا کانال های عادی را میتونیم بگیریم‌. آسل راه حلی برای این دارید؟
خیلی ها میگن با رومیزی نمیشه HD ها گرفت
و باید از پشت بام بگیریم.
اما اگر راه حلی دارید (با همین آنتن رو میزی) ممنون میشم‌همرسانی کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
446
521
کوهبنان کرمان
مرسی.
چون‌قبلا گفته شده بود خازن ۶۰ پیکو فاراد لذا من هم دو تا ۳۳ پیکو فاراد داشتم اونا را موازي کردم که عملا ۶۶ میکروفاراد شد جمعا. بعدهمه رو تو سکوت جا کردم و با مغزی سیم سری کردم.

به قول شما این روش صرفا برای جلوگیری اتصال مستقیم مثبت ۵ ولت به تلویزیون به کار میره. ولی فکر کنم‌ مقداری از نویز یا پرش تصویر را به صورت فرکانسی اصلاح میکنه

آیا نیاز هست که برای اصلاح بهتر امواج و آینه تر شدن تصویر دریافتی: یک خازن دیگر موازي روی آنها ببندم؟

و یک مورد دیگه اینکه همچنان با این آنتن رومیزی که ما داریم شبکه های HD تلویزین را زورش نمیرسه بگیره (شبکه های HD را پیدا میکنه ولی فقط صداش میاد).
درود. خیر نیازی به خازن موازی نیست. چه بسا باعث افت فرکانس هم بشه. اما کانالهای اچ دی به علت اون اختلاف پهنای باند اچ دی تا اس دی ونوع امواج حتما نیاز به آنتن قویتر دارید. حتی باانتن پشت بام اگر کابل شما انشعاب به پریزهای متعدد داخل ساختمان متصل باشه یا حتی تمیز نبودن کنتاکتهای سرسیم بالا و سوکت پایین احتمال داره بازم به مشکل بربخورید. البته همونطور که اساتید گفتن بستگی زیادی هم به محل نصب و قدرت امواج فرستنده و نبودن مانع بین دکل فرستنده وانتن شما داره.

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,410
13,509
Hamedan
مرسی.

استاندارد تلویزیون را هم در نظر بگیرید ۲ استاندارد فعلا رایج هست
۱-H264
۲-H265
تلویزیون مورد نظر شما کدام است؟
اگرH264 باشد که HD نخواهد گرفت
H265 که به HEVC هم معروف است مناسب برای گرفتن HD میباشد
موفق باشید

ayhan20

کاربر
2009-09-04
3
2
37
استاندارد تلویزیون را هم در نظر بگیرید ۲ استاندارد فعلا رایج هست
۱-H264
۲-H265
تلویزیون مورد نظر شما کدام است؟
اگرH264 باشد که HD نخواهد گرفت
H265 که به HEVC هم معروف است مناسب برای گرفتن HD میباشد
موفق باشید
بسیار متشکرم‌
تلویزیون ما برند ال جی
مدل 43LH51300GI-TD هست که در کاتالوگ Full HD نوشته اما کد H265 را پیدا نکردم.
همین الان هم کانال های HD میگیره ولی صرفا صداش میاد البته با همین آنتن رومیزی که تازه تعمیرش کردم. آیا هیچ راهی نداره که بتوان با همین رومیزی ولو شده با تقویت آن کانال های HD گرفت؟ شاید یک تنظیم خاصی باشه که گره از این کار بگشاید چون کانال دیجیتال را شناسایی کرده صداش هم میاد صرفا تصویرش مانده...

بالا