دوست عزیز یکسری تجربه ها از این مدل لپ تاپ دارم خدمتون عرض میکنم شاید بکارتون بیاد
[hide]
اول طبق گفته استاد عزیز علی اقا پروگرام کنید بیشترین خرابی از این مدل لپ تاپ مخصوصا 5110 دیدم مربوط به بایاس هست شما ای سی بایاس که یه ای سی 8 پایه کنار سوکت cpu هست رو پروگرام کنید و اگر جواب نگرفتید تعویض کنید بعد پروگرامو اگر ای سی از نوع Mx هست حتما با winbond چهار مگابایت تعویض کنید چون مشکلات مربوط به بایاس زیاد پیدا میکنه این لپ تاپ
حتما بعد از پروگرام و روشن کردن کلیدهای fn+x را بزنید چون فن لپ تاپ با دور بالا کار میکنه و بوق میزنه و داخل setup هم نمیره
اگر فایل سالم خواستید مدل دقیق که روی برد هست رو اعلام کنید تا تقدیم کنم
لپ تاپ را حتما با یه آداپتور دیگه حتی با وجود اینکه اداپتور خودش ولتاژ 19 رو میده تست کنید
بعضی مواقع باطری لپ تاپ در خال خراب شدن هست بدون باطری تست کنید
باطری بکاپ رو حتما تعویض کنید و کلیر سیموس کنید
پیچ های مربوط به بردی که اداپتور وصل میشه شل هست ویا سوکت اتصال به مادربورد کثیف میشه
هدسینک این لپ تاپ اگر درست جا نباشه روی چیپ ها مخصوصا روی چیپ گرافیک و یا خمیر سیلکون نداشته باشه و یا خمیر فرسوده باشه این اتفاق میافته
فن لپ تاپ درست کار نمیکنه و یا خاک دارد سرویس شود
یه ای سی 20 پین مربوط به تغذیه که نزدیک سوکت هارد هست یا اون در حال خراب شدن هست یا 4 عدد ماسفت بالای اون یکی یا دو تا خراب داره حرارت این قطعات رو چک کنید که خاموشی کامل این لپ تاپ با تعویض یکی از این قطعات برطرف شده
چیپ گرافیک این مدل زیاد دیسکانکت میشه و یا خراب میشه که بعضی مواقع در صورت خرابی با نصب درایورش ویندوز تا لوگوی اول بالا میاد و بعد سیستم ارور ابی میده
[/hide]
موفق باشید