فایلی که فرستادید فایده ای نداره فایلی که روی آی سی فلشتون بود رو می خوام
سلام مشتری داشتم فراموش کردم شرمنده فردا صبح براتون ارسال می کنم یا اینکه از سایت امیر آی سی می تونید سفارش بدید قسمت آداپتور پروگرامر لیست کردن
سلامچشم بنده فایل رو چک می کنم ولی بر اساس تجربه هایی که داشتم شروع به حل مشکل کردم در لپ تاپ هایی که PCH جداگانه دارند نه اونایی که در CPU ادغام شدن (دقیقاً عین لپ تاپ شما) ادیت فایل فلش کارسازه ولی در لپ تاپ شما احتمال 80 درصد هست که فایل داخل IO ایراد داشته باشه یا اینکه خراب شده باشه آی سی IO ولی چشم بنده اطاعت می کنم و فرمایش شما را انجام می دهم .سلام . خواهش میکنم . امیر آی سی که بله نزدیکمون هم هستش . میتونم بدم ایشون هم اگه بشه انجام بده . منتها باید مطمئن بشیم از برنامه آی او هستش . نشه هزینه بدم برای پروگرلم کردن بعدش نشه شما لطف کنید اون فایل رو ادیت کنید ببینیم شاید درست شد باز هم ممنونم
سلامچشم بنده فایل رو چک می کنم ولی بر اساس تجربه هایی که داشتم شروع به حل مشکل کردم در لپ تاپ هایی که PCH جداگانه دارند نه اونایی که در CPU ادغام شدن (دقیقاً عین لپ تاپ شما) ادیت فایل فلش کارسازه ولی در لپ تاپ شما احتمال 80 درصد هست که فایل داخل IO ایراد داشته باشه یا اینکه خراب شده باشه آی سی IO ولی چشم بنده اطاعت می کنم و فرمایش شما را انجام می دهم .
سلام
آفرین دقیقا می تونه مشکل هم از Me Region هم باشه بنابراین چک کنید ببینید با اصلاح این مورد مشکل برطرف خواهد شد یا نه و اگر نشد اقدام به پروگرام آی سی IO با فایل صد در صد سالم فرمائید .