سلام منم همین مشکل را داشتم برد کلا خاموش بود میکرو را عوض کردم درست شد
س سبزه کاربر 2014-01-08 10 9 2023-02-19 #11 سلام منم همین مشکل را داشتم برد کلا خاموش بود میکرو را عوض کردم درست شد
sahamipoor VIP+ افتخاری کاربر +vip پلاس 2012-01-21 951 4,464 پارس 2023-02-19 #12 این عیوب اگر با تعویض خازن ها وتست کامل ولتاژ ها ورگولاتور حل نشه پردازنده رو چک کنید باید ولـاژ داشته باشه اگه داشت ویکم گرم میشد معیوب شده. uln2003 یا 4 هم بزرای فرقی نمیکنه
این عیوب اگر با تعویض خازن ها وتست کامل ولتاژ ها ورگولاتور حل نشه پردازنده رو چک کنید باید ولـاژ داشته باشه اگه داشت ویکم گرم میشد معیوب شده. uln2003 یا 4 هم بزرای فرقی نمیکنه
س سبزه کاربر 2014-01-08 10 9 2023-09-20 #13 سبزه گفت: سلام منم همین برد را دارم uln ها را عوض کردم ولتاژها هم درستن ولی برد کلا خاموشه حتی پاور هم روشن نمیشه کلیک کنید تا گسترش یابد... سبزه گفت: سلام منم همین برد را دارم uln ها را عوض کردم ولتاژها هم درستن ولی برد کلا خاموشه حتی پاور هم روشن نمیشه کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام یک برد بت همین شرایط را داشتم برد کلا خاموش بود میکرو را عوض کردم درست شد
سبزه گفت: سلام منم همین برد را دارم uln ها را عوض کردم ولتاژها هم درستن ولی برد کلا خاموشه حتی پاور هم روشن نمیشه کلیک کنید تا گسترش یابد... سبزه گفت: سلام منم همین برد را دارم uln ها را عوض کردم ولتاژها هم درستن ولی برد کلا خاموشه حتی پاور هم روشن نمیشه کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام یک برد بت همین شرایط را داشتم برد کلا خاموش بود میکرو را عوض کردم درست شد