آی پی امداد
abtahi

جوش ندادن دستگاه جوش سه فاز (NB500TوEL5001G)

Reza9918

کاربر vip
کاربر
2021-12-31
54
31
سلام سه عدد دستگاه جوش برای من آوردن که به دلیل گرد زغال برد های دستگاه اتصال کرده و روشن نمیشد. منم تمام برد ها رو تعمییر کردم قطعات سوخته تعویض شدن و سالم و حالا روشن میشه چراغ سبز هم روشنه
ولی وقتی مثبت و منفی دستگاه رو با انبر به هم وصل میکنم جوش که نمیده هیچ ، ولتاژی که نمایشگر نشون میده هم به صفر میرسه ممنون میشم کمکم کنید

Reza9918

کاربر vip
کاربر
2021-12-31
54
31
دوتا دستگاه این مدل هست

پیوست‌ها

• 160.7 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,378
1,606
با برق ۳فاز تست میکنید؟

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
سلام سه عدد دستگاه جوش برای من آوردن که به دلیل گرد زغال برد های دستگاه اتصال کرده و روشن نمیشد. منم تمام برد ها رو تعمییر کردم قطعات سوخته تعویض شدن و سالم و حالا روشن میشه چراغ سبز هم روشنه
ولی وقتی مثبت و منفی دستگاه رو با انبر به هم وصل میکنم جوش که نمیده هیچ ، ولتاژی که نمایشگر نشون میده هم به صفر میرسه ممنون میشم کمکم کنید
سلام وقت بخیر
تک به تک عکس کامل و واضح از دستگاه ارسال کنید.
ولتاژ های نقاط مهم رو اعلام کنید
همچنین ذکر کنید چه بخش هایی ایراد داشته و شما تعمیر کردید و آیا از همان شماره قطعه ها را استفاده کردید یا مشابه
این ایراد می تواند از عمل نکردن رله های قدرت باشد ولتاژ درایور رله و رله را بررسی کنید.

Reza9918

کاربر vip
کاربر
2021-12-31
54
31
سلام وقت بخیر
تک به تک عکس کامل و واضح از دستگاه ارسال کنید.
ولتاژ های نقاط مهم رو اعلام کنید
همچنین ذکر کنید چه بخش هایی ایراد داشته و شما تعمیر کردید و آیا از همان شماره قطعه ها را استفاده کردید یا مشابه
این ایراد می تواند از عمل نکردن رله های قدرت باشد ولتاژ درایور رله و رله را بررسی کنید.
این برد جوشا هستش که بعد چوک ها اتصال کرده و آی سی lm2596 adj سوخته بود رله قدرت هم سوخته که تعویض کردم الان رو برد ولتاژ داریم ولی خروجی از محل اتصال ندارم(منظورم خروجی به سمت رله قدرت هستش)
رو irfz ها هم ولتاژ ۱۵ ولت رو دارم چوک ها رو هم تست کردم سالمه

پیوست‌ها

Reza9918

کاربر vip
کاربر
2021-12-31
54
31
این برد nb500t هست که دیود و مقاومت های خروجی به سمت igbt سوخته بود که عوض کردم خود igbt هم سوخته بود که از یه دستگاه دیگه گذاشتم بعد دیدم بازم جوش نمیده و یه جرقه ریز میزنه درحدی که سر الکترود قرمز بشه که بعد از چند دقیقه igbt رو دوباره ترکید و اتصال کوتاه شد
من برد رو تست کردم هیچ اتصالی نداریم ظاهرا هم irfz ها هم سالمه نمیفهمم دلیلش چیه
باید بگم من تعمییرات برد انجام میدم مثل tv و دستگاه های خانگی ولی دستگاه جوش زیاد کار نکردم ولی خب تازه آمدم تو کارش تا الانم حدود ۷ ۸ تا که مشکل برد یا دیود شاتکی خراب بوده درست کردم ولی تو این سه تا دستگاه موندم نمیدونم میشه مشکل از irfzها باشه همشونو عوض کنم؟؟

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Reza9918

کاربر vip
کاربر
2021-12-31
54
31
دوستان به این igbt که عکسش رو گذاشتم تقریبا چه ولتاژی یا چه فرکانسی باید بیاد تا چک کنم؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
92
66
این برد nb500t هست که دیود و مقاومت های خروجی به سمت igbt سوخته بود که عوض کردم خود igbt هم سوخته بود که از یه دستگاه دیگه گذاشتم بعد دیدم بازم جوش نمیده و یه جرقه ریز میزنه درحدی که سر الکترود قرمز بشه که بعد از چند دقیقه igbt رو دوباره ترکید و اتصال کوتاه شد
من برد رو تست کردم هیچ اتصالی نداریم ظاهرا هم irfz ها هم سالمه نمیفهمم دلیلش چیه
باید بگم من تعمییرات برد انجام میدم مثل tv و دستگاه های خانگی ولی دستگاه جوش زیاد کار نکردم ولی خب تازه آمدم تو کارش تا الانم حدود ۷ ۸ تا که مشکل برد یا دیود شاتکی خراب بوده درست کردم ولی تو این سه تا دستگاه موندم نمیدونم میشه مشکل از irfzها باشه همشونو عوض کنم؟؟
قبل از تست گرم حتما شکل موج هارو با اسکوپ تست کنید

بالا