سلام دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم بد برداشت نکنید لطفا چون من تو مشتری های حضوریم هم بعضیا فقط تخصص در قسمت مکانیکال پکیچ و کولر گازی دارن بعضی ها هم از الکترونیک نیز سرشته دارن چون حتی اگر همه ما خدای الکترونیک هم باشیم زمانی که از مکانیزم و نحوه عملکرد یک دستگاه خاص اطلاعاتی نداشته باشیم چه بسا یک تعمیر سخت را انجام دهیم ولی در اخر وصل نبودن یک سنسور برای مثال یا کم بودن مقدار ان باز مانع از نتیجه گیری کامل از تعمیر شده و چه بسا راه را غلط برویم، من در پاسخ پیام شما یسری نکاتو گفتم اگر مراحل انجام دادین خیلی زود به جواب میرسیم انشالله..ممنون
سلام عزیزم بنده ناراحت نشدم . توضیحی که دادم صرفا برای این بودکه بگم از قسمت الکترونیک سر در میارم و بنده هم قصد بی احترامی ندارم . ما همه دور هم جمع شدم تا با تبادل اطلاعات و تجربه هامون مایه رشد و ترقی همگدیگر رو فراهم نماییم . در مورد برد تمامی متعلقات خارج از برد همگی سالم و متصل هستند چون بدون تعییر هیچ المانی فقط با تعویض برد مشکل حل میشه .
اگه امکان داره در مورد المانهایی که در مسیر سیستم جرقه روی برد توضیحی بدین تا بدونم کدوم قطعات رو باید تست کنم ممنون میشم باز هم سپاسگزارم که وقت گذاشتین و جواب بنده رو دادین .