هرگونه پاسخی در خصوص مگنترون از طرف همکاران ممنوعه اما مدیران میتونند اظهار نظر کنندو خطری هم ندارد؟!!!!!!!!!!!!:51000000:
هرگونه پاسخی در خصوص مگنترون از طرف همکاران ممنوعه اما مدیران میتونند اظهار نظر کنندو خطری هم ندارد؟!!!!!!!!!!!!:51000000:
در خصوص تهیه انتن مگنترون فکر میکنم معمولا از هر 4تا دستگاه که مشکل مگنترون دارن 3تاش انتن میسوزه ویکیش خود مگنترون به همین دلیل نمیشه از مگنترون سوخته تهیه کرد چون مصرف انتنش بیشتره وبه نظر میرسه بایدراه بهتری برای تهیه اش باشه ! .
ودر خصوص این صفحه میکا شاید مقصر بنده باشم که تصویر مناسبی نگذاشتم چون تنها صفحه میکا نیست یک صفحه تلق نازک آلومینیومی هم به شکلی خاص نوعی پرچ بهش وصل هست که اگرم بشه به شکل صحیح وسالم جداش کرد نمیشه مثل خودش پرچ کرد مگر اینکه اگر اشکالی برای عبور امواج یا جرقه نشه با چسب به میکا چسباند ! خوشحال میشم نظرتان را در این دو مورد بفرمایید:11677:
جایی خواندم نه تنها مهمه بلکه حتی اون خمی که خورده زاویه خمش در جهت انتشار صحیح امواج در این نوع اسکلت خیلی حساب شده هست واگر غیر از اینی که طراحی شده باشد مقدار نشتی دستگاه از مقدار استاندارد مجاز بالا میره .البته خطرش واسه ما نیست برایه مشتریه ::Eyecrazy:: فقط میمونه مسیله شرعی وحلال بودن دست مزدش مگر اینکه به مشتری بگیم آقا کار میکنه اما وقتی روشنش کردین تا غذا حاضر شه همتون برین پارکو برگردین:lol:.
حالا اگر امکانش هست یکی از دوستان ادرسی یا تلفنی محبت کنن من مزاحم بشم یک انتن بگیرم.ببخشید که به شکل طنز گونه مطرح کردم
سلام همانطور که میدانید کسی در بخش بازارچه وفروشگاه این قطعات را ارایه نمیکنه !
لطفا راهنمایی بفرماییددرخصوص طریقه تست مگنترون درحالت خارج شده از کابین :drunk: