آی پی امداد
abtahi
آریا الکترونیک mehrinfo تکشو

جدیترین اخبار دنیای اینترنت | هفته چهارم بهمن

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
فتنه‌گران سایت وزارت کشور را هک کردند

به گزارش مشرق ، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی طی سخنانی در همایش «مسجد، حماسه حضور دشمن‌شکن» که صبح پنجشنبه در جمع ائمه جماعات استان تهران از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، با تبریک ایام ربیع‌الاول و حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن تصریح کرد: این حضور با شکوه نشانه بصیرت، هوشیاری و آگاهی مردم است.

وی با اشاره به عنوان این همایش، به تشریح برنامه‌ها و اهداف دشمنان داخلی و خارجی در خصوص انتخابات آتی پرداخت و ادامه داد: شما می‌توانید در به هم ریختن و خنثی کردن توطئه‌های دشمن با بصیرت‌بخشی و تبیین امور برای مردم، نقش ویژه و موثری ایفا کنید.

وزیر اطلاعات با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه تهران، افزود: وزارت اطلاعات به عنوان مهم‌ترین بازوی اطلاعاتی نظام با اشراف خوب اطلاعاتی که مورد اعتراف دشمنان و دوستان نظام است، با طراحی‌های دشمنان در تمام جبهه‌ها در حال مقابله است و در این ارتباط سربازان گمنام امام زمان (عج) به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کرده‌اند.


اطلاعات دقیق وزارت اطلاعات از جنگ ژله ای علیه جمهوری اسلامی


مصلحی اظهار کرد: از منظر دستگاه اطلاعاتی، جنگی تمام‌عیار و همه‌جانبه علیه جمهوری اسلامی در حال اجراست و این یک شعار و تحلیل نیست بلکه بنده بر اساس اطلاعات دقیق خدمت شما عرض می‌کنم که ما در وضعیت یک جنگ نرم سنگین هستیم و وزارت اطلاعات با توجه به اطلاعات دقیق خود این موضوع را مطرح می‌کند و می‌گوید که دشمن طراحی‌های گسترده ای تقریبا در تمام حوزه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و این باعث شده که تهدیدها و آسیب‌پذیری‌هایی به وجود بیاید و در کنار آن فرصت‌هایی نیز خلق شده است.

وی در ادامه به موضوع جنگ نرم و واژه‌شناسی رهبر معظم انقلاب در این مقوله اشاره و خاطرنشان کرد: مقوله جنگ نرم دارای ویژگی‌های خاصی است؛ از جمله اینکه جنگ نرم، آرام و بی‌ سر و صدا و بدون احساس جنگ علیه جبهه خودی است، پایدار است، هدف‌های متعددی دارد و در واقع یک هدف ندارد، سیال و ژله‌ای است، مخاطب‌ساز است و آسیب‌آفرین، تضادآفرین و یاس‌آفرین است.

وزیر اطلاعات یادآور شد: با این فرض، عمق و پیچیدگی طراحی و معادله دشمنان مشخص می‌شود؛ به نحوی که خیلی از کارشناسان به این سادگی نمی‌توانند جبهه‌های جنگ نرم را تشخیص دهند.


آگاهی بخشی و تحلیل سیاسی بهترین راه مقابله در این جنگ


مصلحی گفت: بنا به دلایل متعدد و اطلاعات موجود، هیچ عنصری به اندازه بصیرت‌بخشی در شرایط پیش رو و امروزی نمی‌تواند موثر و مفید باشد که این بصیرت‌بخشی در قالب آگاهی‌بخشی و تحلیل سیاسی بروز می‌کند.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد بصیرت تصریح کرد: ‌در این زمینه با سه عنصر عنصر بصیرت، بصیرت‌بخشی و بصیرت‌پذیری مواجه هستیم و اگر در هر کدام از این سه عنصر خللی ایجاد شود جامعه دچار مشکل خواهد شد.

وزیر اطلاعات ادامه داد: به حمدالله با بصیرت‌بخشی‌های مقام معظم رهبری و به لطف خداوند، نظام توانسته در موقعیت‌های مختلف به پیش برود و بر چالش‌های مختلف فائق آید.


راهپیمایی 22 بهمن نشانه بصیرت پذیری مردم


مصلحی در ادامه به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و افزود: این حضور باشکوه بیانگر بصیرت‌پذیری مردم است.

وی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و تحریم‌هایی که از سوی غرب علیه ایران اعمال شده است، اظهار کرد: می‌بینید که در این شرایط مردم چگونه هوشیارانه در صحنه حضور پیدا کردند و این نشان‌دهنده موقعیت‌شناسی و بصیرت مردم است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه مقام معظم رهبری از سال 68 مساله جنگ نرم و بحث تهاجم فرهنگی را به عناوین مختلف در سخنرانی‌های خود مورد اشاره قرار داده‌اند، خاطرنشان کرد: ‌در این ارتباط 32 مورد را به کار برده‌اند؛ از جمله مبارزه فرهنگی، تهاجم فرهنگی، بیماری فرهنگی، توطئه فرهنگی، سلطه فرهنگی و نبرد فرهنگی و جنگ نرم نیز آخرین عنوانی بود که در سال 88 در سخنان خود از آن استفاده کردند. وقتی ما به این واژه‌ها توجه می‌کنیم می‌بینیم که دشمن چه مسیرهایی را طی کرده و جلو آمده است؛ البته این جلو آمدن به این معنا نیست که مقابله‌ای صورت نگرفته و ما اقدامی انجام نداده‌ایم ولی من تاکید می‌کنم تمام واژه‌های به کار گرفته شده با توجه به طراحی‌ها، برنامه‌ریزی و ژله‌ای عمل کردن دشمن به کار رفته است.

وی یادآور شد: دشمن در هر موقعیتی راهبرد تهاجمی و حمله خود را تغییر می‌دهد.

وزیر اطلاعات گفت: اگر بخواهید مورد دیگری را در بحث واژه‌شناسی مطرح کنید، واژه خواص است که مقام معظم رهبری در سخنان خود به آن اشاره کردند. واژه خواص هم مفهوم مثبت و هم مفهوم منفی دارد که می‌تواند از باب مثبت آن به خواص مذهبی جبهه حق، اهل حق و با بصیرت اشاره کرد و از باب منفی آن نیز بیش از 13 مورد به کار بردند؛ از جمله خواص بی‌بصیرت، مطرود، فرصت‌طلب، مصلحت‌اندیش، منحط اخلاقی، دنیاگرا، ‌ترسو، فاقد شجاعت و ... .

مصلحی در ادامه به اتفاقات سال 88 اشاره کرد و افزود: در فتنه 88 تمام گروه‌های معاند نظام و انقلاب از انجمن حجتیه گرفته تا منافقین و موساد دست به دست هم دادند و کشورهای منطقه نیز تقریبا همه‌شان در این فتنه همراهی کردند.


دسترسی ایران به اطلاعات سری و داخلی عربستان


وی همچنین با اشاره به حضور مهاجرانی و نوری‌زاده در مجلس میهمانی امیر عبدالله پادشاه عربستان گفت: در سفری که چندی پیش به عربستان داشتیم و قبل از برگزای این جشن، به مقامات عربستان گفتیم که شما فلان تاریخ برنامه جشنی دارید و در این جشن افرادی را دعوت کرده‌اید که از افراد معاند انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در آن حضور دارند و پیش‌بینی کرده‌اید که 18 میلیون دلار در اختیار آنان بگذارید. مسئول اطلاعات داخلی عربستان تعجب کرد که ما چگونه این اطلاعات را کسب کرده‌ایم؛ در حالی که این اطلاعات جزء اطلاعات سری و داخلی آنها بود.

وزیر اطلاعات گفت: ما وقتی می‌گوییم بر همه تحرکات اشراف اطلاعاتی داریم، شعار نیست و دوست و دشمن به این موضوع اذعان دارند.

مصلحی افزود: فتنه سال 88 فتنه‌ای است که تمام مجموعه‌ها با عنوان یک فرصت و با همراهی سران فتنه تلاش داشتند کار را تمام کنند و برنامه‌ریزی کرده بودند. شرایط داخلی کشور بعد از فتنه سال 88، تحولات پس از آن و تحولات بی‌سابقه در منطقه با عنوان بیداری اسلامی به ما القا می‌کند که یک نگاه جدید و نوین به موضوعات داشته باشیم و این ناشی از تغییر ماهوی بسیاری از پدیده‌ها و تهدیدات است. تغییرات جدی در حوزه تهدیدات علیه نظام صورت گرفته و ما باید این تهدیدها را بشناسیم و بدانیم که ماهیت این تهدیدها علیه نظام تغییر یافته و ما با تهدیدات جدید و نوینی مواجه هستیم و در این ارتباط نیز باید به چند نکته توجه کرد؛ از جمله ضرورت نگاه جدید به تهدیدها و طراحی‌های جدید جهت مقابله با آنها.


هدایت 600 دختر و پسر در اغتشاشات با پای شکسته



وی با اشاره به گسترش شبکه‌های اجتماعی در اینترنت نیز اظهار کرد: در جریان اتفاقات سال 88 در تهران‌پارس خانمی را دستگیر کردیم که با پای شکسته پای اینترنت نشسته بود و جمعیت 500 ـ 600 نفری دختر و پسر را از طریق اینترنت برای رفتن به کف خیابان‌ها هدایت می‌کرد. پس تهدیدهای جدید مقابله جدید می‌طلبد.


سرویس‌های اطلاعاتی اینترنت را به‌وجود آورده‌اند


وزیر اطلاعات با اشاره به تغییرات صورت گرفته در وب و مواجه شدن با وب 3 در حال حاضر خاطرنشان کرد: سرویس‌های اطلاعاتی اینترنت را به‌وجود آورده‌اند و اطلاعاتی به شما می‌دهند که در واقع آن چیزی که شما می‌خواهید نیست بلکه آنچه که خود می‌خواهند به شما می‌دهند و اطلاعات شما را می‌گیرند. رییس گروه گوگل به تازگی در مصاحبه‌ای گفته است که من افتخار می‌کنم که اگر دستگاه حاکمیت آمریکا راجع به هر فردی هر اطلاعاتی بخواهد می‌توانم در مورد آن فرد اطلاعات بدهم و به ما هر خطی بدهند در ارتباط با اطلاع‌رسانی و دادن اطلاعات به آن فرد در آن مسیر و خط حرکت می‌کنیم.

مصلحی در همین رابطه با ذکر مثالی یادآور شد: وقتی شما در گوگل کلمه نور را می‌زنید، انتظارتان این است که مثلا آیات و روایات سوره نور یا مباحث علمی مربوط به نور برای شما بیاید ولی این‌گونه نیست بلکه متناسب با کشور و فرد طراحی شده که چه چیزی در پی جست‌وجو بیاید. مثلا وقتی این کلمه نور را می‌زنید، چیزهایی که در تهران و ‌اصفهان می‌آید یک‌جور نیست.

وی افزود: ‌تغییر ماهوی تهدیدات و تهدیدات جدید به این معناست که کلیه دستگاه‌ها با طراحی‌های جدید باید به این عرصه وارد شوند و در این ارتباط برنامه‌ریزی کنند.


دشمن در کنار خانه مسئولان لانه کرد/ انواع استراتژی های دشمن در 33سال گذشته


وزیر اطلاعات تصریح کرد: ‌از ابتدای پیروزی انقلاب، استکبار به رهبری آمریکا در مقاطع مختلف راهبردهای مختلفی را در مواجهه با نظام طراحی کرده است و تلاش کرده که آنها را عملیاتی کند. اولین موضوع آن ساختارشکنی بود و در واقع تلاش داشت که ساختار نظام را به هم بریزد و پس از آنکه موفق نشد، تاکتیک و استراتژی تغییر رفتار را در پیش گرفت و در کنار خانه مسئولان لانه کرد.

مصلحی ادامه داد: قبل از پیروزی انقلاب سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و موساد در کشور ما فعال مایشا بودند ولی بعد از پیروزی انقلاب تمام سیستم آنها به هم ریخت ولی آیا فکر می‌کنید که آنها کار را رها کردند؟ نه.

وی افزود: ‌آنها بعد از تاکتیک تغییر رفتار و عدم حصول نتیجه، استراتژی حاکمیت دوگانه سپس مهار منطقه‌ای و در ادامه مهار داخلی را در پیش گرفتند و در واقع تلاش کردند که از درون، ضربه وارد کنند و فتنه سال 88 در این راستا بود.

وزیر اطلاعات اظهار کرد: در ادامه، آنها استراتژی دو قطبی‌سازی جامعه را در پیش گرفتند.

مصلحی تاکید کرد: باید توجه کنیم که در مجموع، رویکردهای جدید آمریکا مبتنی بر قدرت هوشمند است و در واقع آنها استراتژی خود را بر اساس فرصت‌های داخلی تعریف می‌کنند. آنها نگاه می‌کنند که وضعیت داخلی چگونه است و متناسب با آن استراتژی‌شان را تبیین می‌کنند و در چنین شرایطی ما به یک نوع مدیریت هوشمند برای مقابله با تهدیدها احتیاج داریم.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو یادآور شد: انتخابات مجلس نهم اولین انتخابات بعد از تحولات سال 88 است و از اهمیت بالایی برخوردار است. جریان‌های سیاسی غیر خودی، غیر همسو و فتنه و گروه‌های ضد انقلاب به دنبال این هستند که از این انتخابات و از این فرصت سوءاستفاده کنند.

رییس دستگاه اطلاعاتی کشور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه تهران تصریح کرد: ایشان با سخنان خود مسئولیت ما را در این صحنه چند برابر کردند. مقام معظم رهبری تاکید کردند که انتخابات برای کشور ما مصونیت‌بخش است. کلیدواژه‌های صحبت‌های رهبری در نماز جمعه اخیر، تاکید بر حضور گسترده مردم، ایجاد مجلسی صالح، قوی، سالم، وجود رقابت سالم بین کاندیداها و هوادارانشان، دقت مجریان انتخابات و مراقبت از امنیت کشور و حفظ هوشیاری بود.


چهار راه برد دشمن برای انتخابات مجلس

وی در ادامه به راهبرد دشمن در این انتخابات اشاره کرد و افزود: آنها بر چهار راهبرد تمرکز دارند؛ اول اینکه تلاش دارند انتخابات را به یک چالش امنیتی برای نظام تبدیل کنند. از طرف دیگر مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهند و به دنبال تسخیر مجلس هستند و همچنین ناکارآمد جلوه دادن مدل جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و بین‌الملل. در حال حاضر جمهوری سلامی در منطقه تبدیل به یک الگو شده و حضور گسترده مردم در انتخابات این مدل را تثبیت می‌کند و دشمن به دنبال این است که این مدل را از بین ببرد.

وی ادامه داد: آنها بیشترین سرمایه‌گذاری را می‌کنند تا حضور مردم در انتخابات کمرنگ باشد و مثلا کمتر از مردم مصر در انتخابات حضور یابند.

به گزارش ایسنا، وزیراطلاعات با بیان اینکه دشمنان نظام و جریان فتنه از مشارکت حداکثری مردم نگران هستند و در راستای کاهش مشارکت مردم سرمایه‌گذاری می‌کنند، اضافه کرد: نقطه مشترک دشمنان نظام، جریان فتنه و ضد انقلاب داخل در این راستا در واقع پیرامون راهبرد تلاش در راستای کاهش مشارکت مردم و ایجاد چالش امنیتی برای نظام است و برای کاهش مشارکت مردم تاکتیک‌هایی را برنامه‌ریزی کرده‌اند و در فضای رسانه‌ای‌شان این موضوع را می‌بینیم و متاسفانه برخی از اثرات منفی نیز در جامعه ما داشته است و خوشبختانه با فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه این فضا تغییر کرد و توطئه‌های دشمن نقش بر آب شد.


راهبرد دشمنان برای تاثیرگذاری بر انتخابات در سه سطح

مصلحی در ادامه به دسته‌بندی و سطوح برنامه‌ریزی دشمن اشاره کرد و یادآور شد: دشمنان سراغ یک گروه و دسته نمی‌روند و برای همه گروه‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند. با توجه به اطلاعات موجود، راهبرد دشمنان نظام برای تاثیرگذاری در انتخابات را می‌توان در سه سطح دسته‌بندی کرد؛ از جمله تلاش برای تاثیرگذاری بر مسئولان نظام، تلاش برای تاثیرگذاری بر جریانات سیاسی و همچنین تلاش و برنامه‌ریزی برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی جامعه که در هر سه سطح، دشمن طراحی‌هایی کرده است.

مصلحی اظهار کرد: در مورد سطح اول، دشمن تلاش دارد که صحنه انتخابات مجلس نهم را به محل و موضعی برای جنگ قدرت تبدیل کند و این‌گونه آن را نمایش دهد که ما می‌توانیم با نوع برنامه‌ریزی و حرکتی که می‌کنیم جلوی این موضوع را بگیریم. از طرف دیگر دشمن برای برجسته‌سازی کاذب اختلافات بین مسئولان تلاش می‌کند و از طرف دیگر در پی بحران‌سازی در ابعاد مختلف به‌خصوص در مسائل اقتصادی است.

وی در ادامه به تلاش آنها برای موضوع‌سازی و مشغول کردن مسئولان نظام به موضوعات فرعی اشاره کرد و افزود: این امر، هوشیاری می‌طلبد و در واقع آنها می‌خواهند اذهان مسئولان را به چیزهایی مشغول کنند که از مسائل اصلی دور بمانند. آنها با تحریم‌ها به دنبال ایجاد نگرانی و ترس در زمینه مدیریت اقتصادی کشور هستند.

وزیر اطلاعات در ادامه به برنامه‌ریزی دشمنان برای سطح دو یعنی جریانات سیاسی اشاره کرد و ادامه داد: از جمله مواردی که در این زمینه مطرح می‌کنند و در مورد آن تلاش و برنامه ریزی می‌کنند، بحث تحریم و انشقاق است. عده‌ای از این گروه‌های سیاسی غیر خودی بحث تحریم انتخابات را مطرح می‌کنند و به دنبال جدا کردن خود از خط نظام هستند.

مصلحی با تاکید بر اینکه جریان فتنه دو حلقه در خارج و داخل کشور دارد، گفت: نمایندگان فتنه با طراحی سرویس‌های اطلاعاتی غرب از جمله سیا، موساد، فرانسه و انگلیس و برخی از کشورهای اروپایی در این کشورها اقامت کرده‌اند و این سرویس‌ها حمایت سنگینی از آنان می‌کنند و در داخل نیز حلقه‌ای وجود دارد که این حلقه داخل و خارج با هم مرتبطند گر چه برخی جاها اختلاف نظر دارند و یکی از مباحثی که آنان دنبال می‌کنند، تحریم انتخابات است و در واقع می‌خواهند فضاسازی منفی از عرصه انتخابات در راستای تحریک برای عدم مشارکت ایجاد کنند. آنها از طرف دیگر به دنبال این هستند که در مجموعه گفتمان ارزشمداری که رهبر معظم انقلاب طراحی و بیان کرده‌اند، شکاف ایجاد کنند.

وی در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد اهمیت رقابت سالم در انتخابات خاطرنشان کرد: رقابت سالم به این معناست که مجموعه‌های پایبند به انقلاب و نظام در رقابت‌های خود مواظب مجموعه اقداماتشان باشند و در راستای گفتمان ارزش‌مداری که رهبر معظم انقلاب طراحی کرده‌اند، حرکت کنند.

خرید میلیاردی سکه توسط برخی نیروهای نظام



وزیر اطلاعات در ادامه به تلاش‌های دشمنان برای سطح سه تاثیرگذاری‌ها اشاره کرد و گفت: آنها برنامه‌ریزی‌هایی در این ارتباط انجام داده‌اند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به تلاش برای بر هم ریختن تعادل جامعه با ایجاد شوک‌های کاذب به خصوص در زمینه اقتصادی از جمله در زمینه ارز و سکه اشاره کرد که با کمال تاسف برخی‌ از خودی‌ها نیز در این مقوله دچار چالش و اشتباه شدند و جاهایی بودند که جزو مجموعه نظامند و رفتند میلیاردی سکه خریدند و تحت تاثیر این القاء قرار گرفتند و بعضی از خودی‌ها با بی‌توجهی به این موضوع دامن زدند و در واقع همانطور که گفتم دشمنان برنامه‌ریزی می‌کنند که تعادل روانی جامعه را به هم بریزند.

وی با اشاره به تلاش و برنامه‌ریزی آنان برای القای یاس و ناامیدی در بین مردم تصریح کرد: آنها در راستای بحران‌نمایی کاذب از وضعیت کشور تلاش می‌کنند.


ماجرای قحطی در ایران و ریشه های این ادعا

وزیر اطلاعات در ادامه به مصاحبه‌ای اشاره کرد که در آنجا فردی صحبت از ایجاد قحطی در کشور کرده بود و گفت: یک آقایی مصاحبه می‌کند و صحبت از قحطی در کشور می‌کند و وقتی که می‌گوییم مستند این حرفت چه بوده و دلایلتان را بگویید می‌گوید که نمی‌دانم چه شد این را گفتم و وقتی یک ذره ناخن می‌زنیم می‌بینیم که دشمنان با واسطه‌های مختلف سعی می‌کنند این‌گونه القائات را داشته باشند. اطرافیان باید مراقب باشند زیرا دشمنان طراحی‌های جدیدی در این‌گونه مباحث دارند. دیدیم یک آدم خودی این حرف را زد و دیدیم ماهواره‌ها و رسانه‌های آنها با استناد به این حرف چه جوی را ایجاد کردند.

مصلحی در ادامه افزود: آنها سعی می‌کنند از وضعیت کشور توسط عوامل داخلی‌شان به خصوص جریان فتنه سیاه‌نمایی کنند. شما رسانه‌های همراه با جریان فتنه را نگاه کنید و وقتی سرتیتر آنها را نگاه می‌کنید می‌بینید که چه حرکتی را دنبال می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: آنها از طرف دیگر به دنبال نشان دادن ناکارآمدی نظام، القای تقابل بین بزرگان و عالمان دینی در کشور و تضعیف و تخریب چهره‌ها و پایگاه‌های مهم نظام از جمله بسیج، سپاه و روحانیت هستند و از طرف دیگر دستاوردهای نظام را زیر سوال می‌برند. تلاش می‌کنند تا با آستانه تحمل مردم بازی کنند و در بین توده‌های مردم هراس، بی‌اعتمادی نسبت به حاکمیت و هیجان‌های کاذب و جوسازی ایجاد کنند.

وی در ادامه با اشاره به تلاش دشمنان برای زیر سوال بردن دستاوردهای نظام به موفقیت روز گذشته دانشمندان هسته‌یی‌مان اشاره کرد و ادامه داد: اگر کسی به پشت صحنه این تحریم‌ها و اقداماتی که دشمن انجام می‌دهد، نگاه کند می‌فهمد که موفقیت‌هایی که دانشمندان ما کسب کرده‌اند چقدر مهم و اثرگذار است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمنان تمام ظرفیت خود را به کار بردند که نظام را با یک چالش امنیتی در موضوع انتخابات مواجه کنند و در واقع انتخابات را یک فرصت‌طلبی برای ضربه زدن به امنیت جمهوری اسلامی تلقی می‌کنند، گفت: نمونه آن یک ضد انقلاب است که در شبکه سیا می‌گوید باید انتخابات آتی مجلس ایران را به صحنه جنگ داخلی تبدیل کرد و این امر بر عهده شورای هماهنگی راه سبز امید است که مردم را به اغتشاش تحریک کند. شورای هماهنگی راه سبز امید، دو حلقه جریان فتنه در داخل و خارج از کشور است که در این ارتباط دستورالعمل‌هایی را دارند.



برنامه هایی برای ایجاد چالش امنیتی در زمان انتخابات


وی در ادامه به اهم محورها و برنامه‌های آنها برای ایجاد چالش امنیتی در این عرصه اشاره کرد و یادآور شد: آنها تلاش می‌کنند با برنامه‌ریزی و به کمک رسانه‌های خود برای نافرمانی مدنی بسترسازی کنند و از طرف دیگر انتخابات مجلس همیشه این وضعیت را داشته است که در برخی از جاها با توجه به وضعیت جغرافیایی، قومی و قبیله‌ای اصطکاک‌هایی به وجود می‌آمده و مثلا در برخی از حوزه‌های انتخابیه ما شاهد این اصطکاک‌ها بوده‌ایم و دشمنان تلاش می‌کنند این امر را تشدید و از آن سوءاستفاده کنند. همچنین آنها در تلاش برای زمینه‌سازی اعتراضات مردمی، تلاش در جهت مطرح کردن طرح نظارت بین‌المللی، تلاش برای معرفی و حمایت از کاندیداهای دارای گرایشات قومی با هدف سوءاستفاده از ظرفیت قومیتی، ترویج روحیه قبیله‌گری، راه‌اندازی رقابت ناسالم انتخاباتی و برنامه‌ریزی در راستای ایجاد تنش برای ایجاد بحران از طریق ایجاد نزاع‌های قومی و قبیله‌گرایی هستند. آنها از طرف دیگر در راستای تردیدافکنی و شبهه‌افکنی در مورد سلامت انتخاباتند و متاسفانه برخی از خودی‌ها نیز در قالب رقابتی که وجود دارد، بر این طبل می‌کوبند.


هک شدن سایت وزارت کشور توسط فتنه گران

مصلحی گفت: آنها تلاش می‌کنند تقلب در انتخابات را القا کنند و آن را به پیش ببرند. همین تشکیلات فتنه در یکی از اقداماتی که انجام داد، سایت وزارت کشور را در انتخابات سال 88 هک کرد و با آن هک متوجه شد که تقلبی صورت نگرفته است. هکر این کار در اختیار ماست و به آنها ثابت شد که تقلبی نبوده اما دشمنان گفتند که باید راه خود را ادامه دهید و همان کلاهی سرشان رفت که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند و کاندیداها در انتخابات مجلس نهم باید مواظب باشند که این کلاه به سرشان نرود.

وی افزود: آنها به دنبال اغتشاش و آشوب خیابانی هستند. در قضیه 25 بهمن دیدید آنها تمام تلاش خود را به کار بردند، هجمه‌های سنگینی را طراحی کردند و در مراکز استانها آدرس دادند و محل تجمع را اعلام کردند ولی چه شد؟

وزیر اطلاعات با بیان اینکه آنها در راستای القای عدم امنیت در کشور حرکت می‌کنند، تصریح کرد: با وجود تمام برنامه‌ریزی‌های گسترده، با کمک خداوند و عنایت مقام معظم رهبری و تلاش مسئولان، آنها در هیچکدام از این زمینه‌ها به موفقیتی دست پیدا نکردند و نمی‌توانند کسب کنند.

مصلحی اضافه کرد: ما یک بحث تا انتخابات داریم، بحثی حین انتخابات داریم و بحثی بعد از انتخابات و آنها برای هر سه مقطع برنامه‌ریزی کرده‌اند. نکته اصلی این است که نباید از راهبرد ژله‌ای و اقتضایی دشمن غافل شد. دشمنان نظام و جریان فتنه و انقلاب، تلاش کردند که در ثبت نام‌ها تاثیرگذار باشند ولی به موفقیتی دست پیدا نکردند و شرکت افراد برای ثبت نام در انتخابات قابل توجه بود؛ با آنکه محدودیت بیشتری از جمله مدرک تحصیلی اعمال شده بود و تایید صلاحیت‌ها نیز قابل توجه بود. اکنون دشمنان از تسخیر مجلس مایوس شده‌اند و اصل انتخابات و سطح مشارکت مردم را نشانه گرفته‌اند.





وی با اشاره به اهمیت امیدوارسازی مردم و توجه به این موضوع به عنوان یک اولویت جدی خاطرنشان کرد: مدتی است که خواص مردود اقدام به به‌کارگیری تاکتیک سوخته فرار رو به جلو کرده‌اند و این تاکتیک را در ایام انتخابات بیشتر استفاده می‌کنند و در واقع با بزرگ‌نمایی برخی از مشکلات و مسائل این‌چنینی در حال تخریب گفتمان ارزش‌مدار نظام هستند.

رییس دستگاه اطلاعاتی کشور در ادامه با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و چالش‌هایی که کشورهای اروپایی و آمریکایی با آن مواجه هستند، اظهار کرد: آنها به صورت جدی نگرانند که الگوی جمهوری اسلامی در این کشورها شکل بگیرد؛ در حالی که این الگو شکل گرفته است.

مصلحی با اشاره به همایش جوانان و بیداری اسلامی که چندی پیش در تهران و با حضور جوانانی از کشورهای مختلف برگزار شد، افزود: این جوانان در فضای مجازی حرکتی را شکل دادند و یک شبکه عظیم اجتماعی را ایجاد کردند. در مصر به محض اینکه گروهی بخواهند علیه اهداف انقلاب حرکت کنند، جوانان مصری جلوی این حرکت را می‌گیرند.

وی گفت: آنها در واقع تلاش می‌کنند که الگوی جمهوری اسلامی در منطقه تثبیت نشود و از منظر غربی‌ها در حال حاضر بهترین فرصت برای ایجاد چالش امنیتی و مهار درونی قدرت نرم نظام است و سعی می‌کنند از فرصت انتخابات در این راستا و برای تحقق این هدفشان سوءاستفاده کنند.

وزیر اطلاعات با اشاره به اهمیت حضور باشکوه مردم در انتخابات و تاثیر این حضور باشکوه در خنثی کردن تلاش‌های دشمنان تصریح کرد: به حمدالله دستگاه اطلاعاتی کشور با اشراف اطلاعاتی خود و با اقتدار کامل، تمام این ترفندهای دشمنان را رصد و دنبال می‌کند و در خدمت مقام معظم رهبری، نظام جمهوری اسلامی و مردم است.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
گوگل برای ردیابی حرکات وب کاربران پول پرداخت می کند


2.png
گوگل تقریبا در حال پیاده سازی برنامه ای است که به کاربرانی که در صورت تمایل فعالیت های مرورگرشان را در اختیار گوگل نیز می گذارند بیش از 25 دلار می پردازد.


گوگل که به خاطر سرویس های مختلفش نگرانی های زیادی را تولید کرده است اکنون با دادن وعده هایی به کاربران آمازون در صورت به اشتراک گذاری حرکت وبشان تحت برنامه ای موسوم به Screenwise با انتقادات زیادی رو به رو شده است.

گوگل از کاربران درخواست کرده است تا با افزودن پسوندی به مرورگر کروم خود امکان به اشتراک گذاری فعالیتهای جستجو در وب یا Web-browsing را به این شرکت دهد. در عوض کاربران آنها یک هدیه 5 دلاری از آمازون دریافت می کنند، و با تکرار روند ورود یا Sign up به آمازون و به اشتراک گذاری اطلاعات مرور در وب با گوگل به مدت سه ماه کارت های هدیه 5 دلاری جایزه می گیرند.

کاربران داوطلب در این طرح بایستی بیش از 13 سال سن داشته باشند و کوچکترها در صورت تمایل به مشارکت بایستی رضایت نامه والدین خود را داشته باشند.
گوگل این انعطاف را به کاربران شرکت کننده در طرحش می دهد تا در هر زمان که بخواهند به طور موقت این پسوند را غیر فعال سازند.
این شرکت می گوید که این برنامه به بهبود محصولات و سرویس های گوگل کمک شایانی خواهد نمود و یک تجربه آنلاین بهتر را برای همه به ارمغان خواهد آورد.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
شرکت AT&T مشتریان اینترنت نامحدود خود را محدود می کند

att-company-logo.jpg


مایک ترانگ معمولا از گوشی آیفون 4S خود به عنوان GPS استفاده می کند در عوض پسر عموی او معمولا برای دیدن ویدیو های یوتیوب از گوشی هوشمند و اینترنت آن بهره می برد. اما در چند هفته گذشته مایک با مشکل مواجه شده است و کمپانی AT&T یک محدودیت مجازی برای اتصال او به اینترنت تعریف کرده است. سایتها بالا نمی آیند، نقشه ها نشان داده نمی شوند و مطمئنا ویدیو و یوتیوب را هم فراموش کنید چون سرعت اینترنت به اندازه Dial-Up هم نیست.


اما شرکت AT&T در پاسخ به این اتفاق گفته که سیاستهای جدیدی را برای مدیریت شبکه خود در پیش گرفته و از این پس در هر منطقه 5 درصد از مشترکین اینترنت نامحدود که بیشترین حجم تبادل ترافیک را داشته باشند با محدودیت سرعت مواجه می شوند. این سیاست برای 17 میلیون کاربر AT&T در نظر گرفته می شود که دارای اینترنت با ترافیک نامحدود هستند.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
فتا: اطلاعات خود را در اختیار ***ها قرار ندهید

استفاده از چنین نرم‌افزارهایی مانند آن است که کاربران همه محتویات رایانه خود را اعم از تصویر، فیلم شخصی و اطلاعات مهم در اختیار سرور *** قرار دهند.
35729_20144_328.jpg
معاونت اجتماعی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا در گزارشی اعلام کرد که استفاده از ***های موجود که امروزه با قیمت‌های نازل عرصه می‌شود، می‌تواند برای کابران خطرات زیادی داشته باشد.براساس این گزارش کارشناسان معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با ارائه اطلاعات تخصصی بیشتر در مورد فعالیت ********‌ها و ***های موجود اعلام کردند که مردم بدون بررسی عملکرد نرم‌افزارهای ********، آن ها را بر روی رایانه خود نصب می‌کنند و ممکن است این نرم افزارها خود یک Trojan یا key logger باشند و اطلاعات مربوط به نام عبور و کاربردی افراد را دراختیار سرور خود قرار دهند.براین اساس همچنین ***ها اطلاعات را بصورت Encrypt شده منتقل می‌کنند و فرمول Decrypt کردن آن در اختیار سرور است و تضمینی وجود ندارد که سرور قبل از رسیدن اطلاعات به مقصد آن را بازخوانی نکرده باشد. براساس این گزارش بیشتر ***ها حداقل دو عملکرد زیر را انجام می‌دهند که در عمل “*****ing
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
اینترنت عامل تهدید یا جاسوسی نیست بلکه خود تهدید و جاسوس است

n00021203-b.jpg



معاون فنی وزارت اطلاعات گفت: شبکه اینترنت عامل تهدید یا ابزار جاسوسی نیست بلکه خود تهدید و جاسوس است.


آهنگران معاون فنی وزارت اطلاعات با حضور در نخستین همایش ملی دفاع سایبری با اشاره به اینکه استفاده از اینترنت روز به روز در حال گسترش است، چگونگی توسعه آن را در قالب تلفن‌های همراه عاملی در جهت دریافت اطلاعات شخصی و هویت‌دار بودن افراد استفاده‌کننده از شبکه اینترنت دانست.

وی افزود: توسعه تلفن‌های همراه که قابلیت ارتباط با فضای مجازی و سایبری را دارند از این جهت رو به گسترش است که علاوه بر اینکه هویت فرد وارد شده به فضای مجازی مشخص می‌شود بلکه با استفاده از سیستم موقعیت‌یاب جهانی، GPS، موقعیت مکانی فرد نیز مشخص می‌شود و این نسبت به شرایط فعلی که افراد با هویت‌های مختلف وارد فضای اینترنت می‌شوند، متفاوت است.

آهنگران پیرامون ویروس استاکس‌نت گفت: این ویروس بر اثر بی‌دقتی وارد برخی از مراکز صنعتی شده بود و براساس آمارها حدود ۱۶ هزار رایانه را آلوده کرد ضمن اینکه این ویروس یک ویروس عمل‌گراست که کنترل دور‌های ابزارهای صنعتی را تغییر می‌دهد که این تغییر دور منجر به شوکی شدید در ابزارهای صنعت می‌شود.

معاون فنی وزارت اطلاعات به ویروس DUQ اشاره کرد و گفت: این ویروس یک ویروس کنترل‌کننده است و به منظور جمع‌آوری اطلاعات طراحی شده و می‌توانست با قرار گرفتن در رایانه‌های مختلف متناسب با نوع کاربری، نوع سیستم مشخص را به واردکننده ویروس اطلاع دهد مثلاً اگر رایانه‌ای کاربری اقتصادی در بانک داشت را با رایانه‌ای که در صنعت برای مقاصد صنعتی استفاده می‌شود، متمایز می‌کرد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات پیش‌رو به دلیل تحریم‌های موجود، استفاده از ضدبدافزارهای به روز است زیرا در حال حاضر و با توجه به تحریم‌های موجود به روز کردن ضدبدافزارهای فعلی در بسیاری از موارد ممکن نیست و این موجب می‌شود تا ما به طراحی ضدبدافزار بومی روی آوریم و سازمان پدافند غیرعامل نیز باید یکی از اهداف خود را طراحی ضدبدافزار ملی و بومی قرار دهد.

آهنگران در پایان خاطرنشان کرد: شبکه اینترنت عامل تهدید یا ابزار جاسوسی نیست بلکه خود تهدید و خود جاسوس است
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
حال اینترنت خوب نیست
3.png



دسترسی کاربران اینترنت کشور به سایت های اینترنتی به ویژه سایت‌های ارائه کننده خدمات پست الکترونیکی با اختلال مواجه شده و تقریبا هیچ نهاد و مرجعی مسئولیت این اتفاق و شایعه‌های ناشی از آن را برعهده نمی‌گیرد و در مورد آن پاسخی نمی‌دهد.


طبق آمارهای تاییدنشده این اختلالات موجب شد دسترسی کاربران ایرانی به ۳۰ میلیون آدرس پست الکترونیکی غیرممکن یا با کندی امکان‌پذیر بود.

از سوی دیگر، قوانین سامانه *****ینگ در کشور شدیدتر می‌شود و در همین اثنای سخت شدن دسترسی به ایمیل‌ها، به یکباره سیستم *****ینگ کشور مختل می‌شود و همه سایت‌های داخلی همچون خبرگزاری فارس و درگاه ایران نیز ***** می‌شوند و در اقدامی فوری نسبت به رفع آنها اقدام می‌شود.

در حالی که تقریبا همه نهادهای مسئول در زمینه ارتباطات اینترنتی کشور از پذیرفتن این اختلالات شانه خالی می‌کنند اما ضمن تایید ضمنی این اتفاق، از اطلاع‌رسانی در این زمینه سرباز می‌زنند و تنها به ذکر وضعیت شبکه خود اکتفا می‌کنند.

از زمان مطرح شدن راه‌اندازی اینترنت ملی و به دنبال آن شبکه ملی اطلاعات، بسیاری از اختلالات با ربط و بدون ربط به راه‌اندازی این شبکه نسبت داده می‌شود؛ شبکه‌ای که هنوز متولیان آن نیز در ماهیت آن تردید دارند و نتوانسته‌اند به تعریف درستی از آن دست یابند.

در حالی برخی این اختلالات را به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و در معنای عام‌تر آن اینترنت ملی نسبت می‌دهند که این شبکه هنوز در نخستین مراحل راه‌اندازی به سر می‌برد و حداقل پنج سال زمان و بودجه هنگفتی برای راه‌اندازی آن نیاز است که هنوز مقدمات آن نیز فراهم نشده است.

علی حکیم‌جوادی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران هر گونه اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت ناشی از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات را رد کرد و به خبرنگار ما گفت: «اختلالات دسترسی کاربران هیچ ارتباطی با شبکه ملی اطلاعات ندارد.»

او با اشاره به اینکه هیچ تغییر و تحولی در دسترسی‌ها ایجاد نشده است، پیشنهاد داد جلسه جداگانه‌ای به منظور تبیین این موضوع برگزار شود تا ابهامات برطرف شود.

مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت نیز در سوی دیگر اختلالات دسترسی به اینترنت قرار دارند، اختلالاتی که تاکنون عمده آنها به شرکت ارتباطات زیرساخت و قطعی فیبرهایش بازمی‌گشت اما اکنون تمایلی به اظهار نظر در این باره ندارند و از پاسخگویی به این موضوع شانه خالی می‌کنند. در همین راستا محمدرضا فرنقی‌زاد سخنگوی شرکت ارتباطات زیرساخت تنها به بیان اینکه شبکه برقرار است و مشکلی ندارد، اکتفا می‌کند و در پاسخ به این سوال که علت کندی سرعت اینترنت چیست می‌گوید: «من نمی‌دانم» و پاسخگویی در این مورد را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محول می‌کند تا به عنوان یک نهاد بالاسری و سیاستگذار در زمینه ارتباطات کشور اظهار نظر کند.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز که تاکنون اظهار نظر مستقیمی در این باره نکرده، باز هم از پاسخ دادن به کاربران ایرانی که بابت دریافت پهنای باند و دسترسی به اینترنت هزینه گزافی می‌پردازند، خودداری می‌کند و خواستار صرف ‌نظر کردن از بررسی این موضوع می‌شود.

علی مطهری رئیس کمیته مخابرات مجلس نیز که عضو کمیته تعیین مصادیق *****ینگ نیز هست، در این باره به خبرنگار ما گفت: «مجلس چند روزی تعطیل است و من درباره موضوعی که شما می‌گویید اطلاعات ندارم.»

او از پاسخ دادن به این موضوع به عنوان یکی از اعضای کمیته تعیین مصادیق *****ینگ هم طفره می‌رود و پاسخگویی در این باره را به آقای خرم‌آبادی سخنگوی کمیته تعیین مصادیق فیلرینگ از دادستانی کل کشور محول می‌کند.

مطهری اختلال در دسترسی به سرویس‌های ایمیل و کندی اینترنت را تایید نکرد و گفت: «مشکل جدی‌ای وجود ندارد و نمی‌دانم آیا این مشکل همه‌گیر است یا نه اما خودم می‌توانم ایمیل دریافت کنم.»

اظهارات غیرشفاف در این باره موجب شده است بازار شایعات داغ‌تر شده و علت آن به هر اظهار نظر غیرمسئولانه‌ای نسبت داده شود و محمدرضا آقامیری عضو کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی با بیان اینکه «قبول دارم در برخی موارد در *****ینگ سایت‌های اینترنتی افراط صورت می‌گیرد»، به خبرگزاری مهر گفت: «در *****ینگ سایت‌های اینترنتی چنانچه وزارت ارتباطات، اطلاعات شفاف را در اختیار کاربران قرار دهد، مشکلات حل خواهد شد.»

او با بیان اینکه «باید درصد خطای سامانه *****ینگ هوشمند را به حداقل برسانیم»، افزود: «علاوه بر *****ینگی که از طریق سامانه *****ینگ روی سایت‌های اینترنتی از مجرای ورودی صورت می‌گیرد، یک بخش دیگر هم توسط کارگروه تعیین محتوای مجرمانه اینترنتی بررسی می‌شود که بر مبنای سایت‌های خلاف امنیت اجتماعی و عفت عمومی صورت می‌گیرد، به این ترتیب گروه‌های کارشناسی این کارگروه تارنماهایی را پیدا می‌کنند که اقدام به درج محتوای مجرمانه اینترنتی کرده‌اند که این سامانه‌ها پس از تذکر به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی می‌شوند و این وزارتخانه آنها را مسدود می‌کند.»

آقامیری، استفاده از اینترنت پاک و *****ینگ بومی را از جمله برنامه‌های وزارت ارتباطات عنوان کرد که طی دو سال آینده عملیانی می‌شود و امید می‌رود ضعف اطلاع‌رسانی به کاربران اینترنت برای استفاده مفید از اینترنت نیز در این راستا حل شود.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
بهره‌برداری از شبکه‌ی ملی اینترنت در خردادماه 91
16.jpg




وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تصمیمات راهبردی کشور در عرصه راه اندازی زیرساخت‌های دفاع سایبری، از زیربار آمدن اولین مرحله از شبکه ملی اطلاعات در خردادماه سال 91 به عنوان یکی از تصمیمات اصلی در این بخش خبر داد.
رضا تقی پور صبح امروز شنبه در نخستین همایش ملی "دفاع سایبری" که با همکاری پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و سازمان پدافند غیرعامل کشور در سالن همایش های وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: حمایت از بومی سازی نرم افزار و ایجاد زیرساختهای امن ارتباطی از جمله مهمترین تصمیمات راهبردی در عرصه دفاع سایبری است که در این راستا اولین مرحله از این شبکه خردادماه سال 91 به زیربار می رود.
دستگاههای اجرایی ملزم به راه اندازی گروه فوریتهای امنیت رایانه ای شدند

وی ایجاد سامانه امنیتی و راه اندازی مرکز 24 ساعته رخدادهای امنیتی در سازمان فناوری اطلاعات ایران را از دیگر اقدامات صورت گرفته در زمینه امنیت و دفاع سایبری عنوان کرد و گفت: تمامی سازمانها و نهادهای اجرایی کشور باید نسبت به راه اندازی گروه فوریتهای امنیت رایانه ای – گوهر- اقدام کنند که این تکلیف از سال آینده مورد نظارت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به گسترش شبکه های اینترنتی و عصر انفجار اطلاعات که جایگاهی ویژه در تمامی عرصه های زندگی بشر دارد هشدار داد که به دلیل نبود ایمنی و تدابیر دفاعی، آسیب هایی که از این فناوری به کشور وارد می شود بیش از منافع آن نباشد.

وجود 5 میلیون ترابایت اطلاعات در شبکه اینترنت

تقی پور با اشاره به آمارهای موجود از اطلاعات منتشر شده در شبکه اینترنت جهانی تاکید کرد: 5 میلیون ترابایت اطلاعات در اینترنت موجود است که این رقم معادل یک کتابخانه با 50 هزار میلیارد کتاب یا یک میلیارد فیلم ضبط شده DVD برآورد می شود. در همین حال تاکنون 555 میلیون دامنه اینترنتی و 200 میلیون وبلاگ به ثبت رسیده است و 2 میلیارد نفر در دنیا کاربر اینترنت هستند که پیش بینی می شود این رقم در سال 2020 به 5 میلیارد نفر افزایش یابد.

وی با بیان اینکه کارکردها و نتایج اقتصادی استفاده از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در کشورهایی مانند کره ، مالزی ، چین و هندکه ICT را به عنوان پیشران اقتصادی درنظر گرفته است، گفت: در کشور ما نیز وجود 36.5 میلیون کاربر که بیشترین تعداد در بین کشورهای منطقه است نشان می دهد که فرصت ها و ظرفیتهای علمی، سیاسی و حاکمیتی بسیاری از این شبکه قابل دریافت است.

اینترنت یک تیغ دو لبه است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت را تیغ دولبه ای عنوان کرد که همانطور که فرصتهای فرهنگی اجتماعی بسیاری به همراه دارد می تواند علیه ما نیز استفاده شود و زمانی که این تهدیدها کنترل نشود به طور قطع تهدیدهای آن بیش از فرصتهای آن خواهد بود.

وی با بیان اینکه شبکه اینترنت قابل اطمینان نیست و جهانی بودن آن بدون هیچ حد و مرزی یک سری تهدیدات را به همراه دارد خاطرنشان کرد: امروزه شاهد آن هستیم که اینترنت به عنوان ابزاری بسیار قوی در انقلاب های رنگی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد.

تقی پور با تاکید براینکه شرکت گوگل اذعان دارد که تمامی اطلاعاتش را در اختیار سازمان "سیا" قرار می دهد، گفت: تخریب و تهدیدهایی چون شنود و سرقت اطلاعات از دیگر مواردی است که به دلیل نبود دفاع سایبری می تواند به تهدید منجر شود.

الزام دستگاههای دولتی برای اجرای یکپارچگی امنیت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ سیاستهای نظام در فضای افتا را از جمله برنامه های راهبردی برای صیانت از اسرار کشور و ایمنی آن در برابر هجمه های دشمن عنوان کرد و ادامه داد: این سیاستها که در 9 بند به آن تاکید شده است تمامی دستگاهها و نهادهای اجرایی را در جهت یکپارچگی امنیت فرا می خواند.

وی ایجاد آزمایشگاهها، حمایت از صنعت داخلی و شرکتهای دانش بنیان، ایمن سازی زیرساختها و ممنوعیت خرید خارجی به صورت غیر کنترل شده را از جمله اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با دفاع سایبری عنوان کرد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
31 مارس 2012 اینترنت در سرتاسر جهان از کار خواهد افتاد
17.jpg



گروه هکرهای ناشناس و یا افرادی که خود را وابسته به این گروه معرفی می‌کنند، تهدید کرده‌اند که به زودی حمله سایبری یکپارچه‌ای از جانب این گروه انجام گرفته و اینترنت در سرتاسر جهان از کار خواهد افتاد.
چند خطای کوچک در اعلام بیانیه این گروه باعث شده تا متخصصان امنیت شبکه آن را یکی از دروغ‌های روز اول آوریل در نظر بگیرند. این تهدید که بر روی وب سایت میزبان اطلاعات به نام Pastebin منتشر شده اعلام می‌کند روز 31 مارس 2012 گروه ناشناس، اینترنت را از کار خواهد انداخت، ماموریتی که آن را "ماموریت خاموشی جهانی" نامگذاری کرده اند.​
در این پیام که توسط خبرگزاری مهر ترجمه شده همچنین اعلام شده "این حمله عظیم سایبری در اعتراض به لایحه SOPA، وال استریت، رهبران غیر مسؤول و بانکداران دوست داشتنی که به خاطر نیازهای خودخواهانه خود جهان را در فقر نگه داشته‌اند" انجام خواهد گرفت. این حمله به گفته‌ی هکرها به گونه‌ای طراحی نشده تا اینترنت نابود شود، بلکه تنها برای اثبات توانایی و نمایش درخواست هکرها اینترنت برای مدتی از کار خواهد افتاد. این پیغام بر روی وب سایت Pastebin به صورت امضا نشده و توسط یک کاربر مهمان ارسال شده است.​
ماموریت خاموشی جهانی
این ماموریت از پشتیبانان خود درخواست کرده تا ابزار ویژه بالا بردن ترافیک شبکه را دانلود کرده و با استفاده از آن ترافیک 13 سرور نام دامنه اصلی یا DNS اینترنت را تا بیش از حد توانایی پردازش آنها بالا برده و منجر به از کار افتادن آن شوند.​
به گفته‌ی "رابرت دیوید گرهام" از شرکت ایمنی شبکه "Errata"، این سرورها مانند دفتر تلفنی برای اینترنت هستند که اسامی دستگاه های مختلف را به آدرسهای شبکه ترجمه می‌کنند. مانند تبدیل www.google.com به آدرسی متشکل از اعداد مختلف که توسط شبکه قابل شناسایی هستند.​
در صورتی که هکرها بتوانند این دفترچه تلفن را از کار بیاندازند، نوشتن آدرس وب سایتی بر روی نوار آدرس مرورگر نتیجه‌ای به جز نمایش پیام خطا را در بر نخواهد داشت. ناشناس‌ها اعلام کرده‌اند که این خاموشی یک ساعت یا بیشتر و یا حتی چند روز ادامه خواهد داشت، به گفته‌ی آنها این خاموشی هر چه باشد، قطعا جهانی خواهد بود.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
ضریب نفوذ اینترنت؛ "تهران" بیشترین و "سیستان و بلوچستان" کمترین کاربر اینترنت
3.gif
این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده سایز واقعی بر روی اینجا کلیک کنید.
18.jpg




بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران در خصوص ضریب نفوذ اینترنت (تعداد کاربر به ازای هر 100 نفر) در استان‌های کشور، استان تهران با ضریب نفوذ 23.1 دارای بیشترین کاربر و استان سیستان و بلوچستان با ضریب نفوذ 10.5 دارای کمترین کاربر اینترنت در سطح کشور می‌باشند.
بر اساس ضریب نفوذ کاربران اینترنت به تفکیک استان در سال 1389، استان‌های تهران، مازندران، اصفهان، سمنان، فارس و خراسان جنوبی به ترتیب دارای بیشترین کاربر اینترنت و استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، لرستان، خراسان شمالی و کردستان به ترتیب دارای کمترین تعداد کاربر اینترنت در سطح کشور می‌باشند.
مرکز آمار ایران آمارگیری از کاربران اینترنت را بر اساس طرح آمارگیری از کاربران اینترنت برای اولین‌بار در دی ماه سال ۱۳۸۷ و سپس در سال ۱۳۸۹ انجام داد. هدف اصلی این طرح برآورد ضریب نفوذ اینترنت در کشور بود که یکی از شاخص‌های مهم در حوزه‌ی فناوری اطلاعات کشورهاست.
در این طرح منظور از استفاده‌کننده از اینترنت فردی است که در ۱۲ ماه منتهی به زمان آمارگیری (دی‌ماه ۱۳۸۹) حداقل یک بار در داخل کشور به اینترنت وصل شده است.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
چگونه ویندوز 7 ارتباطش را با اینترنت تشخیص میدهد؟

سیستم عامل ویندوز ۷ از سرویسی بنام NCSI به منظور تست برقراری ارتباط با اینترنت استفاده میکنه .
Network Connectivity Status Indicator
و اما چطور این سرویس کار میکنه ؟
network-NCSI-300x155.png


  1. NCSI یک درخواست dns lookup برای سایت www.msftncsi.com میده و سپس این url رو درخواست میکنه : http://www.msftncsi.com/ncsi.txt
فایل ncsi.txt یک فایل متنی حاوی عبارت Microsoft NCSI هست.
2. NCSI یک درخواست dns lookup برای dns.msftncsi.com میفرسته . این آدرس باید به آی پی ۱۳۱٫۱۰۷٫۲۵۵٫۲۵۵ برگرده . اگه این آی پی برنگرده ویندوز فرض رو بر این میزاره که ارتباط با اینترنت مشکل داره .
 
بالا