آی پی امداد
abtahi

جدیترین اخبار دنیای اینترنت | هفته دوم اسفند

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
حبس ۵ تا ۱۵ سال در انتظار جاسوسان کامپيوتری

مجازات های جاسوسی رایانه ای در قانون جرائم رایانه ای که در فصل اول این قانون به آن اشاره شده، تشریح شد.
مبحث سوم فصل اول قانون جرائم رایانه ای در خصوص جاسوسی رایانه‎ای تدوین شده که دارای 3 ماده است.
بر این اساس هرکس به طور غیرمجاز نسبت به داده‎های سری در حال انتقال یا ذخیره شده در سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی یا حامل‎های داده مرتکب اعمال خلافی شود که در قانون جرائم رایانه ای به آن اشاره شده به مجازات‎های مقرر محکوم خواهد شد.
برای دسترسی به داده‎های مذکور یا تحصیل آنها یا شنود محتوای سری در حال انتقال، حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از بیست تا شصت میلیون ریال یا هر دو مجازات در نظر گرفته شده است.
همچنین برای در دسترس قرار دادن داده‎های مذکور برای اشخاص فاقد صلاحیت، از دو تا ده سال به حبس در نظر گرفته شده است.
در همین حال مجازات افشا یا در دسترس قرار دادن داده‎های مذکور برای دولت، سازمان، شرکت یا گروه بیگانه یا عاملان آنها، حبس از پنج تا پانزده سال است.
لازم به ذکر است بر اساس قانون جرائم رایانه ای داده‎های سری داده‎هایی است که افشای آنها به امنیت کشور یا منافع ملی لطمه می‎زند.
هرکس به قصد دسترسی به داده‎های سری ،* تدابیر امنیتی سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی را نقض کند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
چنانچه مأموران دولتی که مسؤول حفظ داده‎ها ،این قانون یا سیستم*های مربوط هستند و به آنها آموزش لازم داده شده است یا داده*ها یا سیستم*های مذکور در اختیار آنها قرار گرفته است بر اثر بی‎احتیاطی، بی‎مبالاتی یا عدم رعایت تدابیر امنیتی موجب دسترسی اشخاص فاقد صلاحیت به داده‎ها، حامل‎های داده یا سیستم‎های مذکور شوند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات و انفصال از خدمت از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
همدستی "اینترنت بی سیم و لپ تاپ" برای عقیمی مردان

سایت خبری "الریاض نت" نوشت: یک بررسی نشان می دهد استفاده از لپ تاپ متصل به اینترنت بی سیم (وای فای) با عقیمی مردان، ارتباط مستقیم دارد.

دکتر باسم ابو رافع استاد دانشگاه و صاحب نظر در زمینه پژوهش های نازایی در دانشگاه ملک سعود عربستان گفت: در سال های اخیر استفاده از لپ تاپ به دلیل راحتی و آسانی استفاده و قابلیت جابجایی افزایش زیادی یافته است. این میزان استفاده از اینترنت وای فای، انسان را در معرض تردد جریان های الکترومغناطیسی صادر شده از لپ تاپ، قرار می دهد. به ویژه اعضای جنسی مردان به دلیل نزدیکی به لپ تاپ در حالت گذاشتن این وسیله روی پا بیشتر از سایر بخش های بدن تحت تاثیر امواج اینترنت قرار می گیرد.

وی افزود: حرارت لپ تاپ در هنگام گذاشتن این وسیله روی پا، به منطقه تولید مثل مردان تاثیر منفی بگذارد و به مرور باعث کندی فعالیت آن شود.

ابورافع اضافه کرد: حالت های عقیمی، وضعیتی شایع در جهان است و بر بیش از 70 میلیون زوج در جهان، تاثیر می گذارد. عوامل نازایی به دلیل شرایط محیطی به وجود می آیند که از جمله می توان به امواج الکترومغناطیسی اشاره کرد.

همچنین براساس گزارشی که در ژانویه 2012 در مجله "Fertility and Sterility
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
سایت مجمع روحانیون مبارز هک شد

سایت مجمع روحانیون مبارز امروز توسط ارتش سایبری ایران مورد حمله سایبری قرار گرفته و از دسترس خارج شد.

آنچنان که از عکس منتشر شده توسط ارتش سایبری ایران در صفحه وب سایت مجمع روحانیون مبارز بر می*آید این حمله سایبری به دلیل اقدام مجمع روحانیون مبارز در تحریم انتخابات مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

در همین حال وب سایت خبری ارتش سایبری حزب الله نیز با بر عهده گرفتن مسؤولیت این حمله سایبری در بیانیه*ای عنوان کرد: "ارتش سایبری حزب الله با استعانت از خداوند متعال و سرلوحه قرار دادن اهداف خود در فضای سایبر در یک عملیات سایبری عده*ای از سایت*هایی را که در خط عناصر ضدانقلاب همراه و در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، این نماد مردم سالاری ایران اسلامی را تحریم نموده بودند را از دسترس خارج کرده. از همین نقطه این پیام را برای سایر این غافلان و بی بصیرتان می رساند که ارتش سایبری حزب الله به هیچ وجه فرصتی برای افرادی که با تفکرات کودکانه خود سعی بر ضربه زدن به ارزش های والای ایران اسلامی در فضای سایبر دارند قائل نخواهد شد و در اولین فرصت اینان بدانند که طعم حمله ارتش سایبری حزب الله را خواهند چشید."

ارتش سایبری ایران در ادامه این بیانیه با اشاره به آنچه سوابق سیاه مجمع روحانیون مبارز خوانده شده، اعلام کرد: "مجمع روحانیون مبارز یکی از تشکل*های سیاسی بود که عملکرد سیاهی در فتنه 88 داشت. این گروه سیاسی به*رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیگیری اعتراضات از طریق مجاری قانونی، لزوم پایبندی به قانون اساسی، عدم اردوکشی خیابانی و... ، نظام را متهم به تقلب در رأی مردم کردند و با فراخوان مردم به سطح خیابان*ها و در پی آن کشتار ده*ها نفر، قصد داشتند نظام را به سمت سراشیبی سقوط هدایت کنند.
مجمع روحانیون ماه*ها و سال*هاست که مسیر خودش را از خط اصلی نظام و انقلاب جدا کرده است و دیگر در راستای خط امام و رهبری حرکت نمی*کند و این نا*هماهنگی در انتخابات گذشته و حوادث پس از آن و همچنین موضوع گیری غیر منطقی و مغرضانه در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نمود بیشتری پیدا کرد."
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
اسکار را آنلاین ببینید / سایت*هایی که اسکار را مستقیم پخش می*کنند





مراسم اسکار 2012 بامداد دوشنبه هشتم اسفندماه سال جاری، ساعت 3:30 به وقت تهران برگزار می*شود.

مراسم اسکار امسال را می*توانید از طریق سایت*های ذیل مشاهده کنید:

watch-oscar-online.com
www.livestream.com
abc.go.com
oscar.go.com

همانگونه که مطلع*اید فیلم ایرانی "جدایی نادر از سیمین" با نام انگلیسی "A Separation
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
زنی که تنها با پست چند عکس ساده در توییتر معروف شد




گوردن که تنها چند عکس و یک ویدئوی کوتاه از لحظه*ای که شاتل اندیور از میان ابرها به فضا می*رود، با آیفونش گرفته بود، پس از پست عکس*هایش در توییتر به یکی از معروفترین زنان مبدل شد.

"استفانی گوردون" برای دیدار با والدینش سوار هواپیما شده بود تا به "پالم بیچ" برود. خلبان هواپیما در بین راه به مسافران گفت که آنها می*توانند در مسیر راه شاهد آخرین پرواز شاتل فضایی "اندیور" باشند.

با این همه، استفانی اصلا حدسش را نمی*زد که بختی برای به تصویر کشیدن این صحنه تاریخی داشته باشد. در مسیر راه، همین که اندیور قابل مشاهده شد، گوردن آیفونش را برداشت و چند عکس و یک ویدئوی کوتاه از لحظه*ای که شاتل اندیور از میان ابرها به فضا می*رود، گرفت. وقتی روی زمین فرود آمدند، او عکس*ها را پست کرد تا ۱۸۰۰ دنبال کننده او در توییتر بتوانند آنها را ببینند.

210714_620.jpg


اما چند ساعت بعد، خبرگزاری*هایی ABC ،BBC و CNBC با او تماس گرفتند و یک هزار نفر او را در توییتر دنبال کردند، طوری که مجبور شد، سیستم آگاه سازی آیفون را که از وجود دنبال کننده*ها مطلع میکرد، خاموش کند، تا شارژ باطری آیفوناش خالی نشود!

استفانی که دنبال کننده های محدودی داشت و بیشتر در مورد ورزش توییت می*کرد، انتظار نداشت که اینقدر مشهور شود. البته افراد دیگر هم در هواپیما، از صحنه عکس گرفته بودند، اما تنها همین زن ۳۳ ساله که شغلش برنامه ریزی مراسم است، عکس*ها را به توییتر فرستاده بود.

210715_904.jpg


گوردون که در پی به دست آوردن کار جدیدی است، از شانس خود استفاده کرده است و رزومه خود را هم توییت کرده است، شاید یکی از دنبال کننده*های جدیدش، فرصتی برای کاری تازه به او بدهد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
فیس بوک به جاسوسی متهم شد

شبکه اجتماعی فیس بوک که اکنون به عنوان یکی از پربازدیدترین وب*سایت*ها با داشتن تعداد زیادی کاربر در کنار سایت*هایی چون یوتیوب یا فلیکر فعالیت می*کند، از طریق برنامه*های مخصوص تلفن همراه برای کاربرانش امکان ارسال متن و پیام را فراهم کرده است.
اما به نظر می*رسد این اقدام این شبکه اجتماعی باعث شده تا به خواندن پیام*های متنی کاربرانش متهم شود.

به گزارش ساندی تایمز، شبکه اجتماعی فیس بوک گویا در خلال انجام یک آزمایش که برای راه*اندازی سرویس پیام*های خود بوده اقدام به خواندن پیام*های متنی کاربرانش کرده و همچینین اطلاعاتی مانند محل دقیق کاربر، فهرست شماره*ها و سایت*هایی که کاربران از طریق تلفن همراه هوشمند خود بازدید کرده را نگهداری می*کند.
گفته می*شود این شبکه اجتماعی این اطلاعات را در اختیار شرکت*های تبلیغاتی قرار می*دهد.

نمایندگان شبکه اجتماعی فیس بوک هر چند سعی کردند عکس*العملی در مقابل این اتهام نشان ندهند اما دست آخر گفته*های روزنامه ساندی تایمز را دروغ محض خواندند.

فیس*بوک ادعا می*کند اجازه خواندن پیام*های متنی تا زمانی وجود دارد تا این شبکه اجتماعی اقدامات خود برای تکمیل سرویس پیغام خود را در مورد تلفن*های همراه مختلف به روزرسانی کند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
توقف سرویس Push email اپل در آلمان

اپل ناچار شده است كه سرويس پوش اي*ميل (push email) را براي كاربران سرويس iCloud و MobileMe در دستگاه*هاي iOS را تا زماني كه در آلمان هستند، متوقف كند.


"پوش اي*ميل" به كاربران امكان ديدن پيام*هايشان را در دستگاه*هاي خود به صورت خودكار و به محض ارسال شدن، مي*دهد.

اما يك دادگاه آلماني در اوايل ماه جاري، حكمي را مبني بر اين صادر كرده كه فناوري پوش اپل، حق ثبت اختراع موتورولا موبيليتي را نقض كرده است.
اما اپل معتقد است كه حق ثبت اختراع موتورولا موبيليتي غيرمعتبر است.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
قطعا اينترنت از شبكه ملي اطلاعات جدا نخواهد شد

معاون وزير ارتباطات با تاكيد مجدد بر اين *كه شبكه ملي اطلاعات به هيچ عنوان دسترسي به اينترنت را محدود نمي*كند، گفت:* شبكه ملي اطلاعات، شبكه*اي گسترده و قادر به پوشش*دهي كل فضاي ICT است كه برروي يكي از لايه*هاي متنوع آن دسترسي به اينترنت ديده شده است و بستري امن را براي تبادلات مجازي به ارمغان مي*آورد.

، محمدعلي فرقاني - معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور - درباره برخي اظهارات پراكنده درباره شبكه ملي اطلاعات اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات براي نخستين بار در قانون برنامه پنجم توسعه ديده شده و هدف از راه*اندازي آن، شبكه*اي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راه*اندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.

او درباره برنامه*هاي اجرا شده در راستاي شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: در حال حاضر جلوتر از برنامه هستيم و مقدمات اجراي اين شبكه ايجاد شده است و طبق گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از فاز يك آن در خردادماه ۹۱ بهره*برداري خواهد شد.

وي در پاسخ به سوال *كه آيا امنيت لازم توسط پالايش صورت مي*گيرد، اظهار كرد: مفهوم پالايش و امنيت از يكديگر جدايند چراكه پالايش متوليان خاص خود را دارد و كارگروه تعيين مصاديق جرايم رايانه*اي سياست*گذاري آن را برعهده دارد اما منظور از امنيت اين است كه اطلاعات برروي بستر انتقال خود از مبداء به مقصد، دچار تغيير و دسترسي*هاي غيرمجاز نشوند و به نوعي ايمن مبادله شوند.

رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور درباره اختلالاتي كه در فضاي وب ايجاد شده و بيشتر شامل ايميل*ها مي*شود نيز تاكيد كرد: هيچ*گاه نبايد به ظاهر قضايا نگاه كرد چراكه فناوري اطلاعات با فناوري*هاي بسياري تركيب شده و بستر توسعه بسياري از فعاليت*هاست.

وي ابراز كرد: همان*طور كه جمهوري اسلامي ايران نمودي بيروني دارد، در فضاي مجازي هم داراي جايگاهي است كه در اين فضا بستر تهديدات بيشتر است و شايد اين به نظر بسياري كه از اين حوزه آگاهي ندارند، شايد چندان قابل توجه نباشد اما براي ما كه از مخاطرات آن آگاهيم، بايد جدي گرفته شود اما بايد دانست كه زيرساخت نيز در اين موضوعات دخالتي ندارد چراكه ما متولي تأمين شبكه هستيم.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان تصريح كرد: اما بايد دانست كه تهديدات فضاي سايبر و برخي كشورهايي كه درصدد ضربه زدن به ما هستند، جدي است و بايد جلوي آنها را با تدابيري كه انديشيده مي*شود، گرفت.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
مسئولان برای اختلالات اینترنت پاسخی ندارند

در چند هفته گذشته با وجود اینکه، کندی سرعت، قطعی*ها و اختلالات در سرویس*های پست الکترونیک، بسیاری از کاربران ایرانی را با مشکل مواجه کرد و در برخی موارد این اتفاقات به ویژه سرعت پایین اینترنت ادامه دارد، در مقابل متولیان و مسئولان ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشتر از آنکه به موضوع اصلی درباره کاهش سرعت اینترنت و مشکلات و نارضایتی کاربران اینترنت کشور بپردازند، بر بررسی و پیگیری موضوعات دست چندم در بخش ارتباطات کشور که از سالیان گذشته این مشکلات وجود داشته است، تاکید دارند.
گویا این بار باز هم نوبت به موضوع نخ*نماشده «کم*فروشی اینترنت» رسیده است و مسئولان دولتی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گرفته تا مدیران رگولاتوری، راهکارهایی در جهت رفع کم*فروشی پهنای باند اینترنت در محافل خبری را مطرح می*کنند که در ادامه می*خوانید.

توقف فعالیت شرکت*ها برای کم*فروشی پهنای باند
مدیرکل نظارت بر سرویس*های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد چنانچه پهنای باند خریداری شده از سوی شرکت*های ارائه*دهنده سرویس اینترنت با پهنای باند فروخته*شده به کاربران تناسبی نداشته باشد، فعالیت آنها متوقف خواهد شد.

علیرضا اصغریان با اشاره به موارد صورت*گرفته کم*فروشی از سوی شرکت*های اینترنتی که منجر به توقف فعالیت این شرکت*ها شده است، به مهر می*گوید: حوزه فناوری اطلاعات و اینترنت حوزه*ای تخصصی است و بسیاری از کاربران شاید تخصص لازم را در این بخش نداشته باشند به همین دلیل بارها به کاربران تاکید کرده*ایم زمانی که سرویسی را خریداری می*کنند حتما آن را تحویل بگیرند و سرعت اینترنت خود را اندازه*گیری کنند.

وی با اشاره به نرم*افزارهای قابل استفاده برای سنجش سرعت اینترنت که باید از سوی کاربران مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: در صورتی که کاربران نسبت به سرویس دریافتی خود و میزان سرعت خریداری*شده شکایتی داشته باشند ابتدا موضوع را با اپراتور سرویس*دهنده مطرح کنند و در صورتی که اپراتور پاسخ مشترک را در چارچوب قرارداد ندهد مشترک می*تواند موضوع را در قالب شکایت با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطرح کند تا رگولاتوری آن را پیگیری کند.

اصغریان با بیان اینکه چنانچه پهنای باند خریداری و فروخته*شده با هم تناسب نداشت، فعالیت اپراتور به حالت تعلیق درمی*آید، اضافه کرد: تاکنون چندین مورد از شرکت*های مخابرات استانی و شرکت*های PAP فعالیت*شان به این دلیل متوقف شده است تا پهنای باند مدنظر را افزایش دهند و مجددا به آنها اجازه فروش خدمات داده شد.
وی با تاکید براینکه تمامی استان*های کشور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از لحاظ عرضه سرویس*های اینترنتی مانیتور می*شوند، گفت: هم*اکنون ارتباط شرکت*هایی که فعالیت*شان متوقف شده بود برقرار شده است و این شرکت*ها حق فروش خدمات را دارند.

pahna-b.jpg
مدیرکل نظارت بر سرویس*های فناوری اطلاعات رگولاتوری با اشاره به موارد و شرایط مندرج در پروانه فعالیت شرکت*های اینترنتی خاطرنشان کرد: این شرکت*ها موظفند براساس قرارداد منعقده با کاربران - SLA - خسارت ناشی از کم*فروشی پهنای باند را به کاربران پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: چنانچه شرکت*های اینترنتی که فعالیت*شان به دلیل کم*فروشی پهنای باند متوقف شده است نسبت به ارتقای پهنای باند اقدام نکنند بحث لغو و تعلیق پروانه و اعمال مقررات را مطرح خواهیم کرد.
اصغریان گفت: کاربران باید دقت کنند که چه سرویسی را از شرکت*های ارائه*کننده دریافت می*کنند و با آگاهی کامل از قرارداد سطح خدمات می*توانند نسبت به مطالبه خسارت خود اقدام کنند. در همین حال کاربران سعی کنند مقداری دانش خود را در حوزه اینترنت بالا ببرند چرا که این سرویسی است که مجبورند از آن استفاده کنند.

این مشکل به*راحتی کنترل می*شود
با وجود این گفته*های مدیرکل نظارت بر سرویس*های فناوری اطلاعات رگولاتوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اعلام کرده است که مشکل کم*فروشی به*راحتی کنترل می*شود. به گفته رضا تقی*پور این میزان پهنای باند اینترنت دریافتی و فروشی اپراتورها در سامانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موجود است.
تقی*پور به ایسنا درباره وجود کم*فروشی اینترنت می*گوید: در هر صورت با اعمال کنترل*هایی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در برنامه کاری*اش دارد، فکر می*کنم این موضوع زیاد مشکل عمده*ای نباشد. وی افزود: میزان پهنای باندی که اپراتورها دریافت می*کنند و میزانی که می*فروشند، در سامانه مانیتورینگ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات موجود است. او ادامه داد: با توجه به اینکه این سامانه اخیرا راه*اندازی شده است، فکر می*کنم همکاران ما به*راحتی بتوانند این مشکل را کنترل کنند و ان*شاءالله این مساله را نداشته باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به مدل*های ارائه سرویس در شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد: در بحث زیرساخت*های ارتباطی و ارائه پهنای باند، ضوابط و مقررات و پروانه*ها تنظیم شده و سعی در برطرف کردن ایرادهای جزیی داریم. تقی*پور ضرورت توجه بیشتر به بحث کیفیت و نظارت را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: باید قدری بیشتر به بحث نظارت و کیفیت توجه شود و با توجه به اینکه امسال، سال کیفیت و نظارت اعلام شده بود، باید به این موضوع در سال ۹۱ شدت بیشتری بدهیم.

چرا صورت مسئله تغییر می*کند؟
این گفته*های وزیر ارتباطات در حالی ا*ست که کارشناسان و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور عنوان می*کنند در حالی که اتفاقات اخیر و نارضایتی کاربران مشخصا هیچ ارتباطی با کم*فروشی بخش خصوصی ندارد، چه دلیلی دارد که صورت مسئله تغییر کند؟
ایمان بیک درفناوران طی* یادداشتی عنوان کرده است: اگر نفهمیده باشیم مسئول قطعی ایمیل*ها دقیقا کیست، حداقل می*دانیم چه کسی نیست. می*دانیم سرویس*دهندگان خدمات اینترنتی نمی*خواهند با ناراضی*تراشی، کسب و کارشان را در معرض تهدید قرار دهند. چه دلیلی دارد که سرویس*دهندگان اینترنت، همه خدمات خود را ارائه کنند، اما استثنائا ایمیل*ها را از دسترس خارج کنند؟ حالا نمی*دانیم چرا باید وزیر محترم ارتباطات مجددا موضوع کم*فروشی اینترنت را مطرح کند و در پی آن نیز مدیرکل نظارت رگولاتوری به شرکت*ها اخطار کند که در صورت کم*فروشی، تعطیل خواهند شد؟ همه موافقند که نظارت نهادهای مربوط بر کم*فروشی، در هر بخشی چه خصوصی و چه دولتی، تشدید و با خاطیان برخورد شود. اما در حالی که اتفاقات اخیر و نارضایتی کاربران مشخصا هیچ ارتباطی با کم*فروشی بخش خصوصی برقرار نمی*کند، چه دلیلی دارد که با تغییر صورت مسئله و به جای پاسخگویی، تقصیر را به گردن کسانی بیندازیم که این روزها گویا با سکوت کامل نهادهای صنفی، زبان و امکانی برای دفاع از خود نمی*یابند؟

این در حالی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی نیز گفته است عده*یی با هدف تخریب، موفقیت*های دولت را زیر سوال می*برند.
به گفته رضا تقی*پور پیشرفت*ها و نتایجی که در چند سال اخیر در کشور به دست آمده، غیرقابل انکار است و به*طور طبیعی عده*ای نمی*توانند موفقیت*های دولت را تحمل کنند و با هدف تخریب، دستاوردهای دولت را زیر سوال می*برند.
رضا تقی*پور با تاکید براینکه همگان مشاهده می*کنند که در سال*های گذشته در چه شرایطی بودیم و الان در چه شرایطی قرار داریم، گفت: به*طور مثال در بخش ارتباطات از نظر تعداد مشترکان و محدودیت*هایی که بوده، سال*ها آرزوی مردم این بود در هنگام خریداری خط تلفن بلافاصله ارتباط آنها برقرار شود و این آرزو در دولت نهم و دهم محقق شد.

وی گفته است: در سال*های گذشته مشترکان ۱۵ سال منتظر برقراری ارتباط بودند. اما امروز تمام اینها به روز شده که با ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تلفن ثابت و ۸۹ میلیون سیم*کارت به ازای هر نفر دو خط در کشور داریم و با این ظرفیت کاملا اشباع شده*ایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بحث استقلال و خوداتکایی فنی اشاره کرد و افزود: امروز تمام شبکه*های داخلی، طراحی، پیاده*سازی و مباحث راهبری توسط متخصصان داخلی انجام می*شود و این از نظر امنیت ملی مهم است.
 
بالا