آی پی امداد
abtahi

جایگزین دیود T2D 83 در پاور کامپیوتر

yaser744

کاربر vip
vip
کاربر
2021-11-08
34
33
سلام خدمت دوستان عزیز
یک پاور کامپیوتر با مدل cooler master 390 دارم که فقط ولتاژ استندبای داره و مابقی ولتاژها ظاهر نمیشن
پاور رو کامل چک کردم و فقط به یک مورد دیود با کد T2D 83 کنار ترانس کوچک برخورد کردم که پایه هاش سیاه شده بودن
الان دیود رو تست میکنم از هیچ طرفی راه نمیده
جالبه کل اینترنت رو هم میگردم چیز خاصی در مورد این دیود نمیبینم و اصلا نمیدونم اینکه راه نمیده یعنی مشکل داره یا نه
اگه کسی با همچین موردی برخورد کرده و یا مشخصات دیود رو برای پیدا کردن جایگزین میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
شماره آیسی تغذیه tny267 هستش و بدلیل داشتن ولتاژ استندبای فعلا فرض رو بر سالم بودن آیسی گذاشتم و همچنین این پاور بدون همان دیود دقیقا وضعیت مشابه داره یعنی با وجود برداشتن دیود باز هم ولتاژ استندبای موجوده و مابقی ولتاژها صفر هستن
IMG_20250118_153853.jpg
IMG_20250118_154612.jpg
IMG_20250118_153717.jpg

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,013
1,759
سلام
متاسفانه منم نتونستم اطلاعاتی از این دیود بدست بیارم. ولی با توجه به اینکه به نظر میرسه با مقاومت کنارش مرتبط هست؛ احتمال داره مدار اسنابر باشه.
لذا اگر بتونید یه شماتیک از محدوده آیسی TNY267 تا ترانسفورمر بکشید؛ شاید با یاری همکاران بتونیم کمک کنیم.

yaser744

کاربر vip
vip
کاربر
2021-11-08
34
33
سلام
متاسفانه منم نتونستم اطلاعاتی از این دیود بدست بیارم. ولی با توجه به اینکه به نظر میرسه با مقاومت کنارش مرتبط هست؛ احتمال داره مدار اسنابر باشه.
لذا اگر بتونید یه شماتیک از محدوده آیسی TNY267 تا ترانسفورمر بکشید؛ شاید با یاری همکاران بتونیم کمک کنیم.
ممنون از شما... منظورتون شماتیک روی پاور هست یا شماتیک اصلی آیسی که در دیتاشیتش داره؟

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,013
1,759
ممنون از شما... منظورتون شماتیک روی پاور هست یا شماتیک اصلی آیسی که در دیتاشیتش داره؟

شماتیک پاور تو محدوده آیسی تا ترانسفرمر رو عرض کردم بصورت دستی بکشید.

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,013
1,759

سلام
احساس می‌کنم این نقشه یه چیزی کم داره و نتونستم نتیجه‌ای ازش بگیرم.
اول اینکه اجازه بدید همکاران هم نظر خودشون رو بدن
و دوم اگر چند تصویر واضح از رو و پشت برد ارسال کنید به فهم مطلب کمک میکنه.
یه تصویر نزدیک هم از محدوده همین بخش (از رو و پشت برد) لطف کنید.

yaser744

کاربر vip
vip
کاربر
2021-11-08
34
33
سلام
احساس می‌کنم این نقشه یه چیزی کم داره و نتونستم نتیجه‌ای ازش بگیرم.
اول اینکه اجازه بدید همکاران هم نظر خودشون رو بدن
و دوم اگر چند تصویر واضح از رو و پشت برد ارسال کنید به فهم مطلب کمک میکنه.
یه تصویر نزدیک هم از محدوده همین بخش (از رو و پشت برد) لطف کنید.
فردا ایشالا یه چندتا عکس واضح میفرستم ممنون

بالا