dark shadow
کاربر
استاد گرامی، یکبار انجام دادم. دوباره هم آپدیت کنم؟
سلام درست بالای همون آیسی یه آیسی دیگه است که اینطو که از عکس معلومه خال زدگی داره ؟ میشه چک کنید و جواب بدید
ضمنا اگه به اون آیسی مشکوکی مشکلی نیست میتونی درش بیاری و تست کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه؟
با سلام دوست عزیز - نمیدونم تا الان مشکلتون حل شده یا نه - مشکل شما اکثرا از رم به وجود میاد - به دلیل وجود رم های بی کیفیت در بازار البته خوندم که رم رو تست کردید - ای کاش cpu رو هم تعویض میکردید و پس از آن وارد تعمیرات برد میشدید
درود
دوست عزیز توجه داشته باشید در بعضی از مین ها
چنانچه باطری تمام شده باشد باز هم در صفحه اول گیر می کند .
با سلام خدمت شما دوست عزیز .
ای سی که در شکل نشان داده بودید با توجه به کریستال کنار آن ، clock IC می باشد ولی خال زدگی آی سی بالایی کاملا" مشهود بوده ، لطفا" در ابتدا یک عکس کامل از برد بگذارید تا اساتید آی سی مربوط را شناسایی کنند .
سلام i/o رو عوض کن اگه درست نشد
اکنون می توانید قسمت مخفی شده را ببینیدچیپ جنوبی.دو بار همچین مشکلی رو داشتم ی بار مین گیگا بود و با تعویض هر دو بایوس مشکا حل شد و یبارم فک کنم گیگا بود که با تعویض i/o درست شد
این ای سی کارت شبکه(LAN) می باشداساتید محترم، کسی میتونه بگه این آی سی که تو عکس مشخص کردم مربوط به چی هست؟ آی سی صداست؟
آخه تنها آی سی که یکم داغ میکنه این هستش میتونه مشکل از همین باشه؟ منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم. با تشکر...
مشاهده فایلپیوست 72712
این ای سی کارت شبکه(LAN) می باشد