سلام با تشکر از شما مشکل حل شد
ماسفت ها تست شدن هم از نظر عدد هم شورتی سالم بودن
بصورت شانسی ۲ عدد از ماسفت هارو تعویض کردم و نو زدم
الان صدا قطع شده و خروجی هم دارم تحت بار هم فعلا مشکلی پیش نیامده بعد چند بار تست
درضمن اگه یک درصد ماسفت ها از نظر شورتی درست و حتی اعداد ماسفت ها همه درست بودن درنهایت باید درایور ماسفت ها که پشت برد هست رو تعویض کنی.ومشکل شما کامل حل بشه.
نتیجه رو اینجا اعلام کنید
سلام مهندس
بنده مشکلم با تعویض ماسفت حل شد اما بعد چند بار تست و زیر بار قرار دادن ایندفعه مشکل جدیدی پیدا کرد
الان فن روشن میشه و خازن ها هم ۳۸۰ ولت دارم اما خروجی از یک ول شروع میکنه به بالا اومدن و تا ۱۲ ولت برسه حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه طول میکشه
و بعد از رسیدن به ۱۲ ولت زیر بار کار میکنه و کم نمیاره
اگه امکانش هست راهنماییم کنید با تشکر
سلام مهندس
بنده مشکلم با تعویض ماسفت حل شد اما بعد چند بار تست و زیر بار قرار دادن ایندفعه مشکل جدیدی پیدا کرد
الان فن روشن میشه و خازن ها هم ۳۸۰ ولت دارم اما خروجی از یک ول شروع میکنه به بالا اومدن و تا ۱۲ ولت برسه حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه طول میکشه
سلام مهندس
خازن ها سالم بودم با این حال چنتا که ضرفیتشون یکم کم شده بود تعویض کردم یک بار ۱۲ ولت داد و بازم همون جور شد
از یک ولت شروع میکنه تا به ۱۲ برسه طول میکشه
این بستگی به نوع پاور داره که لامپ تست برای روشن شدن چه عملی انجام بده.ولی بعد از 2 یا 3 دقیقه بعد چشمک زدن لامپ خاموش میشه که نشون دهنده سلامت پاور است