سلام رفتم خوندم ، گرافیک لپ تاپ من AMD ATI اما تو ایم مطلب آموزش لپ تاپ هاییه که گرافیک دومشون GEforce اصلا این مراحلی که توضیح داده مثل مال من نیست.به خدا نمی دونم دیگه چکار کنم.درایور هردو گرافیک رو نصب کردم هر دو رو سیستم میشناسه اما باز سوییچ نمیکنه.رو دسکتاپ کلیک راست میکنم
configure switchabe graphic رو میزنم برنامه یا بازی که میخام با گرافیک AMD اجرا بشه رو انتخاب میکنم می زارم رو High Performance اما باز با اینتل اجرا میشه.تو اینترنت هم سرچ کردم خیلیا با این مشکل روبرو بودن تو لپ تاپ ها HP یعنی اصلا راه حل نداره؟
دوست عزیز برند لپ تاپ شما چیست؟
شما نباید درایورها را از سایت خود amd بگیرید. چون فرق میکنه. اگر HP هست برید از سایت خود HP درایور مخصوص خودتون رو دانلود کنید. تازه گاهی حتی درایوری که خود سایت HP گذاشته جواب نمیده و تجربی مثلا درایور یک مدل دیگر از HP رو من میزنم میبینم جواب میده!!
ویندوزتون 8 هست یا 7؟
به هر حال اول درایور رو از سایت خود شرکتتون بگیرید و برید به تنظیمات بایوس اگر روی dynamic هست درایور رو روی حالت manual یا static بگذارید بعد بیاین تو ویندوز درایور رو نصب کنید. احتمالا گرافیک اولتون nvidea هست که اون درایور راحت نصب میشه و معمولا AMD درست نصب نمیشه...
بازم مشخصات دقیق بدید شاید بیشتر بشه راهنماییتون کنم.