توی تصویر چیزی به عنوان HOOD ندیدم شما دزدگیر راقفل کن البته شوک و لادری چیزی فعال نباشد بعد با یک لامپ رشته ای یک سر به منفی و سر دیگر به سیمهای مشکوک بزنید ببینید با آلارم کشیدن دستگاه چه گزینه ای در ریموت نمایان میشود آژیر را موقتا قطع کنید تا آسایش داشته باشید با تشکر.
مجدد از شما مچکرم ک با صبر حوصله پاسخ بنده رو میدید
استاد عزیز تو تصویر چهارتا سیم آزاد هست و عملگرهاشون مشخصه
یکی هم ک منفی درب هست وصل نیست
اما ی گزینه هست شماره ده نوشته xاین سوکت نداره ب نظر شما این میتونه باشه؟
دوست عزیز اینطور که از تصویر معلومه دزدگیر شما مدل m110 ماجیکار هست که همانطور که استاد عزیز جناب مرتضی فرمودنو تا جایی من دیدم این دزدگیر برای تریگر کاپوت سیمحداگانه ای نداره.و شما باید سیم شاسی کاپوت را یا بهورودی صندوق ببندی یا درها.
دوست عزیز اینطور که از تصویر معلومه دزدگیر شما مدل m110 ماجیکار هست که همانطور که استاد عزیز جناب مرتضی فرمودنو تا جایی من دیدم این دزدگیر برای تریگر کاپوت سیمحداگانه ای نداره.و شما باید سیم شاسی کاپوت را یا بهورودی صندوق ببندی یا درها.
سلام وقتتون بخیر
تشکر از بابت شرکت در تاپیک و پاسختون
عزیز اعلام باز شدن کاپوت بر روی ریموت تصویری نمایش داده میشه زمانی که ریموت رو روشن میکنم...
با این حال هم همچین عملگری نیست؟
سلام وقتتون بخیر
تشکر از بابت شرکت در تاپیک و پاسختون
عزیز اعلام باز شدن کاپوت بر روی ریموت تصویری نمایش داده میشه زمانی که ریموت رو روشن میکنم...
با این حال هم همچین عملگری نیست؟
دوست عزیز: پاسخ دوستان دادند
توی عکس پورت شماره 10 که بشکل X هست خالیه
در این مدل که شما دارید تحریک 1=صندوق و 2=درب جدا قابل استفاده هست وتحریک سوم نداره