سلام
دوستان دقت كنيد باتري لپتاپ از نوعه ليتيوميه ، و كادميومي نيست كه اين دوستمون فرموده بودن
من نظره خاصي در اين مورد ندارم ولي گفتم شايد اين تجربه كوچيك به كارتون بياد
در مدارات شار
بسیار از توضیحاتی که در مورد پمپ شارژر ارائه فرمودید ممنونم - اگر اطلاعات بیشتری در این خصوص در دسترستون هست محبت کنید
ممنون از توجه شما
البته در مورد باتری حدس میزنم منظور دوستمون در چند پست قبل باتری داخل دستگاه power bank بود که اشاره فرموده بودند Ni-Cd هستش
سلام
دوستان دقت كنيد باتري لپتاپ از نوعه ليتيوميه ، و كادميومي نيست كه اين دوستمون فرموده بودن
من نظره خاصي در اين مورد ندارم ولي گفتم شايد اين تجربه كوچيك به كارتون بياد
در مدارات شار
استاد غزال دوست داشتنی
باز هم ممنون حضور شما همیشه باعث رونق بازار علم الکترونیک هست
سوال دیگه آیا امکان داره که در منابع این چنینی که بعد مسافت گاها به 1متر هم نمیرسه سازنده منبع تغذیه سیار (همون پاور بانک ) از یک ترانس بعنوان پمپ استفاده کرده باشه ضمن اینکه اینگونه منابع معمولا از ابتدا DCهستن و عملا هیچ ترانسفورماتوری نمیتونه توی DC قرار بگیره مگر اینکه سر راهش اینورتر جریان رو به AC تبدیل کنه
به نظر شما معقوله که سازنده پاوربانک از یک باطری و یک مدار اینورتر DC به AC -یک ترانسفورماتور بعنوان پمپ - و نهایتا یک یکسوساز و سلف و خازن غیره استفاده کرده باشه
و آیا اصلا استفاده از چنین روشی میتونه اینقدر در زمان شارژ تاثیر داشته باشه
البته کاملا فرمایش شما مورد تایید هست که این موضوع ارتباطش صرفا با جریان و ولتاژ هست و از نظر تئوری اثبات شده هستش
سلام مجدددرود
عزیزم سرعت شارژ فقط به جریان شارژ وابسته است و لاغیر
یعنی اگر با منبعی زمان شارژ کمتر میشه یعنی جریان بیشتری میده
و افزایش جریان با افزایش ولتاژ مبداء مقدوره
ولی اگه منبع ولتاژ 50 ولتی دیرتر از منبع 10 ولتی شارژ میکنه به این دلیله که در منبع 50 ولتی عاملی ازجمله محدود کننده جریان یا تلفات انتقال و غیره ، ولتاژ نهایی را کمتر از 10 ولت میکنه
اگه میخوای دلیل تفاوت زمان شارژ توسط دو منبع بظاهر مشابه را بدونی باید مشخصات کامل هر دو منبع را ارسال کنی تا قابل بررسی بشه.
اما بقرار معلوم قادر به ارائه مشخصات کامل نیستی و با این اطلاعات ناقص کشف عامل تفاوت مقدور نیست .
اگر آمپرمتری با منبع مبدا و مقصد سری کنی خودت تفاوت جریان را می بینی.
البته شارژ سریع باطری ها ، مزیت نیست و بسیار مضرره
سپاس
این شکل که رسم کردم می تونه مفاهیم انتزاعی احتمالی رو در دیدگاه شما برطرف کنه تا بهتر مفهوم شدت و سرعت جریان را درک کنید...با عرض سلام خدمت همه سروران گرامی
همونطور که از عنوان مشخص هست بنده خدمت دوستان عزیز عرض کنم که اساسا تعریف آمپر رو تاحد عرف میدونم اما برام سوال هست که شدت جریان همون سرعت جریان هست یا اختلافی وجود داره
انگیزه طرح سوال بنده این بود که یکی از دوستان یک دستگاه لپتاب رو با منبع تغذیه آزمایشگاهی با ولتاژ و آمپراژ معینی در یک مدت زمان معلومی فول شارژ کرده .بعدش یک بار دیگه با یک دستگاه پاور بانک که از نظر ولتاژ و آمپراژ با منبع آزمایشگاهی مذکور ، یکسان بوده شارژ کرده و با تعجب دیده که لبتاپ با پاور بانک زودتر فول شارژ شده این توضیح رو بدم که در هر دوحالت باطری لپتاپ کاملا خالی بوده .
ضمنا گویا سازنده اون پاور بانک ادعا کرده که در مدت زمان شارژ شدن تسریع ایجاد کرده .
از حسن توجه و وقتی که میذارید ممنونم