عرض کردم که کامل نخواندی ببین یک ای سی فلش کم حجم 8 پایه روی برد هست یا نه
مانند 25q32 یا 25q16
باید حتما باشد بوت لودر در ان فلش هست
نه لحیم کردم به برد، آخه یه چیزیه مهندس غیر از این ۴ تا icوقتی icدیگه ای نیست پس قاعدتا" همین flash هستای سی فلش را اگر روی برد لحیم نکردید همان طور جایش خالی باشد
کابل rx و tx را به برد وصل کنید با نرم افزار putty ببیند دوربین بوت میشود و چند تا خط ببینید در لوگ هست یا نه
نشان میدهد که بوت لودر در یک ای سی فلش دیگر است .اگر هیچ چیزی در لوگ نبود بوت لودر در همین ایسی فلش 48 پایه است
اینم با RT
ممنون از شما🌹 ولی مهندس جان یک فایل و مک سالم از دوربین سالم کپی کردیم، ما این فایل و مثلا"برای ۱۰ تا دوربین writeمیکنیم باید همه ۱۰ تا دوربین یک مک داشته باشه، خوده به خود که مک تغییر نمیکنه چون فقط از یک فایل کپی شده و رایت شدهدرود بر شما
دوست عزیز من این فایل رو بررسی کردم تمام فایل تشکل شده از فایل های gzip و Lzma از نوع سیسم عامل Unix هست .
یکی رو باز کردم و ضمیمه کردم ...
حالا ممکنه مک در یکی از این فایل ها باشه و فشرده شده باشه و ممکن هم هست نباشه و طور دیگه ای محافظت شده باشه یا به گفته استاد عزیزم جناب ایرانی داخل یک آی سی دیگه باشه ... اینو نمیدونم ...
شاید راحت ترین راه لود کردن برنامه داخل یک شبیه ساز و دیباگ کردن اون باشه ، باید با توجه به نوع پردازنده سعی کنید فایل رو با IDA Pro دیباگ کنید .
اگر دو عدد دستگاه مثل هم دارید آی سی ها رو جابه جا کنید و ببینید مک تغییر میکنه یا نه ؟
با سپاس فراوان
من ۳ تا ic دیگه از بازار گرفتم رو اونا هم writeکردم ولی..درود بر شما
دوست عزیز من این فایل رو بررسی کردم تمام فایل تشکل شده از فایل های gzip و Lzma از نوع سیسم عامل Unix هست .
یکی رو باز کردم و ضمیمه کردم ...
حالا ممکنه مک در یکی از این فایل ها باشه و فشرده شده باشه و ممکن هم هست نباشه و طور دیگه ای محافظت شده باشه یا به گفته استاد عزیزم جناب ایرانی داخل یک آی سی دیگه باشه ... اینو نمیدونم ...
شاید راحت ترین راه لود کردن برنامه داخل یک شبیه ساز و دیباگ کردن اون باشه ، باید با توجه به نوع پردازنده سعی کنید فایل رو با IDA Pro دیباگ کنید .
اگر دو عدد دستگاه مثل هم دارید آی سی ها رو جابه جا کنید و ببینید مک تغییر میکنه یا نه ؟
با سپاس فراوان
این اسم ic هاسای سی فلش را اگر روی برد لحیم نکردید همان طور جایش خالی باشد
کابل rx و tx را به برد وصل کنید با نرم افزار putty ببیند دوربین بوت میشود و چند تا خط ببینید در لوگ هست یا نه
نشان میدهد که بوت لودر در یک ای سی فلش دیگر است .اگر هیچ چیزی در لوگ نبود بوت لودر در همین ایسی فلش 48 پایه است
ولی من بوت لودر را ندیدم در فایلی که فرستادید .احتمالا در یک فلش دیگر است