آی پی امداد
abtahi

تعویض المنت و یکسره شدن دمای هیتر گرداک

aliakram

کاربر
2020-03-25
3
0
44
سلام دوستان عزیز و گرامی بنده خالدی هستم از شیراز تازه به این گروه ملحق شدم. فقط ای کاش زودتر ملحق می‌شدم.
خواستم در جریان باشید که بنده برد کامل گورداک 952 را مهندسی معکوس کردم اگه کسی نیاز داشت تماس بگیره با

سلام دوستان عزیز و گرامی بنده خالدی هستم از شیراز تازه به این گروه ملحق شدم. فقط ای کاش زودتر ملحق می‌شدم.
خواستم در جریان باشید که بنده برد کامل گورداک 952 را مهندسی معکوس کردم اگه کسی نیاز داشت تماس بگیره با تشکر
سلام مهندس -یه کپی ازش زحمت بدم[email protected]

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
25
22
ضمن تشکر و پوزش از دوستان چیزی که الان فهمیدم اینه که المنت هایی که من گرفتم مال هویه آنالوگ بوده یعنی این مدلمشاهده فایل‌پیوست 207615
در حالیکه باید دیجیتال میگرفتم یعنی این مدل مشاهده فایل‌پیوست 207616

حالا نمیدونم اینها تفاوت چشمگیری دارن یا نه؟
در عمل تفاوتی با هم ندارند

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
25
22
درود بر همگی
چون صاحب هیتر پول بده نبود(خخخ) منم بعد از مدت ها وقت کردم و یه دسته کامل خریدم و انداختم روش اما بازهم دما یه کله بالا میره و منم سریع برق را قطع کردم و برد دستگاه را باز کردم و یک تریاک به شماره bta12 دیذم که همه پایه هاش بهم راه میدن و یقینا سوخته.
آیا قطعه دیگه ای هم هست که باید تست کنم یا همینو عوض کنم درست میشه؟
تریاک bta08 600c اگه دما یک سره بالا می‌ره و روش مدیریت نیست باید تعویض بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kataag

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
25
22
با سلام یک هویه گرداک 952 که تا حالا تعمیر هم نشده،متاسفانه بدلیل یک ضربه شیشه ای که در قسمت سر هیتر هست خورد شد و باد درست نمی اومد.خواستم خورده شیشه ها را خارج کنم که المنت خراب شد.المنت را تعویض کردم اما وقتی روش کردم بعد از 20 ثانیه صدا و جرقه ای از هویه اومد و وقتی باز کردم دیدم المنت تیکه تیکه شده. بعد از اون حتی با تعویض مجدد المنت از روی دستگاه مشابه در حال کار باز هم هیچ‌کنترلی روی دما نداریم.و سریع باید برقو قطع‌کنم.
سوال 1.نقش شیشه در سری هویه چی هست؟و اگه نباشه چی میشه؟
سوال. 2.علت سوختن المنت اول چی بوده؟
ممنون از اساتید.
تریاک bta08 600c اگه دما یک سره بالا می‌ره و روش مدیریت نیست باید تعویض بشه

پیوست‌ها

• 134.5 کیلوبایت بازدیدها: 8
بالا