عکستون که باز نشد ولی به هر حال اگر مقاومت سوخته ای دارید عوض کنید. اگر فیوز ورودی داره فیوز رو هم چک کنید که نسوخته باشه.از سالم بودن باتری هم اطمینان حاصل کنید.
در نهایت اگر بعد از تعویض مقاومتهای سوخته دیدید که کار نمی کنه احتمال داره که آی سی قیری سوخته باشه که عملا تعویضش هیچ صرفه اقتصادی نداره و خرید مولتی متر نو به صرفه تر هست.
سلام خسته نباشید معمولن از ایسی قیری هستش که بغول دوست خوبمان قابل تعمیر نیست با وصل کردن باتری روی ایسی با دستتون روش بگیر ببین داغ نمیکنه احتمالن داغ میشه که نشونه خرابیشه
سلام خسته نباشید معمولن از ایسی قیری هستش که بغول دوست خوبمان قابل تعمیر نیست با وصل کردن باتری روی ایسی با دستتون روش بگیر ببین داغ نمیکنه احتمالن داغ میشه که نشونه خرابیشه
سلام منظورتون از آیسی کدام قطعه اش هست چون من آیسی نمیبینم من یادم رفت بگم که روشن میده سلکتور رو برروی هر حالتی بچرخونم برا چند صدم ثانیه چندتا عدد نشون میده و بعدش میشه عدد منفی یک و همینطور بوق ممتد میزنه با مولتی متر مقاومتهای اس ام دیش رو چک کردم دو سه تاش عدد نشون نمیدهند یه دو تا اون کرم رنگها که نمیدونم خازنن یا دیود هم چه رو تست دیود چه رو تست مقاومت عدد نشون نمیدهند ولی بقیه نشون میدهند عکس بردش رو میزارم یکم پیداست با ماژیک اوناییکه عدد نشون نمیدادن رو علامت زدم آیا امکانش هست با تعویض اینا درست بشود https://photos.app.goo.gl/WGzp23NzkUz5Lpy4A