دقیقا... بله زیاد تعمیر کردم ازشون.. دقیقا این دو تا ایراد خیلی شایع هستن... این مورد آب رفته بود داخلش و کلا اتصال شدید کرده بود.. اگه این مسیر رو دقت کنید میبینید مسیری هستش که ولتاژ 220 ولت ورودی رو توسط چند تا مقاومت و یه دیود میاره رو پایه آیسی جهت نمونه گیری ولتاژ برق شهر و خیلی مسیر حساسیه.. الان تمام مقاومت های همین مسیر سوختن بعلت اتصالی
مقاومت ها رو تعویض کردم... دستگاه روشن میشه اما چراغ قرمز یکسره روشنه ? ایسی و ال ای دی ها رو هم تعویض کردم جهت اطمینان ولی درست نشد... خیلی وقت گذاشتم روش تمام مسیرها و پدها رو بررسی کردم... هیچ قطعه خرابی تو مدار نیست ولی کار نمیکنه
مقاومت ها رو تعویض کردم... دستگاه روشن میشه اما چراغ قرمز یکسره روشنه ? ایسی و ال ای دی ها رو هم تعویض کردم جهت اطمینان ولی درست نشد... خیلی وقت گذاشتم روش تمام مسیرها و پدها رو بررسی کردم... هیچ قطعه خرابی تو مدار نیست ولی کار نمیکنه
وقت بخیر.. ولتاژگیری کردم...مشکلی از این بابت وجود نداره... 12 ولت هم به آیسی میرسه... انگار مقدار مقاومت ها در این مدل فرق میکنه.. متاسفانه هنوز درست نشده... گهگاهی بعضی روزا یه نگاهی بهش میندازم خهخخخ
خازن تایمر 47 میکرو که از طریق مدار این مقاومت ها شارژ میشه ولتاژ دو سرش حدود 0.3 ولته و خیلی به آرامی میره بالا.. به نظر مقدار مقاومت ها برای این مدل مناسب نیست