پل دیود ها سالم هستن همشونسلام
دیود های پل رو تست کنید
اگه آیسی تغذیه و خازن سالم باشه خرابی دیود باعث دود کردن مقاومت و ... میشه
مقاومت هم سالمه اما خازن و ای سی رو چک نکردم
پل دیود ها سالم هستن همشونسلام
دیود های پل رو تست کنید
اگه آیسی تغذیه و خازن سالم باشه خرابی دیود باعث دود کردن مقاومت و ... میشه
درود،مهندس ولتاژ دادم
اما مشکلی پیش اومد مقاومت بعد پل دیود شدیدا داغ کرد و حس کردم ptc هم دود اومد ازش بیرون و قطعش کردم و ولتاژ روی روی پل دیود ۸۰ ولت ای سی بود
ممنون مهندس حتما چک میکنم خبرش رو بهتون میدمدرود،
آیسی سویچینگ TNY از برد بیرون بیارید و دوباره برد رو به برق وصل کنید.
اگر دوباره قطعات مذکور دود کردن یعنی مشکل دیگری وجود داره.
اگر مشکل داغی و دود کردن حل شد پس قطعا TNY سوخته.
ضمنا با سوختن TNY معمولا اپتوکوپلر هم میسوزه.
درود خدمت مهندس عزیزممنون مهندس حتما چک میکنم خبرش رو بهتون میدم
بازم بگم واقعا خوشحالم این روز ها چنین کمک بزرگی رو کنارم دارم
بوی سوختن هم ازش خاارج میشهدرود خدمت مهندس عزیز
من چک کردم تست دیودی ایسی tny اوک بوده اما خازن ۱۰ میکروفاراد من کاملا یه پایش حالت زنگ زدگی داره و یه پایه دیگه ( آند) از اون خارج شد بدون هیچ فشاری
تست دیود ؟درود خدمت مهندس عزیز
من چک کردم تست دیودی ایسی tny اوک بوده اما خازن ۱۰ میکروفاراد من کاملا یه پایش حالت زنگ زدگی داره و یه پایه دیگه ( آند) از اون خارج شد بدون هیچ فشاری
بله دقیقا همینطور شدهتست دیود ؟
برای آیسی های سویچینگ تست دیود در گاهی اوقات نتیجه کاذب میده.
احتمالا منظورتون این هست که از منافذ پایه های خازن ماده ای شبیه ماسه به رنگ قهوه ای خارج شده. که نشانه خرابی خازن بر اثر نوسان ولتاژ شدید بوده.
اگر قطعات در دسترس دارید، ابتدا خازن رو تعویض منید و اگر باز هم مشکل تکرار شد باید آیسی هم تعویض بشه.بله دقیقا همینطور شده
پس ایسی هم عوض کنم؟
چشم مهندس فردا میرم قطعه میخرم هم ای سی هم خازناگر قطعات در دسترس دارید، ابتدا خازن رو تعویض منید و اگر باز هم مشکل تکرار شد باید آیسی هم تعویض بشه.
اونطوری که در تصاویری که گذاشتید مشخصه، قسمت تغذیه این برد چند خروجی مختلف داره و جایگزین کردن آداپتور دردسر داره.چشم مهندس فردا میرم قطعه میخرم هم ای سی هم خازن
اگر دیدم اوک نشد ایا میتونم با دادن ۱۲ ولت توسط یک آداپتور به رگولاتور همون بازدهی رو داشته باشم یا باید کار دیگه ای انجام دهم